reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Beciiia-87 a czemu Przybycien proponuje Ci od razu in vitro? Twoje wyniki? Plemniki? Jaki jest powód?
@marzycielka81 a co Twój dok powiedział na temat IUI i bakterii? @Ilis91 kciuki za jutrzejszą betę :)@magda1208 zapomnialam kiedy wizytujesz?
@Porzeczka1234 weekendowe oglądanie królewny przez rodzinkę zaliczone?
@anetkruczek dotarliscie do domu? :)

Ja dziś 27 dzień po pierwszych tabletach i..... chyba nadchodzi menda! :D Mam nadzieję, ze mnue jutro jasna krew zaleje :p Dzisas jak się można cieszyć z okresu ;) ;) ;)

Chodzi o plemniki męża.. Malo ich i nic z tym nie zrobimy bo ma żylaki i mikrouszkodzenia jąder.. :( ogólnie lipa..
Ale ja jak to ja- nie zgadzam się z jego wyrokiem...
Ponieważ pierwsze in vitro nie wyszlo a miało być tak "zajebi**" to pakiet badan i wyszla moja immunologia czytaj skopane kiry. Najgorsze że mieliśmy tylko 1zarodek.. Ech.. Pozostałe wcześniej popadały jak muchy :(

A niech Cię krew zaleje :D :D :D tylko "łagodnie" ;)

reklama
No to teraz wyskakujemy my tzn ja i Jagoda& @bea25ta
2017-11-12 19.43.21.jpg

Śmiem twierdzić że też byłyśmy prawie zajebiste :D :D :D

Załączniki

• 2017-11-12 19.43.21.jpg
    2017-11-12 19.43.21.jpg
    57,5 KB · Wyświetleń: 401
@marshia kochana no normalnie mam już :p dość leżę w łóżku już masakra !!! :Da już słyszę że koleżanka sie do nas wybieram i w tygodniu 2 kolegów z żonami męża haha ale za to już 10 kilo spadło

@bea25ta @nafoczka ale Jagoda ma fajny domek

@roxie123 zameczyłas męża czy on Ciebie :D

@marzycielka81 współczuję bakterii ale życzę abyś pozytywnie Cię zaskoczyło i abyś miała 2 upragnione kreski

@Beciiia-87 przykro że mąż ma takie wyniki wspieram

@magda1208 @Ilis91 jak się czujecie?

@Maciejka78 @bobasek1990 @Destino a u Was?

Spowolniłyście pisanie i w końcu jestem na bieżąco8-)

Ściskam Was wszystkie

@Porzeczka1234 to macie wesolo. My przez 2 tygodnie nikogo nie zapraszalismy.

Nafoczka i Bea25 super spotkanie

Piszcie jutro tak malo to tez bede na biezaco.

Beciiia87 przytulam.

Marshia nic nie powiedziala Chyba nie widzi przeszkody.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

No to Jagódka się nasłuchała :D
@Porzeczka1234, tez mialam dzis duzo gosci. M własnie sprzata po imprezie...
I kolejni się zapowiadają. Mam wrazenie, że to się nigdy nie skonczy:p

@marzycielka81, wspolczuje bakterii. Nie ma jakiegos specyfiku co by wyplenił raz na zawsze?

Ktora jutro powtarza bete?

@Ilis91 kochana objawy o których piszesz to normalnie też to miałam trochę to wina hormonów trochę stresu. Będzie dobrze nie denerwuj się.

@marzycielka81 tylko w tym problemem, że ja nikogo nie zapraszam każdy sam się wprasza dzwoni i mówi że wpadnie zobaczyć małą na chwilę i tak każdy ma chwilę i chwilę :D i cały weekend zleciał

@kas90 ja chyba przestanę odbierać tel i odbierać domofon

reklama
Do góry