reklama
roxie123
Fanka BB :)
@magda1208 my wiemy co Ty teraz czujesz...ale wiemy też ile w Tobie siły ;* płacz ile potrzebujesz , masz nasze wsparcie na pewno jeszcze się uda...
@iveo dokładnie...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@iveo dokładnie...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
mała79
@magda1208 Madziu tak mi przykro kochans, brak słów..nie tak miało być[emoji22] .
Przeżyj to kochana, popłacz to oczyszcza.Doczekasz się jeszcze maleństwa napewno. Przytulam Cię mocno
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Przeżyj to kochana, popłacz to oczyszcza.Doczekasz się jeszcze maleństwa napewno. Przytulam Cię mocno
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
agatush
Moderatorka
Też mam woreczki :-)@Kitki masz racje poczatkujace mamy czesto wariuja a przy drugim dzidzi juz jest latwiej[emoji5]
@Destino mamy sophie,za 66 zl[emoji4]
Piwkny brzusio[emoji7]powodzenia z holterem
@nafoczka oj ja czuje ,ze ta corcia to i tak w koncu sie wykluje[emoji5]jak tylko czujesz sie na silach to dzialaj[emoji8]
@llis91 po pierwsze gratulacje[emoji4]ale po drugie opierd... Ci sie nalezy,bo na prawde nie mialas podstaw zeby az tak nie wierzyc,takze kobieto wiecej wiary na przyszlosc.
Bo sobie nerwy zrujnujesz
@kas90 @agatush ja zamowilam dzis 4 plastkiowe pojemniczki na mleczko i takie woreczki do przechowywania mleczka tez.
@roxie123 co ja tu widze [emoji16]na testa Cie namawiaja[emoji23]
@magda1208 kochana na ktora masz wizyte?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To później Wam tutaj wkleje bo muszę skopiować z dokumentu :-)Pisz tutaj bo ja tez jestem ciekawa co z tym mlekiem
Ilis, gratuluje serduszka!
Magda, strasznie mi przykro... nie chce mi się wierzyć
Destino, brzuszek cudny!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@magda1208 - tule :-*
D
Deleted member 170039
Gość
Beciiia-87
@magda1208 .. przytulam również.
dżoł
reklama
Totois30
@magda1208 wydajesz sie spokojna mam nadzieje ze dajesz rade, to strasznie przykre ze po raz kolejny musisz to przeżywać i inne dziewczyny tule :*
@Ilis91 wiedzialam! Mowicie co chcecie bylam pewna gratulacje wszystko bedzie dobrze:*
@Ilis91 wiedzialam! Mowicie co chcecie bylam pewna gratulacje wszystko bedzie dobrze:*
Podziel się: