reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi jak zaczelam się starac to poszlam na usg i gin mi powiedział ze „jajniki mi wysiadły” , wtedy przepisal mio i clo, zaszlam od razu. Miesiaczki mam regularne wiec w tym mi nie pomogl ale pijac 2 sasz. dziennie, po pol roku zaszlam naturalnie, bez clo, zastrzykow itp.
@Maciejka78 cudowna wiadomość [emoji8]
@Funia90 , @Destino brzuszki cudne [emoji7]
@marshia udanego weekendu :[emoji8]
@Porzeczka1234 Zosieńka cudna [emoji7][emoji7] jak oczko?
@Ilis91 , @magda1208 robilyscie bety?

reklama
@Ilis91 Ty tez sie doczekasz!! Wiem co czujesz.. ja poronilam juz trzy razy ale wierze, ze bede mama i Ty tak samo! Trzymaj sie dziewczyno! @magda1208 Co u Ciebie kochana?
@dżoł Ile czekalas na test Lct i cba? Bo rozumiem, ze to Ci zlecil Pasnik? Kurcze kazda z nas dostaje inne badaniao_O

@Ilis91 Kochana jeszcze nic nie jest przesadzone. Ja w 5t3d mialam pusty pecherzyk a tydzien pozniej juz bylo serduszko.

@Destino , @Funia90 sliczne Wasze brzuszki [emoji7]
I mi sie teskni za brzuszkiem [emoji5]
A moj "brzusio" wlasnie lezy i sie przytula do mamusi [emoji7][emoji7]

@roxie123 to tylko dzwonek,zostaw taki [emoji23]
Haha czarny wyszczupla [emoji3] tez na koncowke chodzilam glownie na czarno ubrana [emoji12]

@Destino jak Sofii czeka na lokatora [emoji5]
Szymek ja uwielbia,ale jak nie moze trafic nia do buzki to sie tak slodko zlosci [emoji6]
U mnie rodzice sie cieszyli bardzo ze w koncu sie udalo za to tesciowie w kolko powtarzali jak ma byc dobrze to bedzie zeby badan nie robic chodzic do byle jakiego lekarza..
A teraz tesciowa by chciala zeby Szymek spedzal z nia 24h na dobe..

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 Asieńka dzielna , bo mama też dzielna była no i jest :** piękne zachowanie rodziców moja mam jest taka sama :)
@Ilis91 przytulam kochana :*
@Liluli na razie dzwonka nie będzie wcale haha o i tyle wyszło xD ja ogólnie lubie czarny pół mojej szafy jest czarnych ubrań :)
@dżoł nie znam się :/ ale jaki teraz plan kiedy mozesz zacząc starania ?

reklama
Do góry