reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Beciiia-87 a czemu Przybycien proponuje Ci od razu in vitro? Twoje wyniki? Plemniki? Jaki jest powód?
@marzycielka81 a co Twój dok powiedział na temat IUI i bakterii? @Ilis91 kciuki za jutrzejszą betę :)@magda1208 zapomnialam kiedy wizytujesz?
@Porzeczka1234 weekendowe oglądanie królewny przez rodzinkę zaliczone?
@anetkruczek dotarliscie do domu? :)

Ja dziś 27 dzień po pierwszych tabletach i..... chyba nadchodzi menda! :D Mam nadzieję, ze mnue jutro jasna krew zaleje :p Dzisas jak się można cieszyć z okresu ;) ;) ;)

Chodzi o plemniki męża.. Malo ich i nic z tym nie zrobimy bo ma żylaki i mikrouszkodzenia jąder.. :( ogólnie lipa..
Ale ja jak to ja- nie zgadzam się z jego wyrokiem...
Ponieważ pierwsze in vitro nie wyszlo a miało być tak "zajebi**" to pakiet badan i wyszla moja immunologia czytaj skopane kiry. Najgorsze że mieliśmy tylko 1zarodek.. Ech.. Pozostałe wcześniej popadały jak muchy :(

A niech Cię krew zaleje :D :D :D tylko "łagodnie" ;)

reklama
No to teraz wyskakujemy my tzn ja i Jagoda& @bea25ta
2017-11-12 19.43.21.jpg

Śmiem twierdzić że też byłyśmy prawie zajebiste :D :D :D

Załączniki

• 2017-11-12 19.43.21.jpg
    2017-11-12 19.43.21.jpg
    57,5 KB · Wyświetleń: 395
@marshia kochana no normalnie mam już :p dość leżę w łóżku już masakra !!! :Da już słyszę że koleżanka sie do nas wybieram i w tygodniu 2 kolegów z żonami męża haha ale za to już 10 kilo spadło

@bea25ta @nafoczka ale Jagoda ma fajny domek

@roxie123 zameczyłas męża czy on Ciebie :D

@marzycielka81 współczuję bakterii ale życzę abyś pozytywnie Cię zaskoczyło i abyś miała 2 upragnione kreski

@Beciiia-87 przykro że mąż ma takie wyniki wspieram

@magda1208 @Ilis91 jak się czujecie?

@Maciejka78 @bobasek1990 @Destino a u Was?

Spowolniłyście pisanie i w końcu jestem na bieżąco8-)

Ściskam Was wszystkie

@Porzeczka1234 to macie wesolo. My przez 2 tygodnie nikogo nie zapraszalismy.

Nafoczka i Bea25 super spotkanie

Piszcie jutro tak malo to tez bede na biezaco.

Beciiia87 przytulam.

Marshia nic nie powiedziala Chyba nie widzi przeszkody.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

No to Jagódka się nasłuchała :D
@Porzeczka1234, tez mialam dzis duzo gosci. M własnie sprzata po imprezie...
I kolejni się zapowiadają. Mam wrazenie, że to się nigdy nie skonczy:p

@marzycielka81, wspolczuje bakterii. Nie ma jakiegos specyfiku co by wyplenił raz na zawsze?

Ktora jutro powtarza bete?

@Ilis91 kochana objawy o których piszesz to normalnie też to miałam trochę to wina hormonów trochę stresu. Będzie dobrze nie denerwuj się.

@marzycielka81 tylko w tym problemem, że ja nikogo nie zapraszam każdy sam się wprasza dzwoni i mówi że wpadnie zobaczyć małą na chwilę i tak każdy ma chwilę i chwilę :D i cały weekend zleciał

@kas90 ja chyba przestanę odbierać tel i odbierać domofon

reklama
Do góry