reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@zosiak Kochana życzę każdej aby była tak spokojna jak ja w tej chwili. Nie panikuje ponieważ wiem, że nic więcej nie mogę zrobić. Napady bólu są jednak silne.

@magda1208 nie złość się na nas:( każda chciałaby Ci dodać otuchy,ale też każda ma świadomość tego co to wszystko może oznaczać. Nie mniej jednak każda Ci tego życzy i chce wierzyć,że zdarzy się jednak ten cud. Daj znać po lekarzu. Ściskam kochana i trzymaj się:*
Dziewczyny czy tsh ft4 i przeciwciala łozyskowe i plemnikowe trzeba robić na czczo?

@magda1208 a bierzez magnez. Mi brzy bolach, a w zasadzie skurczach pomagal. Co prawda troche trwalo zanim sie nim wysycilam. Jak bedziesz u gin, to popros o wymaz. Moze to po prostu jakas infekcja sie zaczyna.
@magda1208 ja tez mialam bol poronny, ten jeden raz sie pomylilam. Oby i u ciebie zdarzyl sie cud

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Magdo @ magda1208 kochana będzie dobrze jak cie boli zoładek i brzuch weź nospę, ja cała ciaze brał.nospę i mi to pomagało bardzo do tego.magnez. Kochana jak to bylo takie jednorazowe krawawiemie to.napewno.nic groźnego i z maluchem jest dobtze, leż duużo i włącz pozytywne myślenie..choć wiem ze trudno z tym.u nas bo.odrazu myślimy o najgorszym. Kochane wzzystkie cie tu wspieramy i wierzymy w twoja fasolkę, reszta w rękach Boga .

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 bede wierzyć do samej opini lekarza ... miałaś piękna betę i wg zycze Ci abys sie mylila żeby to było coś innego :( ;*

Wiecie co to wszystko jest strasznie nie tak :( żadna z nas nie powinna przechodzić takiego stresu tyle razy... przecież tyle dajemy od siebie , tyle zabiegamy leczymy się itd.a to wszystko do nas wraca chociazbysmy stawały na głowie ...
Dla mnie najgorszym przeżyciem było to przeczucie w środku nocy kiedy szłam do toalety jak na skazanie i zawsze bylo to samo...wracalam do męża mówiąc juz po wszystkim :(
Za tydzień testuje raczej sie nie udalo , ale jeśli znowu będzie pozytyw to już nie umiem się cieszyć z tego tak jak pierwszym razem od początku prześladuje mnie myśl czy to możliwe , że mogłoby byc dobrze ... dlatego nie nastawiam się za bardzo ...chce, ale wiem , że może być jak zwykle taka wegetacja z dnia na dzień ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry