reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 Madziu placz. Staraj sie tez rownoczesnie wyciszac, bo mozesz wywolac skurcze, a tego bysmy nie chcieli. Powiem ci, ze zaczelam plamic i krwawic dokladnie w tym samym czasie co ty. Tylko mnie moja gin uspokajala. Poza tym wiecej niz zwiekszyc luteine czy dupchaston i odstawic acard nie moglam juz zrobic. Tez czekalam na nastepny dzien na wizyte. Jeszcze nospe mialam wziac, bo brzuch mnie mocno bolal jak na okres. Tez chce by ci sie udalo. Nie wiem skad jestes Slonko. Moze moglabym pomoc.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane płacze jak bóbr, ale nie tracę nadziei na cud. Jutro rano zadzwonię i pojadę.Dzisiaj nie dam rady.
Kochana nie bierz jutro acardu i zwiększa lutke ja nie biorę lutki bo mi się źle kojarzyła zawsze zaczynałam po niej plamic i miałam infekcje teraz brałam 3x2 dupka i malina to pochwalił powiedział że to duża dawka ale jak były bóle i progesteron spadal teraz kazał mi brać 2x2 a i tak boję się i popołudniu łykam jeszcze jedna jak będzie ok to może za dwa tyg będę brała 2x2 mi duphaston dają bez recepty może kup i tez bierz widziałam że dziewczyny brały tutaj i dupka i lutke w dużych ilościach mam nadzieję że jutro zobaczysz kropeczke a krew to jakiś mały krwiaczek się ewakuowal

@magda1208 bedzie dobrze kochana [emoji8] pomodle sie za Was.
Szkoda ze nie mozesz teraz jechac na ip, to by Cie uspokoilo. Wiem po sobie jak mi sie brzuch z nerwow napinal [emoji17]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@magda1208 wiem jak się czujesz ... mnie to zawsze spotykalo w środku nocy i to uczucie jest nie do opisania. Kochana dziewczyny tutaj krwawily i wgl musisz być dobrej myśli ;* ja bym pojechała na IP chyba że faktycznie nie masz jak przyjęli by Cię od ręki i uspokoili ;* modlitwę masz zapewniona z resztą codzień Was wszystkie wspominam .
Tak jak mówisz nic więcej zrobić nie możesz ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 podwojna luteina 100, odpusc acard i wez nospe i lez. Jak emocje pozwola, to spij najwiecej jak sie da. Moglas po prostu podraznic szyjke jesli krwi nie jest duzo. Jak cie szczypie, to mini infekcja tez moze dac takie objawy. My myslimy o najgorszym, ale nie musi tak byc. Dzis to wiem, choc te nerwy znam. Pogadaj sobie z Bogiem i z maluszkiem. Troszke poplaczesz, ale tez sie uspokoisz. Juz teraz poczujesz sie realnie mama. To potrafi byc krzepiace. Ja tez czytalam co w tym czasie w rozwoju maluszka sie dzieje i wyobrazalam to sobie. To mnie wciaz uspokaja.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mimo plamien i braku innych objawów potwierdzona ciąża przez gin... 4tc6dn... mam przepisany duphaston 2x1 i luteina 2x1 , aspiryn cardio i wit D, jem metyl 400 plus 2tabl optimal prenatal z seeking health. Za tydzień wizyta,zobaczymy czy tym razem będzie ok... muszę porozmawiać z lekarzem moim o tym clexane choć on na podstawie d dimer , leiden , angykoagulant tocznia , nic o tym nie wspomniał........

reklama
Do góry