reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino bardzo sie boje , że nie będę miała siły walczyć, że nie wytrzymam tego psychicznie :( Ale mam jeszcze trochę czasu niczym zacznę działanie , najpierw badania, potem leczenie , a dopiero póżniej silna i zdrowa walka o największy cud :) Tobie juz nie wiele zostało? Będzie cesarka czy naturalnie będziesz probowac?

@Locja ja chyba przez to , że tyle przeszłam czuje się słabsza.... prawdą jest , że jestem silniejsza bo nie przejmuje się drobiazgami , ale jednak zawsze martwie się o wszystko i wszystkich .... ale to już bedzie mi towarzyszyło zawsze :(

@nafoczka dziękuje za wsparcie, forum na pewno podnosi na duchu po pierwsze człowiek widzi , że nie jest sam , a po drugie jest mnóstwo szczęśliwych rozwiązań :*

@Ilis skarbie nie poddajemy się ....nigdy nie wolno tracić nadziei :* Jak się dzisiaj czujesz? Jestem z
Tobą , wiem jak jest ciężko ...

@roxie dziekuje za wsparcie :)kochana czyli beta w poniedziałek ? trzymam kciuki za pozytywna bete :)

@porzeczka no domyślam się ,mnie na sama myśl paraliżuje strach :( ale jestem z ciebie dumna,że podołałas i dałaś rade :) ja też musze :) Ile Twoja córeczka już ma ?

Madzia co u Ciebie ? Jak brzuszek dzisiaj ? powtarzasz dzisiaj bete? TRzymaj się jakos kochana

reklama
@bea25ta czasami sama siebie nie poznaje...chyba te 3 pozytywy do tej pory i nieudane ciąże sprawiły ze to testowanie jest takie jak wyrok ... czuje ze beda 2 kreski ale kto wie czy się rozwinie czy beta będzie rosła itd .czy znowu się nie powtórzy to już nie te same wrażenia co za pierwszym razem :/ ale trzeba wierzyć do końca ♡ na razie czekamy na Twoją Kruszynke [emoji4]

@nafoczka @Funia90 [emoji8][emoji8][emoji8]

@smerfik88 tak z jednej strony chciałabym byc już po a z drugiej to takie trudne iść kolejny raz, dziękuję [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@nafoczka nie piszę bo za bardzo nie mam co :( przy sytuacji @magda1208 i @Ilis91 nie chciałabym wyjść na kogoś kto podważa decyzję czy leczenie lekarza więc wolę przemilczeć sprawę, oczywiście całym <3 jestem z wami dziewczyny.
@bea25ta taaaa teraz skaczę w ramach treningu więc nogi mam raczej w innej pozycji bo ja lubię rządzić :D

@bea25ta na koniec to juz chyba wszystko boli:/ ale 4 grudzien blizej jiz dalej[emoji5]

@kas90 dobrze,ze wygojona,ja to mam stresa jak to bedzie przy pierwszym sexiw po porodzie,czy nie bedzie bolu itd.
Forum mnie uspalo[emoji4]godzinke posiedzialam i zasnelam[emoji16]caluski dla Asienki[emoji8]

@Porzeczka1234 dla Zosienki rozniez caluski[emoji8]

@agatush chcialam jej ulzyc dlatego myslam o tym jednym wkluciu[emoji4]buziaki dla Michasi[emoji8]

@roxie123 marsz do spania hehe[emoji4]znam Twoj bol zs Swietami zeszlorocznymi:/ na sama mysl plakac mi sie chcialo a jeszcze testowalam w Wigilie z duza nadzieja

@zosiak o 12 w polodunie czy w nocy?a Ty do ktorej w pracy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I ja Cie doskonale rozumiem, bo każdy chce jak najlepiej dla swojego Maleństwa!!!! I cudownie że chcesz i możesz Asieńki zaoszczędzić stresu i bolu :-* czy to będzie 1-2 wklucia czy 4, stres jest najwiekszy dla rodzica, ale dobrze ze dziecko zaszczepione... Jestem tego samego zdania co @nafoczka - czemu nikt nie mówi ile dzieciaczkow żyje dzięki tym szczepionkami... Wystarczy popatrzeć w statystyki :-*

Kochana pokaż nam domek Asieńki :-)

@magda1208 - tule mocno :-*

reklama
@bea25ta Może powoli zaczyna się .?
@roxie123 Kciuki za bete.
@zosiak Udanego dnia oby praca szybko zleciała.
@kas90 @Porzeczka1234 @agatush Proszę ucałować księżniczki.
@ovli22 @czarna_mala @mała79 @marshia @burczuś @dżoł @marzycielka81 @pixi.nova @bertha Nieustannie wspieram życzę szybkiego zaciążenia.
@bobasek1990 @matulkaa @Maciejka78 Spokoju i nudnych kolejnych miesięcy.
@Destino Kochana spokoju na tej końcówce.
@Funia90 Pozdrawiam

Ja tobie też kochana życzę z całego serduszka aby wszystko było dobrze [emoji173]️.
@llis tobie również [emoji173]️

Siły , nadziei i wiary wam życzę i spokoju .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Do góry