reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gdy by nie te bóle i plamienia oraz brak objawów pewnie wiara była by większa i tu tkwi sedno prawdziwej wiary. Uwierzyłeś Bo Zobaczyłeś. Prze de mną jeszcze długa droga.
Oj dłuuuuga, bo wierzę że to będzie 8 długich miesięcy :D

Kochane napiszę tak jakie były by wasz odczucia gdybyście miały atak bóli plamienia później usg i słowa dwóch lekarek puste jajo brak zarodka ciąża się nie rozwija.?

Madziula, Ty sobie tu nie myśl, że my Cię tu pocieszamy czy coś w tym stylu. Przecież mogłabym Ci napisać "przykro mi", ale to jeszcze nie ten czas, nasze ciało nie jest do końca zbadane, ciąża to nie matematyka :) wiesz ja z jednej strony Cię rozumiem, bo zawsze wolę się zdziwić i płakać ze szczęścia, niż zostać zawiedziona i wyć do księżyca. Także wdech i myśl sobie co chcesz, a my tu wierzymy w Twojego fasola ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Magda ja myśle , że będzie Ok .

Jeśli nie masz objawów to się nie sugeruj tym !

Ja kiedyś poroniłam w 7 tyg a dowiedziałam się o tym dopiero w 10 ty i objawy miałam cały czas nawet jeszcze po zabiegu czułam bolące piersi i było mi nie dobrze !
Myślałam ze tym razem się uda bo objawy duże itd a było inaczej .!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

krew oddalam 11.10.17
wynik lct 12.10
ana 18.10
mlr 25.10
Dzol, a jaki ci wyszedł mlr, bo wypadło mi już z głowy.

Oj dłuuuuga, bo wierzę że to będzie 8 długich miesięcy :D

Madziula, Ty sobie tu nie myśl, że my Cię tu pocieszamy czy coś w tym stylu. Przecież mogłabym Ci napisać "przykro mi", ale to jeszcze nie ten czas, nasze ciało nie jest do końca zbadane, ciąża to nie matematyka :) wiesz ja z jednej strony Cię rozumiem, bo zawsze wolę się zdziwić i płakać ze szczęścia, niż zostać zawiedziona i wyć do księżyca. Także wdech i myśl sobie co chcesz, a my tu wierzymy w Twojego fasola ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Amen! Popieram całkowicie.

@magda1208 moja pierwsza ciąża to 3 razy w szpitalu krwotoki takie , że leciało jak z kranu woda lekarze mówili , że nic z tego a córka walczyła później 11 tygodni leżenia nie widziałam wiosny i kawałek lata leżałam i płakałam a mała rosła myślę , że jakbym dostała wtedy fraxiparynę i miała takiego lekarza jak Malina to mała by żyła. Trzeba wierzyć nie wiem co będzie może brak zarodka ale może mały cudaczek póki nie zrobisz usg ja wierzę mocno, że będzie cud jako kobieta rozumiem Cię w pełni ale mam przeczucie ..... modlę się abyśmy jutro mogły się tu wszystkie cieszyć.

Witajcie ja tylko na chwilke;)
Kochane @magda1208 i @IIis92 czy mozecie mi napisac jak sytuacja wyglada mocno Wam kibicuje a tu dzisiaj tyle postow ze ciezko mi nadrobic
Co do meza przebudzil sie lord o 5 i seksow mu sie zachcialo i przytualania:D Bylismy na spacerku a i oststnio Was sie pytalam o wyciskarke chyba czyta w moich myslach kupil mi z philipsa:) sciskam Was milego dnia

@Destino Wygladasz pieknie[emoji7]

@roxie123 a to nie wiesz ,ze czarny wyszczupla haha[emoji4]
Zarazaj sie a co[emoji4]
Problemy dzwonkowe hahaha

@marshia rob skok a co tam,tylko pamietaj,ze mam zamiar rozpakowac sie kolo 37-38 tyg[emoji16]
Milego wyjazdu[emoji4]

@agatush calujemy[emoji8]i ponownie dziekujemy za wsparcie [emoji5]
Przykro mi z powodu tesciow:/ nie lubie takiego niesprawiedliwego traktowania[emoji17]
Przydaloby sie takie spotkanie ,ze wszytskie na raz[emoji1]

@Porzeczka1234 Zosiula jest przecudowna.
Waz ja i ciesz sie ile masz sil[emoji5]

@kwaituszekk23 oj mialam angine ropna:/ wspolczuje Adasiowi:/ zdroweczka

@kas90 nie ma czego zazdroscic ,tylko za jakis czas brac sie za drugie[emoji1]

@Liluli ucaluj Szymusia[emoji8]a o tesciach nie mowie bo moi to samo:/a z tym czarnym strojwn to nie do konca bo na gore mialam koszule w krate ale zdjelam co by bezucha bylo widac[emoji4]

@llis91 kochanie po pierwsze jeszcze wiele sie moze zdarzyc[emoji4]
Ja wierze [emoji8]
A dwa kariotypy zrobilabym na nfz a kase zostawila na ew leczenie.

@magda1208 nie powiem jeszcze kochana ostatniego slowa dopoki nie zrobisz usg.
I tak jak mowia dziewczyny w pozniejszych tygodniach beta nie rosnie juz tak jak na poczatku[emoji5]

@zosiak moze Twoj M nas podczytuje ?haha cieszcie sie soba[emoji8]

@Liluli piękny ten Twój mały kawaler :)
@Maciejka78 cudownie że wszystko jest OK! Niech Cię maleństwo juz wiecej nie straszy tylko sobie spokojnie rośnie
@Funia90 @Destino cudowne brzuszki :) Widać że żyrafka już się nie może doczekać małego i my też :)
@Porzeczka1234 Zosia jest najcudowniejsza na świecie :) Wzruszyłam się....
@kas90 mojej siostrze pielęgniarki na Kopernika poleciły laktator Medela podobno drogi ale wart swojej ceny. Ale to odciąganie to cięzka praca jak widziałąm
@magda1208 @Ilis91 wierzę że u Was wszystko jest dobrze tylko za wczesnie poszłyście na 1 wizytę

@Liluli piękny ten Twój mały kawaler :)
@Maciejka78 cudownie że wszystko jest OK! Niech Cię maleństwo juz wiecej nie straszy tylko sobie spokojnie rośnie
@Funia90 @Destino cudowne brzuszki :) Widać że żyrafka już się nie może doczekać małego i my też :)
@Porzeczka1234 Zosia jest najcudowniejsza na świecie :) Wzruszyłam się....
@kas90 mojej siostrze pielęgniarki na Kopernika poleciły laktator Medela podobno drogi ale wart swojej ceny. Ale to odciąganie to cięzka praca jak widziałąm
@magda1208 @Ilis91 wierzę że u Was wszystko jest dobrze tylko za wczesnie poszłyście na 1 wizytę
Kochane ja kupiłam laktator lovi elektroniczny ale też reczny zapłaciłam coś 380 zł polecam warto mieć przy pierwszym dziecku jak się nie potrafi zbytnio karmić dziecko zdenerwowane i mama też

Kochana dziękuję to nasze największe szczeście i Tobie życzę takiego z całego serduszka

reklama
Ja kupiala canpol easy start,jutro ide do smyka odebrac,zobaczymy jak sie sprawdzi jak bedzie mlecKo[emoji4]

Do góry