reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 krwawienie nie oznacza najgorszego musisz zdac sobie sprawe ze jestesmy narazone na zagrozona ciaze i dlatego wiedzac to powinnas sie uspokoic brac leki i zostaeic wszystko w rekach Boga. Nie raztaki szpital dzoala stresujaco na nas wiec w cale nie jest tak ze moga Cie uspokoic a wrecz odwrotnie teraz bym to samo zrobila co Ty a dzisiaj skontaktowala sie ze swoim lekarzem jesli masz taka mozliwosc. Znam takie przypadki co sie z noch lalo a utrzymaly ciaze ;)
Przepraszam ze wczoraj cisza ale mialam wczoraj kiepski dzien mam z mezem ciche dni poklocilismy sie i sie do siebie nie odzywamy takze ta odleglosc w zwiazku nie jest dobra na dluzsza mete. Ja juz padam a jeszcze 4 dni pracy ehh :/ wczoraj na szybciocha posprzatalam lazienke i grzecznie o 21 poszlam spac.
Milego dnia:*

reklama
Kochane nie śpię bo nasiliły mi się bóle żolądka i pleców są takie jak podczas poronień, które miałam wcześniej .
Modle się i zostawiam wszystko w rękach Boga . Rano zadzwonie do doktor i pojadę na dyżur. Krwawienia nie mam ,ale ja nigdy nie miałam krwawień dlatego wczoraj się zdziwiłam.
Zawsze te straszne bóle pleców, żołądka podbrzusza i jajników.

Ostatnia edycja:
@magda1208 a plamienie ustalo? To bedzie wszystko dobrze moze zabradzo panikujesz;) i sie stresujesz przeciez jestes w ciazy musisz cos odczuwac organizm sie dostosowuje do sytuacji ;) Ktory to tydz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@magda1208 a ktory to tydz ciazy?? Wlacz sobie tv ;) nie mozesz sie zalamywac bo jeszcze bie raz stresy beda.
Wy mi lepiej powiedzcie jak tu sie z facetem pogodzic jakos jestem straznie obrazalska i nie umiem tego zmienic:/
Dzisiaj the voice of Poland ktos oglada??

Mam lekkie zabarwienie ,tak jak by zabrudzenie śluzu. Potrafię odróżnić bóle ciążowe od bóli jakie towarzyszyły mi podczas poronień.

@magda1208 musisz zmienic myslenie:) kobitki tu mialy plamienia mialy tez niby zaniki objawow a bylo wszystko ok jak bedziesz zle myslec to moze dojsc do poronienia z powodu skurczow wiec wez sie w garsc;) a jesli ip mialaby Cie uspokoic to sie wybierz tylko musisz wiedziec ze moga Cie zostaeic na obserwacji co tez jest nie dobre ja nie lubie szpitali czlowiek najlepiej czuje sie w domu.

reklama
@magda1208 kochanie mam nadzieję że jednak się mylisz ;* chociaż my już znamy się na tyle i zazwyczaj nasze odczucia nas nie mylą :( mocno wierzę że jednak to nie jest to że to stres nasila tylko ból zoladka... i ze uslyszysz dobre wieści ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry