reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 ja bylam z M w poradni genetycznej przy szpitalu uniwersyteckim.
Na wizyte czekalismy 1,5 miesiaca, na wykonanie badania z miesiac i na wyniki cos ponad miesiac...

@magda1208 przytulam mocno. @Ilis91 a marudz sobie do woli. Niestety my kariotypy robilismy prywatnie. W tej kwestii wiec nie pomoge.

Dziewczyny nie wiem jak zabezpieczyc w domu material. Nie robilam nigdy badania, ale nawet z pustego jaja wyniki sa miarodajne. Mozna poznac czy dziecko mialo wade i jakie bylo plci.

@Magda jesli poronisz samoistnie to juz w pierwszym cyklu mozesz sie starac, choc warto odczekac do zerowego spadku bety. Znam jednak dziewczyny, ktore i tak zachodzily, mimo, ze beta nie spadla do 0.

Magda, a ty wiesz, ze my w ten CUD wierzymy niezlomnie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi ,że tak mało wiary we mnie tyle tu piszę na ten temat . Czasami jednak po prostu się wie i czuje. Dziękuję za ogrom wsparcia jakie dostaję od was.
Bije się z myślami co do zbadania materiału chciała bym wiedzieć czy nie było żadnej wady bo to ważne w odniesieniu do dalszych starań.

Przykro mi ,że tak mało wiary we mnie tyle tu piszę na ten temat . Czasami jednak po prostu się wie i czuje. Dziękuję za ogrom wsparcia jakie dostaję od was.
Bije się z myślami co do zbadania materiału chciała bym wiedzieć czy nie było żadnej wady bo to ważne w odniesieniu do dalszych starań.
Życzę Ci jednak, żebyś się zdziwiła ;) najlepszym przykładem jest @bea25ta :) ona czekała do końca, przytupując z nóżki na nóżkę ;) a teraz córcia kopie ją po pęcherzu [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@magda1208 my uparcie będziemy czekać... nie myśl jeszcze o materiale itd. daj jeszcze szansę ;* usłyszysz , że nic z tego będziemy się z Tobą smucić , ale na razie wydaje mi się , że za szybki wyrok padł

Do góry