reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Życzę Ci jednak, żebyś się zdziwiła ;) najlepszym przykładem jest @bea25ta :) ona czekała do końca, przytupując z nóżki na nóżkę ;) a teraz córcia kopie ją po pęcherzu [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Gdy by nie te bóle i plamienia oraz brak objawów pewnie wiara była by większa i tu tkwi sedno prawdziwej wiary. Uwierzyłeś Bo Zobaczyłeś. Prze de mną jeszcze długa droga.

reklama
@magda1208 plamienia miała nie jedna , bóle mogą być przez rozpulchnianie się macicy ... objawy czasami zanikają , raz są raz nie ma... łatwiej nam uznać , że nic z tego , bo tyle za nami , że czemu miałoby być dobrze ... ale pamiętaj nadzieja umiera ostatnia :*

@Ilis91 kochana jest jeszcze nadzieja. Cholera 5+4 czy nawet 5 to za szybko na serce trochę wiary w dzidzię dlaczego ją skreślasz ?

@kas90 ja też mam mleczko modyfikowane i biorę np do przychodni do znajomych itd żeby tych cyców wszędzie nie wystawiać także kup sobie pytałam pediatry powiedziała , że to dobry sposób.

@dżoł dziękuję kochana oczko coraz lepiej trochę ropieje ale już ten kanalik nie jest zatkany bo miałam masować i nie ma tej kuleczki

@magda1208 ja się nie zgadzam do momentu usg nie chcę słyszeć że się poddajesz jeśli chodzi o tą ciążę. Beta rośnie wierzę że cudaczek jutro się pokaże i Ci palcem pogrozi. Magda nastawiasz się na poronienie to objawów nie będziesz miała, jakbyś się nastawiała na ciąże to były by pewnie.

Jeśli chodzi o materiał do badań trzeba go umieścić w parafinie bądź soli fizjologicznej zadzwonić po kuriera przyjedzie i odbierze paczkę i zawiezie do Poznania mnie pomogla moja Pani dr ale badanie nie wyszło próbka wywietrzała a chciałam metodą mikromacierzy

@rocie123 ty miałaś biochemię przy takiej wysokiej becie już coś jest w trakcie poronienia

@Porzeczka1234 przy biochemicznej miałam niziutka tą prawie 7 to jak spóźniony okres , w pierwszej ciąży miałam ponad 55tysiecy ale dzidzi przestało się rozwijać bo tsh 10 do dzisiaj siebie obwiniam i to ani kropli plamienia zabieg musiałam miec , a w drugiej ciąży beta nawet do 100 nie urosła puste jajo i jak krwawiłam to miałam tylko 22bete i też tylko mocne krwawienie i bóle :/ także szczęście w nieszczęściu jak miałam zabieg w 10 tygodniu i nic nie widziałam eh "materiał " odebrałam ze szpitala i pochowałam , histopato nic nie wyszło a nie wysyłałam bo nie byłam ubezpieczona wtedy bo prosto z Lodynu na zabiegówke w Posce trafiłam i nic nie wiedziałam

@Ilis91 kochana jest jeszcze nadzieja. Cholera 5+4 czy nawet 5 to za szybko na serce trochę wiary w dzidzię dlaczego ją skreślasz ?

@kas90 ja też mam mleczko modyfikowane i biorę np do przychodni do znajomych itd żeby tych cyców wszędzie nie wystawiać także kup sobie pytałam pediatry powiedziała , że to dobry sposób.

@dżoł dziękuję kochana oczko coraz lepiej trochę ropieje ale już ten kanalik nie jest zatkany bo miałam masować i nie ma tej kuleczki

@magda1208 ja się nie zgadzam do momentu usg nie chcę słyszeć że się poddajesz jeśli chodzi o tą ciążę. Beta rośnie wierzę że cudaczek jutro się pokaże i Ci palcem pogrozi. Magda nastawiasz się na poronienie to objawów nie będziesz miała, jakbyś się nastawiała na ciąże to były by pewnie.

Jeśli chodzi o materiał do badań trzeba go umieścić w parafinie bądź soli fizjologicznej zadzwonić po kuriera przyjedzie i odbierze paczkę i zawiezie do Poznania mnie pomogla moja Pani dr ale badanie nie wyszło próbka wywietrzała a chciałam metodą mikromacierzy

@rocie123 ty miałaś biochemię przy takiej wysokiej becie już coś jest w trakcie poronienia

Ostatnia edycja:
@kas90 obyś się jutro bardzo zdziwiła u mnie też beta nie rosla przy plamieniach i bólach
@Ilis91 też się nie poddawaj tylko poczekaj na usg
Dziewczyny piękne te Wasze brzuszki aż nie mogę się doczekać swojego ciągle nie mogę uwierzyć że fasolka rośnie ale codziennie mówię żeby ze mną została a ja za te kilka miesięcy jej to wynagrodze i będę najlepszą mamą na świecie :)

reklama
@magda1208 powiem Ci jak ja miałam ... to moja pierwsza ciąża była ... dostałam taki wyrok w Londynie płód się nie rozwija już ... nie wierzyłam , na drugi dzień leciałam do Pl usłyszałam to samo nie wierzyłam ...wyłam jak oszalała , bo pierwsza ciąża to nie możliwe itd. przecież nie plamie nic , objawy jakieś są ale dalej mówi dzidziuś przestał się rozwijać , no to na bete ... ponad 55tysiecy babka mi w labie mówi ładna beta na ten tydzień no to ja mówie co jest co cholery... i znowu usg pełno lekarzy no i to samo wtedy odpusciłam ...ale nie dałam sobie zrobic zabiegu zeszło się prawie 2 tygodnie ...
Hm więc powiem tak nie wierzyłam do póki mnie nie wzieli na zabiegową ... ani kropka ze mnie nie kapła nie mogłam w to uwierzyć krzyczałam na nich w szoku , że nie mają racji ...ale musiałam się później jakoś z tym pogodzić ... no to tak w skrócie . Wiem że jak pada wyrok to nie umiemy się przestawić , ale trzeba wierzyć w fasolkę do końca ;*

Do góry