reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Funia90 powiedzialam, ze mam co jakis czas bol podbrzusza i kregoslupa to mi zaproponawali, ze poloza w szpitalu i posprawdzaja albo usg w poradni zaproponowali :o ja to nie wiem jak Wy do tego tylko badania ich przekonujecie. U mnie zadzwonila do lekarza a on odp. Jak wyzej nie chcialo mu sie zejsc pewnie z oddzialu.

@Maciejka78 mieszkasz w Łodzi tam jest multum ginekologow ja jak coś się działo to mówiłam że plamie i mnie przyjmowali bez problemu szukałam w necie i dzwoniłam pokolei aż któryś mnie przyjmie i to w mniejszym mieście robili usg dla nich to też jest kasa a co tam przyjąć pacjentke wiecej

@Maciejka78 trzymam kciuki za prawidłowy rozwój ciąży <3 nie martw się, objawy często znikają i nie wnosi to nic niepokojącego i mam nadzieję że u Ciebie też tak właśnie jest <3

@marshia moja droga ja miałam konsultację w szpitalu i oni zrobili mi badania:

> poziom d
> homocysteine
> Białko C aktywność
> Poziom wolnego białka S
> la - antykoagulant toczniowy
p - ciała p kardiolipinowe IGG IGM
p ciała p beta 2 glikoproteinie IGG IGM
p ciała p fosfatydoloseryjnie IGG IGM
p ciała p fosfatydyloinozytolowi IGG IGM
I panel mthrf :D

@Maciejka78 Ja bralam ecorton od 6tc wiec troche pozno... ciezko to nazwac zelaznym. Dodatkowo u mnie byla trisomia 22 wiec ciaza nie mogla sie rozwijac. Ginekolog mowil mi, ze z taka wada kobiety maja biochemiczne co najwyzej a u mnie bardzo dobrze sie zaimplantowalo pewnie przez leki.. Zatrzymalo sie w 8tc. Dziewczyny wybaczcie, ze nie mam czasu na forum ale organizuje remont i niedlugo przeprowadzke. Dodatkowo w pracy mam zatrzesienie tematow i spotkan.
W przyszly pon. jade do lodzi na badania. Juz mi sie portki trzesa zebym nie dostala szybciej okresu bo to bedzie 26dc

@kas90 ciesze sie ,ze z brzusiem lepiej,coz te matki sie nastresuja po narodzinach[emoji4]
Juz widze siebie jak bede mala do snu ukladac

@Porzeczka1234 super,ze tak szybciutko sie goi[emoji5]

@burczuś dla mnie Twoj obiad brzmi cudownie ale M by mnie z takim wywalil hehe,schabowy lub rolada to jest to[emoji16]

@Maciejka78 na pewno jest dobrze[emoji4]ale szczerze?nie dziwie sie ,ze Cie odeslali.
Mialas powiedziec ,ze mialas plamienie lub mocne skurcze inaczej nie zbadaja

@bobasek1900 kurcze nie pomoge mi rzadko zrobi sie zrost czy siniak.

@agatush jak sie macie z Michasia[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia dziękuję że pytasz :-* u nas w porządku Michaśka rośnie i widzę jak się zmienia z dnia na dzień :-) niedługo i Ty będziesz tak obserwowała swoją Asię :-)

@roxie123 wrzucę jakąś fotkę na zamknięty :-*

@bertha to ja moze czarownica jestem :p
@marshia ja lece tylko na zelaznym zestawie mialam miec szczepienia ale nie zdazylam a po immunosupresji w ciagu 3 miesiecy nie zaszlam.
@mała79 ja biore 15 mg encortonu i mam do 12 tyg. nie schodzic ponizej.

Chyba jesteś!! :D
A jak miałaś immunosupresje to mogłaś od razu się w następnym/tym samym cyklu starać? Bo in vitro kazał odsunąć o 2-3 miesiące od immunosupresji.. ciekawe czy naturalne starania tez są wtedy zabronione?

reklama
kurdę @bertha zastrzeliłaś mnie tym pytaniem ale odnalazłam zapiski ;) immunosupresję (eqoral + azotopiryna+metypred+ ranigast osłonowo) brałam przez 2 tyg. a potem mieliśmy 2 góra 3 cykle na staranka. U mnie nie udało się niestety zajść w ciążę w tym czasie.

Do góry