reklama
magda1208
Fanka BB :)
Powodzenia i weny twórczej.mnie dziś nie ma i nie będzie=> siedze po kozie nad projektem aaaa.... łeb mi peknie
Maciejka78
@Funia90 powiedzialam, ze mam co jakis czas bol podbrzusza i kregoslupa to mi zaproponawali, ze poloza w szpitalu i posprawdzaja albo usg w poradni zaproponowali ja to nie wiem jak Wy do tego tylko badania ich przekonujecie. U mnie zadzwonila do lekarza a on odp. Jak wyzej nie chcialo mu sie zejsc pewnie z oddzialu.
bobasek1990
@Maciejka78 mieszkasz w Łodzi tam jest multum ginekologow ja jak coś się działo to mówiłam że plamie i mnie przyjmowali bez problemu szukałam w necie i dzwoniłam pokolei aż któryś mnie przyjmie i to w mniejszym mieście robili usg dla nich to też jest kasa a co tam przyjąć pacjentke wiecej
roxie123
@Maciejka78 no , a jeszcze gorzej utrzymywać właściwy poziom :/
@Maciejka78 trzymam kciuki za prawidłowy rozwój ciąży <3 nie martw się, objawy często znikają i nie wnosi to nic niepokojącego i mam nadzieję że u Ciebie też tak właśnie jest <3
@marshia moja droga ja miałam konsultację w szpitalu i oni zrobili mi badania:
> poziom d
> homocysteine
> Białko C aktywność
> Poziom wolnego białka S
> la - antykoagulant toczniowy
p - ciała p kardiolipinowe IGG IGM
p ciała p beta 2 glikoproteinie IGG IGM
p ciała p fosfatydoloseryjnie IGG IGM
p ciała p fosfatydyloinozytolowi IGG IGM
I panel mthrf
@marshia moja droga ja miałam konsultację w szpitalu i oni zrobili mi badania:
> poziom d
> homocysteine
> Białko C aktywność
> Poziom wolnego białka S
> la - antykoagulant toczniowy
p - ciała p kardiolipinowe IGG IGM
p ciała p beta 2 glikoproteinie IGG IGM
p ciała p fosfatydoloseryjnie IGG IGM
p ciała p fosfatydyloinozytolowi IGG IGM
I panel mthrf
pixi.nova
@Maciejka78 Ja bralam ecorton od 6tc wiec troche pozno... ciezko to nazwac zelaznym. Dodatkowo u mnie byla trisomia 22 wiec ciaza nie mogla sie rozwijac. Ginekolog mowil mi, ze z taka wada kobiety maja biochemiczne co najwyzej a u mnie bardzo dobrze sie zaimplantowalo pewnie przez leki.. Zatrzymalo sie w 8tc. Dziewczyny wybaczcie, ze nie mam czasu na forum ale organizuje remont i niedlugo przeprowadzke. Dodatkowo w pracy mam zatrzesienie tematow i spotkan.
W przyszly pon. jade do lodzi na badania. Juz mi sie portki trzesa zebym nie dostala szybciej okresu bo to bedzie 26dc
W przyszly pon. jade do lodzi na badania. Juz mi sie portki trzesa zebym nie dostala szybciej okresu bo to bedzie 26dc
agatush
Moderatorka
Funia dziękuję że pytasz :-* u nas w porządku Michaśka rośnie i widzę jak się zmienia z dnia na dzień :-) niedługo i Ty będziesz tak obserwowała swoją Asię :-)@kas90 ciesze sie ,ze z brzusiem lepiej,coz te matki sie nastresuja po narodzinach[emoji4]
Juz widze siebie jak bede mala do snu ukladac
@Porzeczka1234 super,ze tak szybciutko sie goi[emoji5]
@burczuś dla mnie Twoj obiad brzmi cudownie ale M by mnie z takim wywalil hehe,schabowy lub rolada to jest to[emoji16]
@Maciejka78 na pewno jest dobrze[emoji4]ale szczerze?nie dziwie sie ,ze Cie odeslali.
Mialas powiedziec ,ze mialas plamienie lub mocne skurcze inaczej nie zbadaja
@bobasek1900 kurcze nie pomoge mi rzadko zrobi sie zrost czy siniak.
@agatush jak sie macie z Michasia[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@roxie123 wrzucę jakąś fotkę na zamknięty :-*
bertha
Chyba jesteś!!
A jak miałaś immunosupresje to mogłaś od razu się w następnym/tym samym cyklu starać? Bo in vitro kazał odsunąć o 2-3 miesiące od immunosupresji.. ciekawe czy naturalne starania tez są wtedy zabronione?
reklama
Maciejka78
Podziel się: