reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 a co Ty masz za leki teraz? To ja nie mam zadnyxh objawow. Powiem Ci tylko, ze mi np bardzo chce sie spac po dupastronie. Wieczorem padam ze zmeczenia. U mnie sluz rozciagliwy i szyjka jak na moje nisko. Takze czuje sie bezsensu zreszta maz tez.

@Marthi przytulam

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@zosiak - ja też myślę o jakimś lekki sporcie teraz. Do tej pory też brałam wit. D, i pozostałe... ale zrobię sobie 2 tyg tylko na selenie, letroxie (ale też 1 dzień cała tabletka 75mg, a drugi dzięń połówka i tak na zmianę bo mam dość niskie tsh teraz), no i ten provag dokończę jak mi lekarz kazał.
Po 2 tyg wrócę do metyli co 2 dzień chyba...

@marzycielka81 - ja Ciebie również, kochana.

Ahh, ciężki nasz los, ale cóż... trzeba zakasać rękawy i iść dalej, jak to ciągle mówię;)

@marzycielka81 na razie jadę na żelaznym... clexane encorton dupek acard letrox i prenatal z metylami
Głowa do góry uwierz mi ze marzę mieć chociaż jedno dzieciątko... u Ciebie będzie kolejne zobaczysz to tylko kwestia czasu ;*

@Marthi ja biorę 2x w tygodniu lacibios Femina zapobiegawczo i z tego mam tez zel intymny i odpukac czysto [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino , dwa tygodnie temu miała 3400 :) A twój maluszek ile waży. Duza waga się zapwiada? Obrócony już?

@Marthi, ja zaszłam w 3 cyklu, w 2 cyklu nie było owu. Myślę, że stres zrobił swoje. Za dużo na początek nie kombinuj z lekami. Może warto poobserwowac cykl z temperaturą?

@Funia90, który masz już tydzien? Urosłaś już coś wszerz?:D Mi zostało po ciązy 2,5 kg:D i ciemna linia na brzuchu aaa! I kilka rozstępów, będzie piękna pamiątka:D

@roxie123, życzę, żeby to były objawy ciąży!

@kas90 zrobilabym test ale nie chce mieć mylnego wyniku jak coś: / w pon byl zastrzyk licząc od wtorku 9dpo także do 14 poczekam nie ucieknie jak coś [emoji4][emoji9]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi mysle ze sport delikatny doda Ci sily i uwolni endorfiny a z lekami to bardzo nie kombinuj tak jak @kas90 bo zas zacznie Ci szwankowac organizm moze nast cykl sie uda.
@roxie123 chxialabym bardzo zebys zrobila test ale pamietam ze mowilas ze musisz wytrzymac do pon a wiec ustawiam Cie do pionu i czekaj cierpliwie zostaly tylko 4 dni ostatnio tez odliczalam dni do przyjazdu meza i szybko zlecialo:)

@kas90 mlody od poczatku grzecznie glowka w dol. Dlatego jak czasem sie pcha do wyjscia to ciesze sie ze szyjka trzyma. Teraz powinien wazyc juz cos kolo 2 kg albo wiecej. 1grudnia sprawdzimy. Ostatnio wazyl prawie 1,5 kg.

A wyobrazcie sobie ze mi ta ciemna linia sie nie zrobila

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak ja zawsze z burakow pilam z jablkowym[emoji4]

@Marthi przykro mi ,ze wredota dotarala:/ rozumiem gorsze dni,ale za chwile owu i wznowicie dzialania[emoji8]

@kas90 tydzien mamy 31 [emoji4]wszerz?[emoji848]heheh pewnie troche tak,na plus 8 kg
Pokaze jutro brzucha.
2,5 kilo to super[emoji4]ale ile mialas ogolnie na plusie?

@Destino mi tez sie nie zrobila[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pytnie czy ktiras z Was ma wyciskarke wolnoobrotowa i moglaby cos polecic zastanawiam sie nad kupnem u mnie w domu tylko sokowirowka jest.

Do góry