roxie123
Fanka BB :)
@bobasek1990 może to po tej luteinie nie wiem czy bierzesz
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie biorę@bobasek1990 może to po tej luteinie nie wiem czy bierzesz
Dzieki za info wiesz jak dlugo bedziesz go brac? I jeszcze jakbys napisala dlaczego nie zgodzilas sie na szczepienia? Ja jestem w trakcie diagnozy immunologicznej i widze ze niektore kobietki nie zgadzaja sie na te szczepienia i nie wiem dlaczego? Sa jakies przeciwwskazania??@dżoasia , ten accofil to chyba akurat na zwalone kiry,ale ja mam jeszcze b. Wysokie nk i allo mlr 0%,a nie zgodziłam się na szczepienia i dostałam i accofil i metypred.
@roxie123 , we wtorek miałam tsh 2,8 ,od środy biorę euthyrox 50. Pewnie gdzieś za dwa tygodnie zbadam znowu. Mam nadzieję,że już spadnie..
Jeslu o mnie chodzi to ana mam ujemne, zespol antyfosfolipidowy wykluczony, za to mthfr hetero i wysokie nk, dodatkowo czekam na wynik testu CBA i LCT. Duzo z tego sama badalam, i zdecydowalam sie na immunologa dopiero jak wyszla mi mthfr i rowniez dlatego zeby skonsultowac decyzję gina, ktory po cb zalecil wlasnie accofil i immunoglobuliny (accofil pierwsza dawka domacicznie, potem 4zastrzyki podskorne i 5+6tc mialam wlew ale na drugi dzien i tak poronilam).i dlatego szukam na wlasna reke roznych info, bede sie sama leczyc - tzn wybiore te zalecenia ktore uznam za potrzebne w moim przypadku, bo jak do tej pory kazdy lekarz podwaza decyzje innego, kazdy najmadrzejszy a ja i tak ronie... juz mam dosc tego.@dżoasia , dr. P. daje go albo do 9tc albo do 12. Moja druga lekarka chcę,żebym odstawiła w 9tc,zobaczę co on jutro powie. Na szczepienia nie zgodziłam się dlatego , że mam dodatnie ANA i dużo nowotworów w rodzinie i wydaję mi się,że to jest spora ingerencja w układ immunologiczny. Po prostu się ich boję. Nie podważam w żadnym wypadku ich skuteczności,bo wiem,że wielu osobom pomogły. Ale ja jakbym musiała, poddałabym się tylko wlewom, ponoć są bezpieczniejsze, ale bardzo drogie. Mało jest informacji o wlewach w sieci,bo mało kto się na to decyduje. A Ty jakie masz problemy immunologiczne?