reklama
@magda1208 ściskam, reszta już tylko w rękach Boga ❤❤ też życzę Ci abyś była w tym gronie co pisze @bea25ta
burczuś
Fanka BB :)
@magda1208 nie złość się na nas
każda chciałaby Ci dodać otuchy,ale też każda ma świadomość tego co to wszystko może oznaczać. Nie mniej jednak każda Ci tego życzy i chce wierzyć,że zdarzy się jednak ten cud. Daj znać po lekarzu. Ściskam kochana i trzymaj się:*
Dziewczyny czy tsh ft4 i przeciwciala łozyskowe i plemnikowe trzeba robić na czczo?
Dziewczyny czy tsh ft4 i przeciwciala łozyskowe i plemnikowe trzeba robić na czczo?
marshia
@magda1208 przytulam. Bardzo chcę, żeby Twoje przeczucia Cię myliły. Kochana dużo siły.
@burczuś tak, tarczycowe sprawy na czczo.
@burczuś tak, tarczycowe sprawy na czczo.
@magda1208 a bierzez magnez. Mi brzy bolach, a w zasadzie skurczach pomagal. Co prawda troche trwalo zanim sie nim wysycilam. Jak bedziesz u gin, to popros o wymaz. Moze to po prostu jakas infekcja sie zaczyna.
@magda1208 ja tez mialam bol poronny, ten jeden raz sie pomylilam. Oby i u ciebie zdarzyl sie cud
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@magda1208 ja tez mialam bol poronny, ten jeden raz sie pomylilam. Oby i u ciebie zdarzyl sie cud
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mała79
Magdo @ magda1208 kochana będzie dobrze jak cie boli zoładek i brzuch weź nospę, ja cała ciaze brał.nospę i mi to pomagało bardzo do tego.magnez. Kochana jak to bylo takie jednorazowe krawawiemie to.napewno.nic groźnego i z maluchem jest dobtze, leż duużo i włącz pozytywne myślenie..choć wiem ze trudno z tym.u nas bo.odrazu myślimy o najgorszym. Kochane wzzystkie cie tu wspieramy i wierzymy w twoja fasolkę, reszta w rękach Boga .
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
@magda1208 bede wierzyć do samej opini lekarza ... miałaś piękna betę i wg zycze Ci abys sie mylila żeby to było coś innego
;*
Wiecie co to wszystko jest strasznie nie tak
żadna z nas nie powinna przechodzić takiego stresu tyle razy... przecież tyle dajemy od siebie , tyle zabiegamy leczymy się itd.a to wszystko do nas wraca chociazbysmy stawały na głowie ...
Dla mnie najgorszym przeżyciem było to przeczucie w środku nocy kiedy szłam do toalety jak na skazanie i zawsze bylo to samo...wracalam do męża mówiąc juz po wszystkim
Za tydzień testuje raczej sie nie udalo , ale jeśli znowu będzie pozytyw to już nie umiem się cieszyć z tego tak jak pierwszym razem od początku prześladuje mnie myśl czy to możliwe , że mogłoby byc dobrze ... dlatego nie nastawiam się za bardzo ...chce, ale wiem , że może być jak zwykle taka wegetacja z dnia na dzień ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wiecie co to wszystko jest strasznie nie tak
Dla mnie najgorszym przeżyciem było to przeczucie w środku nocy kiedy szłam do toalety jak na skazanie i zawsze bylo to samo...wracalam do męża mówiąc juz po wszystkim
Za tydzień testuje raczej sie nie udalo , ale jeśli znowu będzie pozytyw to już nie umiem się cieszyć z tego tak jak pierwszym razem od początku prześladuje mnie myśl czy to możliwe , że mogłoby byc dobrze ... dlatego nie nastawiam się za bardzo ...chce, ale wiem , że może być jak zwykle taka wegetacja z dnia na dzień ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@magda1208 to dobrze bo spokoj jest wazny. Ktory teraz masz tydz?
Podziel się: