reklama
edloteh
Fanka BB :)
Dziewczyny @mickey* @bertha Zbyt agresywny ogranizm (czytaj przewaga złych limfocytów) mają wpływ m.in. na twoje komórki, a to znaczy że nie ważne czy przy ivf czy przy naturalnych staraniach, one podchodzą od Ciebie... a tym samym będą gorszej jakości, zarodki mogą się kiepsko dzielić, mogą mieć dużą defragmentacje lub kiepsko się odmrażać - w przypadku podchodzenia do crio...
Nie wiem czy rozwiałam wasze wątpliwości...
@mickey* odnośnie badania drożności, ja zawsze będę polecać w znieczuleniu ogólnym. I jak sugeruje moja dr tylko drożność z rtg jest w stanie pokazać dokładny obraz. W żadnym wypadku sono - to jej opinia. Co do bólu, wszystko zależy od progu jaki się ma [emoji6] Jak będą drożne to super, ale gdyby jednak nie, to bez takiego znieczulenia może boleć jak skur.... ale wybór jest oczywiście jest twój [emoji8]
Dobranoc dziewczęta [emoji5]
Nie wiem czy rozwiałam wasze wątpliwości...
@mickey* odnośnie badania drożności, ja zawsze będę polecać w znieczuleniu ogólnym. I jak sugeruje moja dr tylko drożność z rtg jest w stanie pokazać dokładny obraz. W żadnym wypadku sono - to jej opinia. Co do bólu, wszystko zależy od progu jaki się ma [emoji6] Jak będą drożne to super, ale gdyby jednak nie, to bez takiego znieczulenia może boleć jak skur.... ale wybór jest oczywiście jest twój [emoji8]
Dobranoc dziewczęta [emoji5]
Porzeczka1234
O Jezu @magda1208 może to od luteiny boli Cię brzuch?
marshia
@magda1208 Magdusia jedz do szpitala. . Kciuki trzymam
burczuś
@magda1208 oby nie bylo to to o czym myślisz. 90% dzieci z tego forum pochodzą z plamiących początków. Trzymam kciuki i nie puszczam!
marzycielka81
roxie123
@magda1208 kochana jesteśmy z Tobą ;*
agatush
Moderatorka
@magda1208 powodzenia!!! Jedz do szpitala. Musi być dobrze!!
reklama
U
użytkownik m
Gość
Madziu mam nadzieję ze będzie u Ciebie tak jak u fondie, Kochana często tak jest od luteiny,
Podziel się: