reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

B
@zosiak ja zawsze z burakow pilam z jablkowym
emoji4.png

@Marthi przykro mi ,ze wredota dotarala:/ rozumiem gorsze dni,ale za chwile owu i wznowicie dzialania
emoji8.png

@kas90 tydzien mamy 31
emoji4.png
wszerz?
emoji848.png
heheh pewnie troche tak,na plus 8 kg
Pokaze jutro brzucha.
2,5 kilo to super
emoji4.png
ale ile mialas ogolnie na plusie?

@Destino mi tez sie nie zrobila
emoji8.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Było 14,5, ale w ostatnie dwa dni przed porodem zrobiło się 13, bo organizm się oczyszczał. Więc liczę, ze 13 przybrałam, bo te 1,5 kg to kupka:D

@zosiak ja mam z firmy gallet. Poleciła mi ją ktoraś z was, chyba @czarna_mała. Jest niedroga i fajnie się sprawdza. Daje spokojnie rade z burakami, marchewką itd. Ale liśnie typu szpinak to tak średnio.

@Ilis91, masz brać leki, to nasz rozkaz. Nawet jeśli byłby tylko 1% szans, to nie odstawiaj ich jeszcze, proszę. Czekamy z tobą.

Moja pszczólka dziś bardzo grzeczna mimo wzdęć. Je i śpi non stop.
@Porzeczka1234, jak długie przerwy w nocy miedzy karmieniami ma twoja mała? Ja zaczęłam jej robić jedną 4godzinną i będę ważyć czy tak może zostać, czy to ok. Ale to dziwne uczucie gdy budzi mnie budzik, mała śpi a ja się miotam czy ją budzić, czy pospać jeszcze :p

reklama
@kas90 malutka juz pewnie fajna kluseczka :*

Ja dzisiaj zjadłam rano pół bułki z budyniem i na obiad o 17 danonka xD
Wy tez tak miałyście , że jak Was ciągnęło w pachwinie to promieniowało aż do kolana ? bo ja mam takie odczucie jakby po wew stronie ud aż do kolana mnie uciskało :p

@smerfik88 kochanie dasz radę musisz ja też miałam depresję nie chciało się żyć wiem dokładnie co przeżywasz zobaczysz ciąża na pewno będzie trudna ale będziesz miała chwilę spokoju. Nasza córeczka ma dziś 19 dni.

@roxie123 trzymam kciuki. Ja ciagnięć nie miałam w ogóle tylko kręciło mi się w głowie na początku

@magda1208 kochana jak się czujesz? Dziś dopiero 6+1 u mnie serce i zarodek 6+4 kochana odstawiłaś leki? Ściskam

@Destino Kochana ja się dobrze czuję dziękuję ,że pytasz tylko szczerze powiedziawszy troszkę jestem zmęczona mąż wrócił do pracy i sama już jestem ale jakoś radzimy. Dobrze, że u kardiologa pozytywne wieść

@Marthi trzymam kciuki aby 3 cykl był szczęśliwy głowa do góry co do leków musisz sama postanowić dobrze mieć lekarza który zdecyduje za nas.

@zosiak nie gadaj , że będziesz spać :D

@marshia dużo spokoju. Torbirlki nigdy nie miałam mam nadzieję że sama zejdzie.

@Maciejka78 może po aplikacji luteiny spokojnie to jeszcze nic nie oznacza może idź do lekarza albo na ip

@iveo fraxi i encorton od chyba10 dnia cyklu gdy był cień na bobo teście

@Ilis91 przecież byłaś tak szybko na usg dlaczego się poddajesz? Nigdy Ci nie wolno tego robić walcz kochana. To jeszcze nie czas na płacz i żal

@kas90 moja mała budzi się sama średnio co 3,4 godziny ja jej nie budzę przybiera dobrze więcej nie panikuję rozkoszuję się snem :p

Ja też czekam na wizytę piątkowa jak na zbawienie... mało tego ja objawów to raczej nie mam żadnych... :( dodatkowo dokucza mi bezsenność... i co jedynie czuje się rozlazła, ale to pewnie po pracy bo mam 4autystow w grupie, 1 dziecko z ZD i 2 podejrzanych,w tym jedno z podejrzeniem FAS ehhh... jest to grupa 0 i niestety mocno integracja daje popalić...

