D
Deleted member 170039
Gość
@magda1208 krwawienie nie oznacza najgorszego musisz zdac sobie sprawe ze jestesmy narazone na zagrozona ciaze i dlatego wiedzac to powinnas sie uspokoic brac leki i zostaeic wszystko w rekach Boga. Nie raztaki szpital dzoala stresujaco na nas wiec w cale nie jest tak ze moga Cie uspokoic a wrecz odwrotnie teraz bym to samo zrobila co Ty a dzisiaj skontaktowala sie ze swoim lekarzem jesli masz taka mozliwosc. Znam takie przypadki co sie z noch lalo a utrzymaly ciaze
Przepraszam ze wczoraj cisza ale mialam wczoraj kiepski dzien mam z mezem ciche dni poklocilismy sie i sie do siebie nie odzywamy takze ta odleglosc w zwiazku nie jest dobra na dluzsza mete. Ja juz padam a jeszcze 4 dni pracy ehh :/ wczoraj na szybciocha posprzatalam lazienke i grzecznie o 21 poszlam spac.
Milego dnia:*
Przepraszam ze wczoraj cisza ale mialam wczoraj kiepski dzien mam z mezem ciche dni poklocilismy sie i sie do siebie nie odzywamy takze ta odleglosc w zwiazku nie jest dobra na dluzsza mete. Ja juz padam a jeszcze 4 dni pracy ehh :/ wczoraj na szybciocha posprzatalam lazienke i grzecznie o 21 poszlam spac.
Milego dnia:*