@Ilis91 kochana jest jeszcze nadzieja. Cholera 5+4 czy nawet 5 to za szybko na serce trochę wiary w dzidzię dlaczego ją skreślasz ?
@kas90 ja też mam mleczko modyfikowane i biorę np do przychodni do znajomych itd żeby tych cyców wszędzie nie wystawiać także kup sobie pytałam pediatry powiedziała , że to dobry sposób.
@dżoł dziękuję kochana oczko coraz lepiej trochę ropieje ale już ten kanalik nie jest zatkany bo miałam masować i nie ma tej kuleczki
@magda1208 ja się nie zgadzam do momentu usg nie chcę słyszeć że się poddajesz jeśli chodzi o tą ciążę. Beta rośnie wierzę że cudaczek jutro się pokaże i Ci palcem pogrozi. Magda nastawiasz się na poronienie to objawów nie będziesz miała, jakbyś się nastawiała na ciąże to były by pewnie.
Jeśli chodzi o materiał do badań trzeba go umieścić w parafinie bądź soli fizjologicznej zadzwonić po kuriera przyjedzie i odbierze paczkę i zawiezie do Poznania mnie pomogla moja Pani dr ale badanie nie wyszło próbka wywietrzała a chciałam metodą mikromacierzy
@rocie123 ty miałaś biochemię przy takiej wysokiej becie już coś jest w trakcie poronienia