reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matulkaa to się okaże hahaha
@Ilis91 ono zawsze idzie do góry , ja aż się boje ile mi pokaże ale cały czas biorę 100 letroxu jak coś wezmę więcej , ale oby było znośne ... ja mam straszny problem z tym tsh w ciąży :/

@Porzeczka1234, moja tak zawsze rzuca się na piers. Potem poje, wypluwa, chce ją wziac do odbicia a ona znow szuka. Potem cala ulana i trzeba przebierac. Najlepiej by chciala spac przy cycu. Wczoraj wieczorem krzyczala tak o jedzenie, a jak piers podalam to nie ssala tylko chciala z cycem spac. Wyszlam z pokoju i sie uspokoila haha :p
Mi laktator nie pomaga, bo on jest taki ze musze go docisnac do piersi. Pomaga termofor i przystawianie malej. Jest coraz lepiej, ale jeszcze calkiem nie zeszlo

reklama
Dzisiaj przeżyłam szok zobaczyłam na papierze w sluzie delikatną kreseczke brązowa nie można tego nazwać plamieniem teraz jest ok ale od dwóch dni mam kłócia w podbrzuszu czy to mogło coś oznaczać dodam że jeśli bym się nie przyjrzała nic bym na papierze nie zobaczyła zaczęłam się martwić

Do góry