reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@zosiak czekam czekam, ciesz się mężem :) ja mam ale blendera taki na koktajle [emoji4]
@kas90 czekam na fotki królewny jak się zmienia ♡
@Destino będzie śliczny klocuszek nie mogę się doczekać [emoji9][emoji4]

Oj potrzebuje dużo Bożej opatrzności i siły do tego wszystkiego...no i wsparcia , wiecie jak trudno z tym wszystkim ;* mam w sobie niby spokój jak nigdy, a jednocześniez tylu głowy takie oby @ nie przyszla eh

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pytnie czy ktiras z Was ma wyciskarke wolnoobrotowa i moglaby cos polecic zastanawiam sie nad kupnem u mnie w domu tylko sokowirowka jest.
Ja mam :) Gallet PAL141 i jestem zadowolona :) sprzedałam sokowirówkę, dołożyłam kasę i kupiłam wyciskarkę wolnoobrotową :) nie chciałam jakiejś za miliony monet, bo nie potrzebna mi taka ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala czesto robisz soki z niej??

I jeszcze jedno pytanie czy ktos z Was zbijal homocysteine burakami ale bez tabletek ?? w jakim czasie i jaki spadek byl. Minal miesiac jadlam albo pilam buraki co drugi dzien zastanawiam sie czy jeszcze poczekac z badaniami do gridnia stycznia co myslicie? czuje ze sa efekty tych burakow ale moze tylko mi sie wydaje:p

reklama
Do góry