reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino zdrowka Ci zycze
;)
@magda1208 po takich doswiadczeniach rzeczywiscie jestesmy silniejsi. U Ciebie nic jeszcze nie jest przesadzone nie dowiedzialam sie ktory to u Ciebie tydz ale zycze Ci normalnosci i ladnego przyrostu:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
@Ilis91 my kobiety inaczej troszkę przeżywamy... musisz sobie to poukładać w głowie ja po drugiej stracie bardzo cierpiałam nie mogłam zrozumiec dlaczego ...
Teraz wiem że może zdarzyć się wszystko . Poplacz ile potrzebujesz to pomaga , trudny czas wiem ale dasz radę ;* ja ciągle wierzę że kobiety mają za sobą tyle niepowodzeń i w końcu cud się pojawia więc nie wolno tracić nadziei...
Zobaczysz , że jeszcze przyjdzie dzień kiedy znowu przyjdzie ochota na starania musisz się z tym uporać jakoś powoli...
A może jeszcze coś się zmieni zobaczymy :*
Ja też nie wiem co będzie ... nic nie planuje

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@IIis91 oczywiscie zawsze jest jakas opcja i rozwiazanie mam nadzieje ze jutro cos sie wyjasni i skoncza sie wasze smutki a zaswieci slonce ja caly czas mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie. Kochanie zycie nie jest latwe pomysl jesli Twoj maz teraz by sie zalamal jak Ty bys sie czula nie sadze ze byloby Ci latwiej. Moj taki sam byl docenilam go ze to dzieki niemu stanelam na nogi a widzial mnoe w okropnym stanie z kroplowka i redonem ze zbierajaca sie krwia musial mnie podnosic z lozka i myc w szpitalu. To cudowne ze masz w nim wsparcie i ze chce probowac do skutku.

@magda1208 to wczesna ciaza a jesli byla pozna owulacja.. bete masz ladna

I

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Ilis91 czy doktor powiedziała Ci że nie jest dobrze bo nie doczytałam. Bardzo wczesnie wizytowałas nie wszystkim na tym etapie pokazuje sie zarodek. Ja na 1 wizyte szlam w 8 tyg bo się bałam tej niepewności wcześniej a i tak co ma być to bedzie
Nie myśl w ogole o tym co myślą inni ludzie to bez znaczenia a jak sama nie podejmiesz tematu na pewno nikt Cię nie będzie wypytywał.

@Maciejka78 skonsultuj szybko z lekarzem co zwiekszyć. Albo dziewczyny ci pomogą. Plamienie nie musi oznaczać najgorszego i wierzę że u Ciebie tak jest
@roxie123 mam nadzieję że przeczucia się sprawdzą i będzie zdrowa nudna ciąża :)
@Destino zdrówka życzę i spokojnej końcóweczki pod każdym względem
@Porzeczka1234 dzięki że dodałaś historię. Nie zrozumiałam czy w czasie starań też bralas encorton?
A fraxi od kiedy?
@magda1208 u Ciebie też bardzo wczesnie jest jeszcze wszystko może byc dobrze!

@iveo Co u Ciebie kochana jaki plan na teraz nakresil Malinowski?
@Ilis91 Kazda z nas wie co przezywasz.. dojdziesz do siebie i razem z mezem bedziecie walczyc. Trzymamy kciuki. Kazdy ma kryzys wiary to normalne i w pelni zrozumiale w tej sytuacji.
@magda1208 Ciagle mysle o Tobie. Modle sie za Ciebie i @Ilis91
@Marthi Kochana kazdej z nas czasami brakuje tutaj sil.. Ja wierze, ze pod choinke bedzie sliczny tescik ;) Moja kochana wariatko :DJeszcze bedziemy razem z wozkami smigac zobaczysz!!
@Destino odpoczywaj kochana u was juz finisz!! :) Tak sie ciesze!

@pixi.nova ja w trakcie 3 kolejnych szczepień po nich znowu allo mlr.Prof twierdzi że każdemu kiedyś wzrośnie. Dodatkowo codziennie biorę polfilin 2x1. Widziałam Twoje wyniki ale Malina robi calkiem inne badania więc nic z tego nie rozumiem. To sa jedyne badania jakie miałas?

reklama
@Ilis91 Kochana napiszę tak pamiętaj , że nie jesteś sama możesz nam powierzyć twoje zmartwienia smutki postaramy się pomóc wesprzeć najlepiej jak potrafimy. Nie skreślaj jeszcze tej ciąży może będzie wszystko dobrze. Nie będę pisała ,ze będzie łatwo , że nie będzie bolało bo to nie możliwe jesteśmy skazane na to ponieważ nasze dotychczasowe przejścia wcale nie ułatwiają nam tej drogi. Jednak musisz wiedzieć ,że to my same podejmujemy decyzję nikt nas do niczego nie zmusza. Musimy liczyć się z wszelkimi konsekwencjami ponieważ nikt nie jest nam w stanie zagwarantować , że tym razem się uda. Od nas samych zależy czy się poddamy czy będziemy walczyć dalej.
Bóg wspiera nas na każdym kroku lecz nie zbadane są jego wyroki wobec nas i czasami trudne do zrozumienia Mamy prawo do chwili słabości i zwątpienia bo jesteśmy tylko ludźmi to zrozumiałe. Nasze życie podporządkowane jest badaniom testom czekaniu na cud. Brakuje normalności beztroskiego życia . Mąż wspiera cię na pewno najlepiej jak potrafi tylko na swój sposób.

Kochane dziękuję za wszelkie słowa wsparcia i modlitwy . Według ostatniego usg i wielkości pęcherzyka wychodził 6tyg 5 dni . Powiem tak gdyby nie atak ,który miałam w piątek i sobotę straszny ból jajników, pleców ,żołądka do tego leciutkie plamienia pewnie miała bym więcej wiary i nadziei . Objawów brak sądzę , że ciąża po prostu przestała się rozwijać i nastąpiło poronienie.
Jaka jest tego przyczyna nie potrafię jak na razie odpowiedzieć. Jutro zbadam betę w piątek mam usg .Później podejmę decyzję czy czekam w domu aż zacznę krwawić czy pojadę do szpitala i pobiorą materiał do zbadania .

Ostatnia edycja:
Do góry