reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Magdziu, nie uwidoczniono echa zarodka, bo to niemożliwe, żeby już było!!!

@Ilis91, super betka:*
@bea25ta, ale już blisko! Już niedługo przytulisz córeczkę

Moja mała coś ma wzdęcia, sporo gazów ma. A wkurza mnie to, że rzadko kiedy jej się odbije po jedzeniu. Na szczęście nie płacze więc jej chyba nie boli, tylko ją te kupki budzą i trochę stęka. A że robi kupkę co 2 godziny, to słabo mi śpi w dzień.
W nocy odkładam ją do łóżeczka i śpi bardzo ładnie, kupek jest mniej. Budzę ją co 3,5 godziny na jedzenie.

Asieńka coraz częściej domaga się smoczka i muszę jej dawać, bo inaczej paluszki ssie. Ma bardzo silny odruch ssania. Ale jak widzę, że wisi mi na cycku i nie je, to też nie chcę jej trzymać i odczepiam:p
Jako logopedę trochę mnie gryzie ten smoczek (chociaz wyciągam jak zaśnie), ale chyba lepsze to niż ssanie paluszków, cyca czy wrzask.

reklama
@marzycielka81 alez sie ciesze ,ze wyniki sie poprawily[emoji5]trzymam kciuki za udana inseminacje

@bobasek1990 oczywiscie ,ze kropeczka rosnie[emoji5]

@matulkaa super ,ze zaczelas wyprawke,ostrzegam jest co kupowac[emoji23]

@marshia dobrze ,ze nadchodzi menda[emoji4]aaa czytam ,ze jednak nie,no ale w koncu nadejdzie[emoji5]

@bea25ta piekny kawalek brzucholka[emoji4]super,ze ktg dobre[emoji4]

@Porzeczka1234 wylaczaj domofon a co sie bedziesz przejmowac[emoji5]Zosienka juz cos urosla?

@kas90 ciesze sie ,ze pupcia zagojona[emoji4]

@llis91 @Maciejka78 ja w ogole nie mialam rzyganka [emoji4]troszke mnie mdlilo ale nie przesadnie

@agatush uuu pierwszy katarek:/ wspolczuje:/ jak sobie z nim poradzilas?zdroweczka Wam zycze[emoji8]
Taaak odpoczelismy,pogoda byla w pierwszy dzien spoko ale w sobote traficzna ,ciagle lalo,my dodatkowo z pieskiem bylismy i w sumie caly dzien lazilismy ,jedynie w gre wchodzily knajpki gdzie toleruja futrzaki,pojedlismy dobrze i wczoraj szczesliwie dojechalismy do domku.

@Destino wspolczuje skurczy,ile ich masz dziennie bo ja tez miewam kilka na dzien?

@llis91 noo piekna beta[emoji7]

@teczowa89 pieknh synus[emoji8]

@bertha trzymam kciuki za to co najlpsze dla Ciebie[emoji5]

@magda1208 przeciez to cudowne wiesci,kochana chacialas zarodek tak wczesnie[emoji5]? Jest bardzo dobrze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@magda1208 kochana , słuchaj dziewczyn serduszko jeszcze czas ;** wszystko będzie dobrze :)

Dziewczyny mocno 3mam kciuki za starania , i pozytywne testy :)
U nas weekend intensywnie spędzony we dwoje :p zwał jak zwał sexy były nie raz nie dwa :p
No i co ? i nie wiem...
Dzisiaj byłam na wizycie , 16dc lekarz pooglądał i mówi 2 śliczne jajeczka po 22mm , no i mówi , ze one tutaj sa już na pęknięciu , ale żeby pomóc zajść to damy pregnyl , bo mówi , ze szkoda by ich było . No i szukałam kogoś kto mi ten pregnyl poda ... poszłam do jakiejś przychodni i poprosiłam panią , wzięła mnie do zabiegowego i mówi , że mi się udało , bo jest położną ... pogadała ze mną tak po kobiecemu i mówi ,ze ma dziecko co ma 25 lat ...ale , że ona ma 42 lata i dopiero teraz rocznego synka więc mnie rozumie jak mocno przeżywam każdy krok starań , bo swoje przeszła .
Wzruszyła się wyściskała mnie i tak stwierdziłam , że to piękne ,że spotykam na swojej drodze takich ludzi :) No i teraz mam prośbę... o instrukcje xD
Zastrzyk był o 12 : 45 i lekarz kazał sexować dalej... no a u nas sexy były wczoraj i przedwczoraj i tak teraz myślę co to zrobić , czy atakować M dzisiaj i jutro rano czy jak po tym zastrzyku ;p Bo niby owulacja do 36h a tu mówił , że są prawie na pęknięciu . Na szczęście M na to jak na lato haha ale ja za to żeby nie myśleć o tym wszystkim teraz to wróci z pracy i jedziemy kupowac TV do domu , taki wiecie odskok .
Druga sprawa , bo ja nie zapytałam , bo to był inny gin co nie wie o moim prywatnym xD rano zaczęłam brać leki... no i mam je kontynuować ??? bo wypada mi brac heparyne i dupka wieczorem .
Czy czekać z 2 dni ?
No i jeszcze takie pytanie ile dni po zastrzyku testować , zeby nie był sfałszowany wynik ?
Dziękuję Wam :**

Cześć dziewczynki!

Cieszę się z Waszych dobrych wieści, czerpie z nich dobrą energię[emoji41]. @magda1208 nie martw się brakiem echa, na tym etapie ciąży to bardzo normalne.
Choć wiem i rozumiem jak każda rzecz martwi.
Bądźcie dobrej myśli - wszystkie nasze Brzuszki [emoji7]. Trzymam mocno kciuki aby wszystko szło tak jak powinno!
@Ilis91 wspaniałe, że masz już rozmowę z szefową za sobą. Odpoczywaj teraz i rośnij!
@bertha zaciskam kciuki za rekrutację, niech to "nowe dziecko" da Tobie trochę zapomnienia.
@marshia po opisie dziewczyn bardzo jestem ciekawa tego jak wyglądasz, choć tak właśnie sobie Ciebie wyobrażam. Niezmienne przykro mi z powodu Twojej Mamy. Daj proszę znać gdy będzie dokładny termin operacji. Będziemy tu wtedy myślami.

Dziś wróciłam do pracy. Niby nic się nie zmieniło, a zmieniło się tak wiele... Tak wiele. Nie mam nastroju, jednak to wszystko nie takie łatwe.

Dziewczyny oglaszam ,ze byla przed chwila kilentka w sklpie u mnie i mowi ooo widze ,ze pani bedzie miala dzidziusia [emoji14]
Az mnie zatkalo ,czy ja tak uroslam nad tym morzem[emoji848]?haha pierwszy raz ktos uwage zwrocil

@Funia90 jesteś po 30 tyg nie da się ukryć [emoji16][emoji8] dawaj fotkę

@Ilis91 kochana dzięki [emoji4] czyli za 2 dni dupka zacząć? Kurczę rano jeden zjadłam ale chyba nic nie narobi złego?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 u mnie zarodek byle 6tyg 1d ale myślę że tydzień wcześniej też było pusto dlatego najlepiej iść na pierwsze usg po 6tyg jeden stres a teraz to ciesz się z pęcherzyka dobrze widocznego a dzidziuś pokaże się tam za kilka dni. Umówiłaś się do maliny?

@Funia90 nie mam regularnosci. Takich mocnych co az stekne to tak do 10 w ciagu doby. Dzis poleniuchowalam troche wiec lepiej. U mnie najgorzej jak wstaje, bo wtedy brzuch robi sie twardy jak skala i nie chce odpuszczac. Mam jeszcze m przy sobie to moge leniuchowac.

@roxi123 dupek blokuje owulke wiec go teraz nie bierz. Pregnyl powinien pomoc. Sama moglas sobie zrobic zastrzyk to tak na przyszlosc. testuje sie 14 dni po zastrzyku, wtedy bedzie wiarygodny wynik. A meza atakuj juz dzisiaj. Im wiecej kijanek tym wieksza szansa.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@roxie123 ej ja zylam w przesiadczeniu ,ze az tak nie widac[emoji87]

@Destino mi tez ten brzuch robi sie twardy,troche to boli ale ciezko mi powiedziec czy mocno bo kazdy ma inny prog bolu.
Odpoczywajcie[emoji5]
Jedno wiem mala chce mi przez brzuch wyjsc na wszytekie sposoby[emoji23]

Do góry