B
@zosiak ja mam z firmy gallet. Poleciła mi ją ktoraś z was, chyba @czarna_mała. Jest niedroga i fajnie się sprawdza. Daje spokojnie rade z burakami, marchewką itd. Ale liśnie typu szpinak to tak średnio.
@Ilis91, masz brać leki, to nasz rozkaz. Nawet jeśli byłby tylko 1% szans, to nie odstawiaj ich jeszcze, proszę. Czekamy z tobą.
Moja pszczólka dziś bardzo grzeczna mimo wzdęć. Je i śpi non stop.
@Porzeczka1234, jak długie przerwy w nocy miedzy karmieniami ma twoja mała? Ja zaczęłam jej robić jedną 4godzinną i będę ważyć czy tak może zostać, czy to ok. Ale to dziwne uczucie gdy budzi mnie budzik, mała śpi a ja się miotam czy ją budzić, czy pospać jeszcze
Było 14,5, ale w ostatnie dwa dni przed porodem zrobiło się 13, bo organizm się oczyszczał. Więc liczę, ze 13 przybrałam, bo te 1,5 kg to kupka@zosiak ja zawsze z burakow pilam z jablkowym
@Marthi przykro mi ,ze wredota dotarala:/ rozumiem gorsze dni,ale za chwile owu i wznowicie dzialania
@kas90 tydzien mamy 31wszerz?heheh pewnie troche tak,na plus 8 kg
Pokaze jutro brzucha.
2,5 kilo to superale ile mialas ogolnie na plusie?
@Destino mi tez sie nie zrobila
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@zosiak ja mam z firmy gallet. Poleciła mi ją ktoraś z was, chyba @czarna_mała. Jest niedroga i fajnie się sprawdza. Daje spokojnie rade z burakami, marchewką itd. Ale liśnie typu szpinak to tak średnio.
@Ilis91, masz brać leki, to nasz rozkaz. Nawet jeśli byłby tylko 1% szans, to nie odstawiaj ich jeszcze, proszę. Czekamy z tobą.
Moja pszczólka dziś bardzo grzeczna mimo wzdęć. Je i śpi non stop.
@Porzeczka1234, jak długie przerwy w nocy miedzy karmieniami ma twoja mała? Ja zaczęłam jej robić jedną 4godzinną i będę ważyć czy tak może zostać, czy to ok. Ale to dziwne uczucie gdy budzi mnie budzik, mała śpi a ja się miotam czy ją budzić, czy pospać jeszcze