dżoasia
Fanka BB :)
przed pierwszym transferem nic, przed drugim miałam zlecona badania - ana1,ana2, v-leidena i p/c przeciwłożyskowe, wsio wyszło ok ale gin z kliniki kazał "zapobiegawczo" wziąć accofil - 1 dawka domacicznie 5 dni przed transferem, potem 2,5,8,11 dpt zastrzyk podskórny i potem miałam rozpisane wlewy z immunoglobulin... zdążyłam wziąć tylko jeden wlew - dzień przed poronieniem...hello,
prawie nadrobiłam, prawie choć troszunię mniej napisałyście dzisiaj niż zwykle,
@kiciula popieram dzol również bym badała nk w 24 dc, najlepiej tuż przed @, bo to pokazuje poziom realny nk w teoretycznym czasie do którego już doszło do implantacji i dlatego się sprawdza warunki jakie są dla rozwoju jaja płodowego=poziom nk
@bertha nie masz dużych nk (pożycz mi)pewnie i dlatego Pasnik zaleca ''tylko''10 mg streydu
@Porzeczka1234 pokaż swoją księzniczkę, uwielbiam patrzec jak się zmienia niesamowicie dziecko jak jest takie malusie, ucałuj Zosie
@dżoasia czarna magia, co prawda ja miałam inne normy ale wydaje mi się że nk ''troszkę''wysokie, miałaś przed transferem intralipid?streyd?jakieś leki?
no i teraz zaczęłam szkać, szperać i trafiłam do Paśnika, te nk to dopiero badanie z wczoraj