reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zasługuje na lanie, wpierd*l i opierd*l... jest zarodek i jest serce... ma 2,9mm. Nie mogłam uwierzyć w słowa Rajtar. Prosiłam,żeby oglądała moje jajniki dobrze,bo kłują czy tam nie ma jeszcze pozamacicznej,a ona "i jest serce"'. Jestem na siebie wściekła,za brak wiary,nerwy. Mam nadzieję,że nie zaszkodziłam i że Bóg mi wybaczy i nie pokarze. Idę do spowiedzi przeprosić, że przerwałam nowennę. :( Nie zdjęłam tylko paska św Dominika. Dziś mam nauczkę,że trzeba wierzyć do końca i ja jestem po prostu glupia!! Dziękuję Wam :*

Ja cię zastrzelę [emoji8][emoji8][emoji8]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
Dobre dusze ❤️ Trzymajcie za mnie jeszcze kciuki proszę jutro... jakieś dobre wiatry tu od was wieją,jak widać na przykładzie illis❤️ ehh mam wizytę o 15:30... :( i chce znieść jajo... pojechałam dzisiaj na marne bo mój mezus kochany złe zanotował i wizytę miałam na wczoraj dobrze,ze lekarz wyrozumiały przyjmie mnie jutro....

@Ilis91 moje serdeczne gratulacje i już nie wystawiają nas na stresy ani siebie a tym bardziej najukochanszej fasolinki...kochana mega się cieszę

@magda1208 kochana moja wiem jak boli każda strata... Wiem jaka ogarnia człowieka bezsilność i pustka....ja wierzę że dasz radę, że się podniesiesz i staniesz do walki.... Kolejnej trudnej walki

Nie nadrobię was...

@magda1208 kochana ciężko mi uwierzyć, bardzo mocno cię tule, calkowicie popieram słowa Beatki, Bog wiedzial,ze twoja wiara jest głęboka i dojrzała i ze pomimo tego nieodsuniesz Się od Niego.bardzo dobrze ze robisz badanie, niech pobiera kosmowke i w yslij do badania.jestem całym sercem z Toba.

To może chociaż ja zakończę dzisiejszy dzień jakąś pozytywną wiadomością :) dziewczynka została potwierdzona na 1000% :) pierwszy raz była dobrze ułożona do badania. Spała sobie kruszyna z główką w dół. Nasza dziewczynka waży już 948 g :) i wszystkie parametry są OK, wymiary pokrywają się idealnie z terminem om, szyjka długa na 4 cm, zamknięta. Tylko ja mam się zgłosić do poradni diabetologicznej. Jednak poziom glukozy na czczo jest za wysoki i należy to skontrolować. Jest tu może jakaś "słodka" mama?

1511564193-805b64587921b4ac-aaaaaa.jpeg

Walczcie dziewczyny o swoje szczęście :)

Ostatnia edycja:
@matulkaa cudna kolejna dziewczynka !! wiedziałam taki wstydzioszek ściskam.

@magda1208 cały czas jesteś w moich myślach bardzo bardzo mi przykro. Co bym nie napisała taki tak nie ukoi to Twojego serduszka jestem z Tobą gdybyś czegoś potrzebowała jestem.

Ja dziś armagedon miałam dopiero mała zasneła paść można nie mogła się najeść co 30 min się budziła i wrzask dałam cyca tak się ulewało że hoho. Oczywiście schiz, że nie mam mleka po 3 godzinach miętolenia wzięłam laktator i w ciągu 14 min ściągłam 60 ml także coś ja może bolało bo mleka dostatek .

@matulkaa cudna kolejna dziewczynka !! wiedziałam taki wstydzioszek ściskam.

@magda1208 cały czas jesteś w moich myślach bardzo bardzo mi przykro. Co bym nie napisała taki tak nie ukoi to Twojego serduszka jestem z Tobą gdybyś czegoś potrzebowała jestem.

Ja dziś armagedon miałam dopiero mała zasneła paść można nie mogła się najeść co 30 min się budziła i wrzask dałam cyca tak się ulewało że hoho. Oczywiście schiz, że nie mam mleka po 3 godzinach miętolenia wzięłam laktator i w ciągu 14 min ściągłam 60 ml także coś ja może bolało bo mleka dostatek .

Porzeczka1234 głowa do góry. Może u Was 1 skok rozwojowy.... Jest w okolicach 5-6 tygodnia życia :-*

To może chociaż ja zakończę dzisiejszy dzień jakąś pozytywną wiadomością :) dziewczynka została potwierdzona na 1000% :) pierwszy raz była dobrze ułożona do badania. Spała sobie kruszyna z główką w dół. Nasza dziewczynka waży już 948 g :) i wszystkie parametry są OK, wymiary pokrywają się idealnie z terminem om, szyjka długa na 4 cm, zamknięta. Tylko ja mam się zgłosić do poradni diabetologicznej. Jednak poziom glukozy na czczo jest za wysoki i należy to skontrolować. Jest tu może jakaś "słodka" mama?

1511564193-805b64587921b4ac-aaaaaa.jpeg

Walczcie dziewczyny o swoje szczęście :)
Śliczne zdjęcie :)
Ja jestem słodką mamą. Ale nie martw się. Nie taki diabeł straszny:) poza tym dieta cukrzycowa jest do przeżycia a jej plusem jest trzymanie zachcianek i jedzenia za dwoje w ryzach :) jestem przekonana, że sobie poradzisz.

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@olaa90 kciuki sa[emoji4]

@matulkaa gratuluje kolejnej kobitki na forum[emoji5]piekna jest[emoji7]

@Porzeczka1234 moze tak jak mowi @agatush skok rozwojowy.
Mam nadzieje ,ze pospalyscie ostatecznie[emoji5]

Zamowilam wczorj w koncu rzeczy do torby do szpitala i koszule do porodu[emoji4]
Wzielam jeszcze kilka rzeczy do poelgnacji Asilu na tej aptece i witaminy i znow 500 zl [emoji15]no szok ale juz z glowy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry