reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

K....a :( mam meeeeega torbiel w jajniku :( 46x37mm - do obserwacji i być może... "operacji" :( :( :( Starać się teraz nie będziemy ze względu na mamę :(, wiec mam przyjsc w 2 połowie cyklu i zobaczyć czy dalej rośnie, no chyba, ze będą bóle brzucha. Albo jak nie dam rady to za miesiąc, żeby zobaczyć, ze pękło samo. Nigdy nie miałam torbieli i jeszcze teraz takye coś :(
Pytałam czy słyszał o intralipidzie. Słyszał, ale zdania nie ma. Przez 10 lat osobiście się nie spotkał z podawaniem go :/.
@Porzeczka1234 mamcia ma operację ogromną :( 04.12. Już jestem w stresie, a co dopiero potem :( :( :(
@Ilis91 jak sie trzymasz. Robiłaś betę? @magda1208 a Ty jak?@marzycielka81 @roxie123 kciuki za Wasze testy

reklama
@Maciejka78 to nic nie musi oznaczać. Skontaktuj się z lekarzem. Ja na początku brałam 3x1 Duphastonu plus 3 x Luteinę. Jeśli tylko uzna za zasadne zwiększysz dawkę. Trzymam kciuki.
@Funia90 to chyba książkowo tyjesz [emoji4] idę w twoje ślady +6 na koncie póki co.
@roxie123 tak wyraźne objawy wróżą obiecująco [emoji4] czekamy na betę.
@marshia przykro mi, że u ciebie znowu pod górę [emoji26] oby operacja mamy przebiegła pomyślnie. Będziemy z wami myślami początkiem grudnia [emoji173]
@kas90, @Porzeczka1234 ale rosną te wasze dziewczyny jak na drożdżach [emoji8]
@Destino cieszę się, że wizyta u kardiologa udana. Piękny klocuszek z tego twojego synka [emoji7] i już super do porodu naturalnego ustawiony [emoji4] Moja kruszyna na każdym usg ustawiona miednicowo, tak więc i możliwość podgladania mniejsza. Ale tak na co dzień wierci się bardzo, bo czuję kopniaki po całym brzuchu. Ciekawe ile teraz już waży [emoji4]

Chyba pójdę jutro raz jeszcze oddać mocz do analizy. Dziś wyszły mi bardzo liczne bakterie. Czy infekcja może przebiegać bezobjawowo? Chyba, że jest to wynikiem błędnego pobrania.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@marshia dużo siły dla Ciebie i dla mamy, oby wszystko przebiegło pomyślnie bez komplikacji... ;*
Torbielka kurde spora a dali Ci na nią coś? Ja miałam dupka na rozpuszczenie jej czy jakoś tak mnie uciskala i promieniowala . Ulotni się zobaczysz .
Dzięki za kciuki ! 3maj sie ;*

@matulkaa oby ... ;* a jak Wy rosniecie pochwal się [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Maciejka samo chodzenie nie powinno wplynac. Mozesz zwiekszyc dupka do 2x2

@matulkaa moze byc zupelnie bezobjawowo. Zrob sobie posiew z moczu to od razu beda wiedzieli czym uderzyc. A chyba 3 dni sie czeka.

@marshia jestesmy nie tylko myslami z wami i z mama. Torbiel sama w sobie straszna nie jest. Wazne by lekarz okreslil jej rodzaj. Powinna sama sie wchlonac. Jesli nie to najpierw stosuje sie farmakologie. Zabieg to ostatecznosc. A wiem cos o tym, bo przed diagnoza endomendy przez poltora roku co miesiac mialam nowa. Najwieksza 6 cm

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Maciejka78 Będzie dobrze kochana skontaktuj się lekarzem.
@roxie123@marzycielka81 Życzę z całego serca aby się udało .
[USER=173913]@marshia
Ściskam kochana . U mnie kiepskie samopoczucie jak dalej tak będzie to chyba dostanę w głowę oczywiście w przenośni. Jestem tak wszystkim zmęczona ,że czasami brakuje sił staram się być silna ,ale co chwilę pojawia się coś nowego jak nie drożny jajowód to puste jajo. Może to zabrzmi dziwnie , ale chciała bym urodzić to dzieciątko i zapomnieć o tym wszystkim. Jestem silną kobietą ,ale te ciągłe zmiany jakie zachodzą wytrącają mnie i męczą moją psychikę. Stres nie wpływa korzystnie na żadną z nas. Mam milion myśli na minutę wierzę staram się nie tracić nadziei lecz mimo wszystko jestem zmęczona. Planujemy wyjazd w góry aby odpocząć.
@Ilis91 Kochana co u ciebie.?
@Destino Powodzenia .
@matulkaa Cieszę się , że u was dobrze.[/USER]

Ostatnia edycja:
@magda1208 skad ja znam te mysli ja zrobilam sobie przerwe na pocztku mialo buc tylko 6 miesiecy teraz minelo 8 a w sumie los sie tak ulozyl ze musze czekac do nast roku czyli wychodzi na to ze rok mi przelecial ale czuje sie silniejsza wrecz pragne tych staran teraz a jeszcze nie dawno mowilam ze z tym koncze ze odpuszczam.

@magda1208 skad ja znam te mysli ja zrobilam sobie przerwe na pocztku mialo buc tylko 6 miesiecy teraz minelo 8 a w sumie los sie tak ulozyl ze musze czekac do nast roku czyli wychodzi na to ze rok mi przelecial ale czuje sie silniejsza wrecz pragne tych staran teraz a jeszcze nie dawno mowilam ze z tym koncze ze odpuszczam.

Ja nigdy nie odpuszczę potrzebuję tylko czasu aby zregenerować umysł i organizm. Najważniejsze jest dla mnie aby wyjaśniła się obecna sytuacja.

@magda1208 jak ja cie doskonale rozumiem. Mozna byc silnym, a jednak jesesmy ludzmi i trzeba od czasu do czasu normalnosci, a nie ciaglego stawiania czola przeciwnosciom. Tez marze o takich chwilach kiedy zycie bedzie sie po prostu pieknie toczyc. Mam nadzieje, ze twoj pkruszek zaskoczy cie pozytywnie i bedziesz mogla tak jak mowisz urodzic i zapomniec o tym wszystkim.

Dziewczynki znikam. Cos nienajlepiej sie czuje. Gardlo boli i jestem niemrawa. Czasem tez miewam dosc. Wroce mam nadzieje z lepszym nastawieniem

reklama
@magda1208 jak ja cie doskonale rozumiem. Mozna byc silnym, a jednak jesesmy ludzmi i trzeba od czasu do czasu normalnosci, a nie ciaglego stawiania czola przeciwnosciom. Tez marze o takich chwilach kiedy zycie bedzie sie po prostu pieknie toczyc. Mam nadzieje, ze twoj pkruszek zaskoczy cie pozytywnie i bedziesz mogla tak jak mowisz urodzic i zapomniec o tym wszystkim.

Dziewczynki znikam. Cos nienajlepiej sie czuje. Gardlo boli i jestem niemrawa. Czasem tez miewam dosc. Wroce mam nadzieje z lepszym nastawieniem

Kochana życzę zdrówka i dziękuję za ogrom wsparcia dobra duszyczko. Bardzo dobrze to ujęłaś NORMALNOŚĆ.

Do góry