Nikomu nie mówimy na razie... bo moja jedna przyjaciółka która kazała mi zrobić test, ma 1 córkę i stara się o drugie dziecko...od momentu zrobienia testu się do mnie nie odzywa ehh....

Jestem taka zimna w tym wszystkim, ze za każdym razem jak tu wejdę to nie mogę pozbierać kopary,skąd wy dziewczyny czerpiecie sile....

Gdzieś z tylu głowy tli się we mnie mała iskierka nadziei... w zeszłym roku moja chrzestna była u wróżki, która jej wróżąc powiedziała m.in. Poronienie w rodzinie... i co ja poroniłam... :( ciocia miała ogólnie problemu w swoim prywatnym życiu i to co wróżka powiedZiala się jej spełniło... dowiedziałam się o tym dopiero miesiąc temu... poczułam się jak bym dostała w pysk ;/ dodatkowo ciocia była tez w tym roku... wróżka powiedIAla ze widzi biała suknie i dzidziusia... w sierpniu mieliśmy ślub również bliskiej kuzynki a teraz ja jestem w ciąży.... ehhh :(

U mnie dziś 5+4 ...

@olaa90 ja też jestem jakaś rozbita rozdrażniona , bez kija nie podchodź najbardziej M obrywa i mama , bo najbliżej ;p ale to chyba hormony...
Dziwne podejście koleżanki powinna wspierać , a Ty do niej piszesz a ona nic ? ...znam ten ból ...miałam przyjaciółkę od dzieciństwa wiele lat ręka w rękę i się rozleciało kiedy poznała swojego faceta obecnego męża...pózniej ja wyjechałam do UK ona też wyjechała , i tak teraz tylko na kawe wpadnie raz do roku jak jest w Pl ... czasami podesle zdj córeczki czy ja jej życzenia urodzinowe :/
Ty czekasz na wizytę piątkową ja na test i bete poniedziałkową ... będzie co ma być :**

reklama
@zosiak i u mnie ciąża zawsze zaczyna się mdlościami którym towarzyszy zgaga właśnie dziś się z nia mecze... tylko ostatnio we wrzesniu nie miałam nic oprócz klucia jajnikow ale to taka ciąża bez ciąży była wcześniej zawsze ... Tak moj organizm reaguje nie na ciążę czy to dobrze w moim wypadku nie wiem nie sprawdza się [emoji4]
Nie nakręcam się na spokojnie wszystko [emoji4] no co Ty spać??? Ty męża obracaj a nie spać [emoji4]najlepszy możliwy relaks [emoji6]
@Marthi leku nie znam nie pomogę :/ pewna nigdy nie będę ale modle się o dzieciątko żebym w końcu mogła przytulić całe i zdrowe
@agatush to chyba pierwszy najgorszy krok jaką bd i czy be rosnąć a później dalsze zmartwienia... jakoś na razie nie dopuszczam do siebie ze że będzie źle, ale niczego nie można byc pewnym dziękuję ;***
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, wiesz że strach i stres będzie towarzyski nam zawsze, ale dasz radę!! A my będziemy Cię wspierać!

@kas90 mlody od poczatku grzecznie glowka w dol. Dlatego jak czasem sie pcha do wyjscia to ciesze sie ze szyjka trzyma. Teraz powinien wazyc juz cos kolo 2 kg albo wiecej. 1grudnia sprawdzimy. Ostatnio wazyl prawie 1,5 kg.

A wyobrazcie sobie ze mi ta ciemna linia sie nie zrobila

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino ja też nie miałam tej Lini [emoji57]
Dziewczyny pojawily mi sie wlasnie brazowe plamienia :(
Głowa do góry. Pisz do Basiowki. Odpoczywaj i dawaj znać. Jesteśmy z Tobą!!
@Porzeczka1234 hm to może zły objaw :/ mi się nie kręci tylko robi duszno nagle i słabo ...
Kochana pokaż Zosieńkę :* @kas90 a Ty Asieńkę :* nacieszymy oczy jak rosną :)
Mnie bolały pachwiny i całe nogi od nich.

@Porzeczka1234 ten moment jak tatuś wraca do pracy nie jest łatwy, ale dasz radę :-) 'wyrobicie' sobie z Zosia swój rytm :-)

Michalina kończy dziś 10 tygodni :-) waży 4700g i ma 60 cm :-)

Do góry