Witajcie dziewczyny ;*
U mnie intensywny dzień , zakupowy...także trochę czas uciekł
Później spałam i wgl objawy mooocno dają o sobie znać , ale nie chce tutaj Wam opisywać , zawracać głowy na razie , bo czekam na bete trochę jak na ścięcie...praktycznie ciąży jestem pewna , ale troszkę tak podchodzę z dystansem czy tym razem będzie inaczej czy tak samo , ostatnio widziałyście moją bete... więc czekam spokojnie w sumie , bo jak wielokrotnie powtarzamy na nic nie mamy wpływu
Przepraszam , że dzisiaj króciutko , ale M jest wyjątkowo i może coś obejrzymy o ile nie zasnę [emoji14]
@bertha o tak znam toooo , kochana ja tez tak miałam ... w sumie tak naprawdę moja ostatnia ciąża była w lutym i przez dłuższy czas wmawiałam sobie , później już znałam swój organizm i teraz wiem co się święci
życzę Ci z całego serducha aby kolejne objawy to były te właściwe ;** co do sterydu też biorę od owulacji małą dawkę ale biorę
@mickey* słodziutki avatar
@smerfik88 siły do walki , masz nasze wsparcie ;**
@Destino bardzo baardzo bym chciała mieć ten brzusio pod choinkę , marzę aby się fasolka rozwijała eh
@nafoczka kochana zdrówka dużo dla Ciebie :** synuś oczywiście miodzio :*
@burczuś &&& za jajeczka i za staranka niech będzie prezent na swięta :*
@Funia90 :*
@zosiak trudna sytuacja z siostrą , mam nadzieje , że ona też zrozumie pewne rzeczy ...
@magda1208 kochana ja miałam w lutym niby puste jajo , M nie miał bakterii wyniki nasienia b. dobre powiedzieli , ze tak się zdarza , że nie mamy wpływu . Nie odstawiałbym leków jeszcze...
@pixi.nova nie pomogę w rozszyfrowaniu wyniku , ale mam nadzieje , że lekarz obierze własciwą drogę i pomoże
@Ilis91 kochanie , poczekaj jeszcze ... przecież wiesz , że jest czas ;**