reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 ja juz po wizycie. Ja mam B Complex metyli ze strony nutrilabo i powiedzial, ze ok.
Dziewczynki mam nie lapac infekcji najlepiej siedziec w domu do 15 tyg ciazy immunologia ma znaczenie i moze szkodzic i do 15 tyg. Zaleca encorton. Zmiejszanie dawki dopiero od 12 tyg. Fraxi zostawiamy 0.4 przy moich wynikach ja mam tylko przeciwciala przeciw b/glikoproteinie 2 ale w klasie Igm.
@dżoł jesli swedzienia nie przejda po tyg. Napisz maila na skowronkowego. Jesli masz slady po szczepieniach i tam Cie to swedzi to tak moze byc ale jesli swiad skorny utrzymujacy sie ponad tydzien juz moze niepokoic.
@Porzeczka1234 masz racje najgorzej, ze moj M. Tez juz uwaza, ze za bardzo schizuje ehhh
kochana a ty w jakiej dawce masz ten encorton??? to pozostaje ci zszyć się w domu zając czymś i zleci te 5 tygodni szybciutko

reklama
@bertha czyli z tym encortonem to tak nie do końca jest , że im większa dawka tym bardziej pomaga ? dobrze , że o tym piszesz ...ja też przyznałam się lekarzowi , że dawkę zwiększyłam a ten , że nie ma u mnie takiej potrzeby :/
@Maciejka78 a zrobił Ci usg ??? :)

Wysłałam M po prenatal uno zamiast metyli

Nie wiem jak oni ta dawke oceniaja.. dla mnie powiedzial ze 10mg jest wystarczajaco. tylko tyle wiem.

Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić badanie NK.
19 DC czy 24 DC
ostatnio cykle mam 25 dniowe ovu 10 DC
A niestety mogę tylko zrobić 19DC (9 dni po ovu) lub 24 DC dzień przed @@@
Tylko aby @@@ mnie nie zaskoczyła i nie przylazła 24 DC.

reklama
@dżoł to jest ta lepsza wersja bo mowil, ze ma przypadek gdzie dziewczyna ma swiad calej skory juz 2 tydzien i to juz moze byc problem. Takze luz jak mowil jesli to trwa do tyg. Powinno minac.
@bertha to ja moze czarownica jestem :p
@marshia ja lece tylko na zelaznym zestawie mialam miec szczepienia ale nie zdazylam a po immunosupresji w ciagu 3 miesiecy nie zaszlam.
@mała79 ja biore 15 mg encortonu i mam do 12 tyg. nie schodzic ponizej.

Do góry