Hej dziewczyny,
Nie było mnie ponad tydzień chyba i już nie uda mi się tego nadrobić. Przepraszam, ale nie mam kiedy
Wczoraj widziałam się z Pixi, więc wiem, że pojawiło się tutaj trochę problemów. Choć nie ma mnie tu stale, to... @Ilis &
@magda1208 kibicuję Wam mocno i wierzę, że będzie jeszcze dobrze.
@roxie123 widziałam ostatni Twój post, wcześniejszych nie czytałam, ale jeśli czujesz, że się w tym cyklu udało to świetnie, szczerze gratuluję ;*
Ja się nie odzywałam ostatnio, bo mam sporo pracy na głowie, remont niebawem w chacie, więc ciągle zakupy i... jakoś tak straciłam wenę...
W jednym tygodniu dowiedziałam się o nowych, czterech, ciążach w w ekipie i... podłamało mnie to znowu, bo zaraz zostaniemy jako jedyni bez dzieci...
Nie chciałam też Wam pisać tego wcześniej, bo uważałam, że nie ma sensu i po co się żalić, chwalić, itd. ale... ja niestety wczoraj dostałam znowu okres. To można rzec, że jest nasz drugi cykl starań i się nie udało, ani w październiku, ani w listopadzie. Przykro mi się zrobiło i dziwne to dla mnie bo zawsze zachodziłam od razu...
Mam jakiegoś doła. Podejrzewam, że mam to PCO i to dlatego nie zaszłam teraz... i jakoś mi źle ogółem. Nie wiem już, co może mi pomóc, a co nie. Czy brać metyle, czy nie. I w ogóle, w którym kierunku iść...
Czuję się zagubiona i zdołowana.
Sorki za prywatę.
Miłego dnia i wszystkim oczywiście mocno kibicuję, nawet jak nie ma mnie tu dzień w dzień. Pamiętam o Was!