reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki coraz bliżej :)) moim zdaniem to i tak urodzicie prawie razem :D

Polecam fajny kanał na YT prosto tłumaczą wszystko od poczęcia do porodu noworodki itd i wiele innych :) ja obczaiłam dzisiaj ciekawe :)
Link do: Mamazone

@Destino cieszę się , że baranek się przydał już teraz zobaczysz jak mały bedzie zainteresowany nim po urodzeniu mamy jeszcze małpkę grająca ktoś na prezent przyniósł ale ona nie sprawia małej takiej przyjemności.

@magda1208 kochana ja Cię rozumiem wierzymy w Boga modlimy się ale niestety strach o ciążę nie zniknie o maleństwo o które tak bardzo walczymy. Życzę Ci duzo cierpliwość spokóju będzie dobrze musi zobaczysz. Ściskam Cię bardzo serdecznie

@olaa90 witaj popieram @Destino bo mój mąż wysportowany dużo ćwiczy i też nasienie w pewnym momencie było bardzo kiepskie. Warto męża również zbadać. Zbadaj betę jak dziewczyny piszą. Ja miałam zawsze te plamienia przed @ u mnie to normalne zobaczymy jak będzie po ciąży.

@bertha film no nie napiszę super ale na pewno fascynujacy. Bertha ja wciąż się upieram jak zdarta plyta ja myślę , ze może to immunologia upośledza Ci jajka. Nie chcesz się szczepić? Albo intralipid częściej przed stymulacją?

@agatush dobrze że katarek przechodzi ja się go boję

@roxie123 kochana dziękuję że pytasz raz lepiej z oczkiem raz gorzej ale we wtorek idziemy do lekarza na pierwszą wizytę także zobaczy co i jak narazie nie panikuje.

@mickey* ja miałam laparoskopie i sono hsg zrób sobie na początek sono hsg jeśli będą niedrozne to zrobisz laparoskopie. Wiem że się boisz, ale z niedrożnymi jajowodami nie zajdziesz na pewno. Trzymam kciuki za szybkie decyzje. Mnie bolało jak były niedrożne.

@kas90 jutro od 14:30 mamy gości wieczorem siostra bo się steskniła jak to mówi a w niedzielę babcia :p.

@marshia ja też dostanę to cudo do depilacji

@marzycielka81 kiedy robisz test?

Wszystko po kolei na początek @bea25ta urodzi @Destino później oczywiście w terminie zeby Nathaniel byl dużym chłopcem

@magda1208 u nas dzień za dniem mała ma dziś 2 tygodnie jest grzeczna prawie nie płacze musi być tylko jedzenie

@Destino cieszę się , że baranek się przydał już teraz zobaczysz jak mały bedzie zainteresowany nim po urodzeniu mamy jeszcze małpkę grająca ktoś na prezent przyniósł ale ona nie sprawia małej takiej przyjemności.

@magda1208 kochana ja Cię rozumiem wierzymy w Boga modlimy się ale niestety strach o ciążę nie zniknie o maleństwo o które tak bardzo walczymy. Życzę Ci duzo cierpliwość spokóju będzie dobrze musi zobaczysz. Ściskam Cię bardzo serdecznie

@olaa90 witaj popieram @Destino bo mój mąż wysportowany dużo ćwiczy i też nasienie w pewnym momencie było bardzo kiepskie. Warto męża również zbadać. Zbadaj betę jak dziewczyny piszą. Ja miałam zawsze te plamienia przed @ u mnie to normalne zobaczymy jak będzie po ciąży.

@bertha film no nie napiszę super ale na pewno fascynujacy. Bertha ja wciąż się upieram jak zdarta plyta ja myślę , ze może to immunologia upośledza Ci jajka. Nie chcesz się szczepić? Albo intralipid częściej przed stymulacją?

@agatush dobrze że katarek przechodzi ja się go boję

@roxie123 kochana dziękuję że pytasz raz lepiej z oczkiem raz gorzej ale we wtorek idziemy do lekarza na pierwszą wizytę także zobaczy co i jak narazie nie panikuje.

@mickey* ja miałam laparoskopie i sono hsg zrób sobie na początek sono hsg jeśli będą niedrozne to zrobisz laparoskopie. Wiem że się boisz, ale z niedrożnymi jajowodami nie zajdziesz na pewno. Trzymam kciuki za szybkie decyzje. Mnie bolało jak były niedrożne.

@kas90 jutro od 14:30 mamy gości wieczorem siostra bo się steskniła jak to mówi a w niedzielę babcia :p.

@marshia ja też dostanę to cudo do depilacji

@marzycielka81 kiedy robisz test?

Wszystko po kolei na początek @bea25ta urodzi @Destino później oczywiście w terminie zeby Nathaniel byl dużym chłopcem

@magda1208 u nas dzień za dniem mała ma dziś 2 tygodnie jest grzeczna prawie nie płacze musi być tylko jedzenie

Mój M coś słabo się zapatruje na szczepienia..
będę w następnej stymulacji brała intralipid jeszcze 2tyg przed transferem. Już mam w domu intralipid.

Natomiast ja dopytałam wprost Pasnika czy immunologia może psuć jajka, to powiedział ze nie, ze w implantacji i utrzymaniu. Wiec go słucham...
encorton będę brać od początku stymulacji wiec on trochę ulagodzi moja immunologie.

reklama
Do góry