reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bobasek1990 Kochana wierzę głęboko ,że to szczęśliwa ciąża modle się za nas.
To normalne, że ogarnia nas lęk i niepokòj po tym co przeszłyśmy. Staram się uspokoić ponieważ zrobiłam co mogłam leki szczepienia. Reszta w rękach Boga.
Nie mam objawów pobolewają mnie jajniki czasami podbrzusze i macica. Cycki mniej nabrzmiałe. Staram się nie zadręczać bo to do niczego nie doprowadzi. Rozmawiałam z Maliną na temat objawów . Powiedział ,że nie musi być najważniejsze aby nie było bóli podbrzusza. Pozostaje cierpliwie czekać wierzyć i mieć nadzieje że tym razem się uda.

reklama
@mickey* hsg, kontrast wpuszczali ale nie wiem jak to sie fachowo nazywa [emoji85] w laparo to chyba usuwaja zrosty od razu, a hsg tylko stwierdza drozne czy nie

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@Destino tak mysle o gryzaczku ale w ten inny @anetkruczek zlapiesz trop?? Gryzaczek ma moj malz narazie dobrze go ukrywa a dla natanka masz gryzaczek z prawdziwego zdarzenia ze swojegoutka hehehe bedzie gryzl i ciagnal wiec sobie ta zyrafke zakup naaciskanie zebow hihihi.

@mickey* tak jak @dzol pisze ze dr P tylko sprawdzi jajowody jak beda niedrozne to i tak laparoskopia bo moga podac mocniejsze cisnienie lub dr P moze od razu wysle cie na Lublin jak mnie na droznosc tam mialam sono hsg pod rtg robione

@marzycielka81 kochna jedno oczko małej ropieje podobno kanaliki łzowy się zatkał malej to nie boli ale serce mamy już boli :( przemywamy oczko mam nadzieję że będzie dobrze

@Destino kochana wytrzymasz zobaczysz

@mickey* tak to właśnie to badanie zrób będziesz miała ogląd co się dzieje w środku ❤

@anetkruczek jak córeczka?

@magda1208 ja miałam mdłości od 6 tygodnia do 12 może nie pamiętam ale tylko wieczorem nie wymiotywałam w ogóle, cycki flaczki i Zosia jest. W poprzedniej ciąży objawy do końca a usg wykazało wiecie co. Wierzę , że jest dobrze i koniec ❤

Bobasek , magda nie szukajcie objawow one nic nie dadza. Wiem ze dobrzeby bylo przytulic muszle i chwilowo cieszylybyscie ale same wiecie ze cyce nie sa wyznacznikiem. Kciuki za Was. Pewnie skonczycie jak Destino ze potem szturchanca bedziecie chcialy dostawac co 3minuty tylko szkoda natanielka bo biedny nie ma sie kiedy wyspac jak mamka futruje go slodyczami lub trzesie bembenkiem.

@bobasek1990 Kochana wierzę głęboko ,że to szczęśliwa ciąża modle się za nas.
To normalne, że ogarnia nas lęk i niepokòj po tym co przeszłyśmy. Staram się uspokoić ponieważ zrobiłam co mogłam leki szczepienia. Reszta w rękach Boga.
Nie mam objawów pobolewają mnie jajniki czasami podbrzusze i macica. Cycki mniej nabrzmiałe. Staram się nie zadręczać bo to do niczego nie doprowadzi. Rozmawiałam z Maliną na temat objawów . Powiedział ,że nie musi być najważniejsze aby nie było bóli podbrzusza. Pozostaje cierpliwie czekać wierzyć i mieć nadzieje że tym razem się uda.
U mnie bóle są ale przechodzą i są słabe m tak od początku w jeden dzień później kilka dni spokój albo w nocy trochę poboli i przestaje myślę że to od tego że ciąża rośnie i wszystko się powiększa

reklama
@marshia @Porzeczka1234 dziękuję za pytania na razie w końcu zasnęła i nie kaszle przez sen więc widzę dobre skutki działania leków. Ale wpakowałam w nią tyle syropów oraz nabulizacji że szkoda gadać. Wirus jakiś i to w jedną noc się tak rozwinął bo wczoraj w ciągu dnia miała po prostu bardziej gęsty katar. Nie jest już najgorzej więc mam nadzieję że się z tego powolutku wygrzebiemy ! Dziewczyny dziękuję za ciepłe słowa <3

@bea25ta hahaha kochana chyba załapałam choć mój mózg na najniższych obrotach dzisiaj działa :D co prawda nie wiem czy Twój M będzie zadowolony słysząc "gryzaczek" może pręzej "lizaczek" "cumelek" chyba że znasz jakąś metodą której ja młoda jeszcze nie poznałam :D :szok::szok::szok:

Do góry