reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 tulę do serducha. [emoji25] Nie wiem dlaczego to nas spotyka. Pamiętaj, trzeba być silnym by znów stanąć do walki. Głaszcze kochana.
@Destino ale masz bębenek duży [emoji7]
@llis91 bravo [emoji173]️ nudnej ciąży kochana. Zawsze powtarzam, trzeba wierzyć do końca. A opierd.. dostaniesz po porodzie. Tylko mi przypomnij [emoji23]

@magda1208 nie wiem co napisać może poprostu to była jakaś wada genetyczna która nie pozwoliła się zarodkowi rozwijać i życzę Ci żeby to wszyszlo z badań bo wiem że da Ci to wtedy wiarę że jednak szczepienia nie miały na to wpływu a mąż nie ma bakterii w nasienie? Może niech zbada jak dawno tego nie robił. Przytulam Cię i dużo sily kochana na dalszą walke my tutaj nie przestaniemy Ci kibicowac

@magda1208 kochana strasznie mi przykro, kibicowalam Ci calym sercem. Jesli to jakies pocieszenie to napisze ze z Was dwoch mowie o @Ilis92 Bog wybral do kolejnej walki tą z wieksza wiara , wiedzial ze Ty mimo wszystko przy nim zostaniesz i ze spokojem przyjmiesz kolejna probe. Zycze Ci moja droga szybkiego oczyszczenia organizmu i wrocenie do walki.

reklama
@roxie123 a ja Ci napisze na przekor nie spiesz sie z testem zrob w pn zaoszczedzisz sobie niepewnosci i rozkminania czy pozytyw od zastrzyku czy od dzidzi.
Madziu @magda1208 bardzo mi przykro. Mam nadzieje ze to po prostu nieszczesliwy przypadek komorki zle sie polaczyly a nastepna ciaza sie uda. Ja bym zarodka nie badala bo jak macie prawidlowe kariotypy to co by to mialo dac?
Ale to moje zdanie i ja bym tak robila a wisomo ze kazdy musi zrobic tak jak czuje

Ostatnia edycja:
Do góry