reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 chyba okres dostane albo to pierwsze objawy ciazy hmm. Brzuch mnie boli, glodna jestem i nie mi smierdzi w sypialni pasta do butow ale tak ze zaraz wyjde z siebie- butow w tym pomieszczeniu brak.

A tak serio to meza boli chyba nerka i tak sikrecil ze mnie wybudzil teraz on spi a ja nadrabiam zaleglosci w czytaniu.Wylaczam myslenie o jedzeniu i innych objawach

reklama
@bentula @kas90 tak macie racje myli mi się na pneumokoki dopłacam właśnie 200 zł za szczepienia więc biorę ta "lepszą" a zastanawiam się czy robić te rotawirusy? Pomyślę

@Funia90 tak właśnie chciałam ta 6 w 1 żeby mniej rtęć bylo właśnie w razie mthfr

@bea25ta też bym poczytała tak lubie ale czasu i siły na razie brak

Idźcie spać buziaki

@Funia90, mi w ciazy na bezsennosc pomagalo tylko czytanie ksiazki, po pol godziny znow przysypialam.
Ja wygojona, ale jeszcze plamię, ponoc do 6 tyg nawet mozna. Ciekawa jestem jak bedzie z tymi sprawami :D mam stresa.

@Funia90 no pieknie a ja dopiero teraz wstalam bo na praktyki a musze umyc wloski i sie przyszykowac Moze rzeczywiscie jakas ksiazka na mnoe na orzyklad dziala telewizja od razu ide spac;)

myslalam ze tu nic nie pisalyscie a forum zapchane:p
Milego dnia;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@pixi.nova ja miałam nk wzorowe bo w zależności od szczepień wynik między 9-12 także tutaj nie miałam problemu kochana ten współczynnik jest ważny bo tam jest norma do 2,5 to górna granica a Ty masz 2,6 czy sa to tragicznie wyniki na pewno nie ale można już po tym jednym badaniu zobaczyć że coś tam siedzi u Ciebie w immunologi. Pewnie czekasz,na jakieś wyniki jeszcze one dadzą pełny obraz . Czy encorton u Ciebie da radę nie wiem ja się bałam z samymi lekami więc od razu szczepienia zrobiłam Paśnik na pewno Ci doradzi

@kas90 ja chciałam te szczepienia skojarzone cena to 220 zl u nas oczywiście za jedną dawkę. Rotawirusy też coś koło 200 zl kupuję ale to podobno bez kłucia doustny i właśnie dumam na te pneumokoki decyzję trzeba podjąć jeśli chce pneumokoki to z drugim szczepieniem muszę o tym poczytać i pomyśleć oczywiście , że swoją trzeba kupić ale mąż tu nosem kreci czy to potrzebne sama nie wiem muszę się doedukować a Ty jakie masz zdanie na ten temat? @bentula to mi klinka wbiłaś nie wiem czy robić te skojarzone czy zwykłe szkoda mi mała kilka razy kłuć szczepiłaś na pneumokoki ?

@nafoczka @agatush jak wy szczepiłyście może coś podpowiecie?
@Porzeczka1234 @kas90 @Funia90 ja szczepilam Michalinę szczepionkami na NFZ plus kupiłam na rotawirusy do wypicia. Owszem są 4 wklucia ale Dziecko na prawdę kwili przy nich, a zaraz po się uspokaja. Mnie sama mojaekarka poparła z tymi na NFZ, ale wiadomo, że indywidualna decyzja każdej mamy :-) Nasze Szkraby naprawdę nie będą tego pamiętać. I myślę że to bardziej my przeżywamy te szczepienia niż one, bo nie do zniesienia jest dla nas ich płacz :-*

Tez przewiercilam się cała noc...juz 3 z kolei nie wiem spania nie mam...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez oddam troche swojego snu bo ja w 2 min zasypiam:p maz przyjezdza o 12 a ja dzisiaj jeszcze do pracy bede musiala isc teraz maraton byl bo juz 8 dniowka

reklama
Do góry