reklama
@magda1208 przy krwawieniu acard odstawialam, ale tylko acard. Oby bylo dobrze. Mozesz luteine zwieksxyc i jak masz to exacyl lub cyklonamine wziac.
Wiem, ze ciezko o spokoj, ale walcz. Zwieksz luteine. A i mozesz ja bardziej do odbytu by szyjki nie draznic. No i lezymy. Modlilam sie dzisiaj za was. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, ze ciezko o spokoj, ale walcz. Zwieksz luteine. A i mozesz ja bardziej do odbytu by szyjki nie draznic. No i lezymy. Modlilam sie dzisiaj za was. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Madziu @magda1208 wiem, jak moze byc ciezko, ale tez juz wiem, ze to nie musi byc koniec. I ta nadzieje chce ci przekazac. Sciskam
bobasek1990
Fanka BB :)
W szóstym tygodniu@bobasek1990 , ja też mam tak,że jednego dnia częściej zaboli podbrzusze,jajniki, drugiego praktycznie nic nie czuję. Mam nadzieję,że tak ma być. W którym tc dokładnie widziałaś serduszko?
iveo
@magda1208 modle się za Was! Wierzę że będzie dobrze moze fasolka bardziej sie wgryza.
bobasek1990
@magda1208 pomodle się za Was i myśl pozytywnie funia i Destino też plamily krwawily a już zaraz będą tulic maleństwa musisz w to uwierzyć
reklama
Podziel się: