reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 no niestety my tu wszystkie po tylu przejściach, nie umiemy się cieszyć ....tylko odrazu się martwimy[emoji20] nikt nam nie da 100% gwarancji ze tym razem będzie wszystko dobrze...dlatego każde krwawienie, plamienie, bóle brzucha czy brak objawów przeżywamy .....i tak będzie do.końca każdej ciąży tej donoszonej i niedonoszonej...już taki los nas mam Aniołkowych

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magda trzymam za Was kciuki. Moj Adas jest z ciąży plamiacej z krwotokiem... pamietam jak.w 6 tyg bylismy na weselu mojej szwagierki. I zaczelam plamic. Moja siostra byla kelnerka, caly czas mnie poganiala zebym.poszla tańczyć...myślałam ze jej zęby wybije!!! Do tego moj M spil sie jak dzika swinia. Ja z plamieniem, bolem brzucha godzinę siedzialam na.parkingu i czekalam na niego bo przeciez musi s ie pożegnać z kuzynami... beczalam jak.wsciekla, nawet mu powiedzialam, ze jak poronie to przez niego. Nie moglam pojac jak mogli byc kuzynowie wazniejsi od nas... i tego mu nie zapomnę... dzięki Bogu Adas byl silny i dal radę. I Twoje dziecie tez jest silne, musisz w to wierzyc!!!

AnetaKruczek jak sie Aurelka czuje? Juz lepiej?

Ja mam dzis usg polowkowe :) trzymajcie za nas kciuki!

@mała79 ciągle zastanawiam się jaki Bóg ma plan wobec nas kobiet ...
Bo bo to nawet nie chodzi o dzieci . Ostatnio nie wiem czy slyszalyscie co pobili tego 3 latka zmarł teraz 2 miesięczne znowu ...straszne , ale wszystkie dzieci sa Aniołkami i stało się tak z wolnej woli czlowieka .
Wierzę że trzeba przyjąć, doświadczyć ...ale wiem nie mam na to słów dlaczego tyle razy...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane plamienia znowu się pojawiły ciemno brązowe i silne bóle . Dzwoniłam do mojej doktor kazała leżeć wziąć nospe i paracetamol. Powiedziała że w szpitalu nic więcej nie podadzą. Jak się nie polepszy to wówczas jechać.
Jestem spokojna oczywiście żal jest wiem jednak ,że nic więcej nie mogę zrobić.
@Kwiatuszekk23 Powodzenia na wizycie.
Dzisiaj jest 5 tydz 4d u mnie zawsze ten sam czas.

@magda1208 doktor ma racje ja bym nie jechala w szpitalu nic innego Ci nie podadza lez spokojnie jesli bedzie gorzej to wtedy tak ale teraz jeszcze czekaj moze sie uspokoi wszystko.

@magda1208 nie złość się na nas:( każda chciałaby Ci dodać otuchy,ale też każda ma świadomość tego co to wszystko może oznaczać. Nie mniej jednak każda Ci tego życzy i chce wierzyć,że zdarzy się jednak ten cud. Daj znać po lekarzu. Ściskam kochana i trzymaj się:*
Dziewczyny czy tsh ft4 i przeciwciala łozyskowe i plemnikowe trzeba robić na czczo?
Ja nie bylam na czczo jak mi w kliice pobierali;)

reklama
@magda1208 nie wolisz sprawdzić co tam się dzieje w środku? To juz nawet nie chodzi o to żeby zostać czy coś tylko sprawdzić czy to tak jak myślisz czy może jakiś krwiaczek a może śluz taki podbarwiony po luteinie ?
Jej naprawdę dobrze Ci życzę i martwię się ;* a jest ktoś z Tobą w domu ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry