reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia hmm zgadłaś :D a pytam o immunoglobulinę bo ją rozważam i właśnie rozważam miejsce ewentualnego podania :D prawie się zdziwiłam że miałaś ją podawaną w Macierzyństwie. Ja w tej kwestii akurat konsultowałam się z immunologiem z Krakowa.
Też byłam wcześniej na accofilu ale ze względu na wady płodu ciąża się nie utrzymała. Z tym że ja zachodzę naturalnie. I jestem w Twoim wieku :D

reklama
@dżoasia ja mam 25 także znam ta cudowną młodość ...
Ale u mnie w październiku miną rok to cała wieczność nie wiem co przede mna... podziwiam za siły juz tyle lat starań eh nie wiem co ja bym zrobiła
;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia u mnie tylko naturalnie bo ja mam problem z utrzymaniem ciazy a teraz po cp to nie wiem jak bedzie bo mielismy 7 moesieczna przerwe. To prawda mloda jestes;) ale juz kilka lat wyciete z zycia na te badania i starania a to dobija:/
najbardziej to dobija kwestia finansowa, przez ostatnie 1,5 roku pofrunęło grubo ponad 50 tys (zbieraliśmy kilka lat na nadpłatę kredytu) i efekt jest taki, że we Wszystkich Świętych mogłam sobie zapalić lampkę pod pomnikiem dziecka utraconego... przez 7 lat małżeństwa nie byliśmy nawet na wakacjach... ehh do dupy to wszystko... ale nie będę tu truć bo to nie w moim stylu :D Wszystkie damy radę tylko trzeba pospinać pośladeczki ;) I nie ważne jak, czy naturalnie czy z mniejszą lub większą pomocą medycyny

@roxie123 nie mysl o tym bo moze juz w tym cyklu zaskoczylo trzeba zle mysli odganiac :)
@dżoasia glowka do gory mamy czasem kryzysy rozumiem o czym mowisz bo moj maz z tego powodu wyjechal za granice wraca w lutym okropnie tesknie za nim i dla mnie nie ma nic teraz wazniejszego niz powrot mojego meza. Zycie nie zawsze uklada sie tak jakbysmy chciel. Sprobowalabym na Twoim miejscu naturalnie a badalas mutacje ?

Dziewczyny oczywiście trzeba byc dobrej myśli [emoji4][emoji4][emoji9] każda z nas doczeka swojego cudu [emoji4]

@dżoasia hmm zgadłaś :D a pytam o immunoglobulinę bo ją rozważam i właśnie rozważam miejsce ewentualnego podania :D prawie się zdziwiłam że miałaś ją podawaną w Macierzyństwie. Ja w tej kwestii akurat konsultowałam się z immunologiem z Krakowa.
Też byłam wcześniej na accofilu ale ze względu na wady płodu ciąża się nie utrzymała. Z tym że ja zachodzę naturalnie. I jestem w Twoim wieku :D
A robiłaś badania, że jesteś pewna wad płodu? Bo ten doktorek tak lubi straszyć te biedne kobity, które do niego chodzą... Jak czytam co pisza dziewczyny z wątku o ifv to aż mi oczy na wierzch wychodzą... a do którego immunologa w krk chodzisz?

@bobasek1990 ja miałam te zrosty sińce itd mie unikniesz niestety rób zastrzyk pod kątem 90 stopni teraz się w szpitalu dowiedziałam jak to robić

@marshia brawo ty ja mam teraz bobra bo po cc nie moge się depilować ale jak dojdę do siebie to idę wszystko skosić nogi i bikini
:p

@dżoasia witaj ciężka twoja historia współczuję my walczyliśmy 5 lat tylko ja miałam IUI 2 razy i 2 straty teraz zaszłam naturalnie i mamy cud Zosię. Nie poddawaj się my też wydaliśmy mnóstwo kasy ja leczyłam się u prof Malinowskiego w Łodzi. Trzymam kciuki może spróbujcie naturalnie kochana nie chcę Cię martwić ale ten stach zostanie z Tobą teraz i w ciąży do końca niestety

@mickey dla Ciebie i dla wszystkich spragnionych cioć @mała79 :)

Załączniki

• IMG_20171116_211554.jpg
    IMG_20171116_211554.jpg
    463,7 KB · Wyświetleń: 94
@dżoasia ja mam 25 także znam ta cudowną młodość ...
Ale u mnie w październiku miną rok to cała wieczność nie wiem co przede mna... podziwiam za siły juz tyle lat starań eh nie wiem co ja bym zrobiła
;*

Idzie się do tego przyzwyczaić... Jak moja bratowa była pierwszy raz w ciąży to nie wyobrażałam sobie, że nie zajdę w ciążę przed jej porodem (już trochę się wtedy starałam), a teraz mały będzie kończył 4 lata a ona w zeszłym tygodniu urodziła drugie... Starania uczą cierpliwości... Ja już przestałam liczyć i się wściekać, bo bym fisia dostała...

reklama
@Porzeczka1234 cud, miód, malina ♥️♥️♥️
No ja mam nadzieje, ze jak te 2 razy zrobię, to coś to da. 3 już mam nadzieję nue dam rady zrobic ;) można co 4-6 tygodni. Potem mam zamiar być już w ciąży i wtedy mogę hodować swoją puszczę amazońską na nowo ;)
@bobasek1990 ja też już jakus czas temu pisałam, żeby robić zdjęcia pid kątem 90 stopni. Wyedy nie ma ani krwiaczków, ani zrostów. Po wkłuwaniu się pod kątem są

Do góry