reklama
roxie123
Fanka BB :)
Haha ja pisalam pierwszy raz bo chciałam wiedzieć czy schizuje [emoji23] ale chyba raczej nie...
Beta prawdę powie umrę zanim ja zrobię ;p
Byłam kupić sobie płaszcz na zimę i wracam dobrze , że nie za kierownica cały czas mnie muli i słabo mi , ale no niech to mi na dobre wyjdzie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Beta prawdę powie umrę zanim ja zrobię ;p
Byłam kupić sobie płaszcz na zimę i wracam dobrze , że nie za kierownica cały czas mnie muli i słabo mi , ale no niech to mi na dobre wyjdzie
Funia90
Marthi
@roxie123 - będzie dobrze, na pewno! dziękuję za słowa otuchy.
@zosiak - dziękuję za dobre słowo, pewnie ostatecznie spróbuję na tych lekach.
Dziewczyny, a piła/brała któraś z Was MIOSITOGYN?
Jakie opinie? Nie wiem, może powinnam to włączyć do mojego trybu...
Postanowiłam zrobić sobie z 2 tyg. przerwy od metyli.
@zosiak - dziękuję za dobre słowo, pewnie ostatecznie spróbuję na tych lekach.
Dziewczyny, a piła/brała któraś z Was MIOSITOGYN?
Jakie opinie? Nie wiem, może powinnam to włączyć do mojego trybu...
Postanowiłam zrobić sobie z 2 tyg. przerwy od metyli.
D
Deleted member 170039
Gość
@roxie123 Powiem Ci ze zdroszczw objawow wymioty i mdlosci ponoc zwiastuja zdrowa ciaze wiec nie obraz sie ale zycze Ci wymiotow
@Funia90 zdazylam z mezem napic sie herbatki jutro wybieramy sie na kolacje do restauracji a w sob discop dzisiaj raczej grzecznie pojdziemy spac jestem zmeczona troszke 8 dni pod rzad pracy to za duzo dla mnie i nawet byki w pisaniu robie wiec przepraszam.
A dzisiaj jak zwykle soczek z burakow moj ulubiony a fujjj bleee
@Marthi jesli uwazasz ze musisz zrobic to pewnie ja aktualnie na wit d omedze i magnezie nic innego nie biore i pije te swinskie soki chcialabym zapisac sie tez na jakis fitnes ale czasu brak
@Funia90 zdazylam z mezem napic sie herbatki jutro wybieramy sie na kolacje do restauracji a w sob discop dzisiaj raczej grzecznie pojdziemy spac jestem zmeczona troszke 8 dni pod rzad pracy to za duzo dla mnie i nawet byki w pisaniu robie wiec przepraszam.
A dzisiaj jak zwykle soczek z burakow moj ulubiony a fujjj bleee
@Marthi jesli uwazasz ze musisz zrobic to pewnie ja aktualnie na wit d omedze i magnezie nic innego nie biore i pije te swinskie soki chcialabym zapisac sie tez na jakis fitnes ale czasu brak
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agatush
Moderatorka
Trzymam kciuki za wyniki holtera :-*@Porzeczka1234 pieknie Zosia przybiera na wadze. Ciesze sie, ze z oczkiem lepiej. A jak ty sie czujesz mamusiu?
@kas90 ile juz wazy Asiula?
@magda1208 przytulam
@Ilis91 nie poddawaj sie. Czerp nadzieje od nas
@dzol, @iveo, @pixi.nova ciesze sie ze plan macie i dzialacie
@bentula [emoji178]
@Funia90 to taka zaprawa na zblizajace sie nieprzespane noce
@bea25ta [emoji110][emoji110][emoji110] co bys wytrwala do grudnia
@agatush, @kas90, @Porzeczka1234, @funia90,@nafoczka, @bentula wasze rozprawki o szczepieniach sie przydadza niedlugo.
@marzycielka81 przutulam
@smerfik88 ten strach niestety zostaje i najtrudniejszy jest na poczatku ciazy. Wtedy forum sie bardzo przydaje, bo sily mozna czerpac od dziewczyn i tak jak @magda1208 pisze one maja zdroworozsadkowe myslenie, ktore stawia na nogi w panice i gaszczu diadnoz jakie sie dookola slyszy. Potem przychodzi radosc. Ona naprwde potem jest. Moze nasze ciaze nie sa bezstresowe, ale za to pieczolowicie celebrowane i smakowane dzien po dniu.
dzis pol dnia spedzilam u kardiologa, ale raczej bede mogla rodzic sn. Jeszcze holter przede mna, jednak jestem dobrej mysli
@ovli22 [emoji8]
@roxi123 udanego testowania
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie wygląda to pięknie [emoji7] [emoji7] będę czekała z niecierpliwością na Twoją betę!!!!!Nie mam testa na razie nie robię nie chce hehe czas... znam siebie juz [emoji4]
Zapisałam sobie mniej więcej to jak już tak mnie tutaj nakrecacie to proszę moje objawy [emoji14]
reklama
roxie123
@zosiak i u mnie ciąża zawsze zaczyna się mdlościami którym towarzyszy zgaga właśnie dziś się z nia mecze... tylko ostatnio we wrzesniu nie miałam nic oprócz klucia jajnikow ale to taka ciąża bez ciąży była wcześniej zawsze ... Tak moj organizm reaguje nie na ciążę czy to dobrze w moim wypadku nie wiem nie sprawdza się [emoji4]
Nie nakręcam się na spokojnie wszystko [emoji4] no co Ty spać??? Ty męża obracaj a nie spać [emoji4]najlepszy możliwy relaks [emoji6]
@Marthi leku nie znam nie pomogę :/ pewna nigdy nie będę ale modle się o dzieciątko żebym w końcu mogła przytulić całe i zdrowe
@agatush to chyba pierwszy najgorszy krok jaką bd i czy be rosnąć a później dalsze zmartwienia... jakoś na razie nie dopuszczam do siebie ze że będzie źle, ale niczego nie można byc pewnym dziękuję ;***
Nie nakręcam się na spokojnie wszystko [emoji4] no co Ty spać??? Ty męża obracaj a nie spać [emoji4]najlepszy możliwy relaks [emoji6]
@Marthi leku nie znam nie pomogę :/ pewna nigdy nie będę ale modle się o dzieciątko żebym w końcu mogła przytulić całe i zdrowe
@agatush to chyba pierwszy najgorszy krok jaką bd i czy be rosnąć a później dalsze zmartwienia... jakoś na razie nie dopuszczam do siebie ze że będzie źle, ale niczego nie można byc pewnym dziękuję ;***
Podziel się: