reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Beciiia-87 accofil odstawiasz w momencie gdy nie ma ciąży. Jeszcze chyba za wcześnie na testowanie. Ja bym wolała pójść na betę, wtedy będziesz mieć jasność co robić. Nie wiesz dokładnie kiedy była owulacja?Jeśli 31 to powinno być już wiadomo. Ale jeśli była 5 to masz jeszcze czas [emoji5]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Beciiia-87 accofil odstawiasz w momencie gdy nie ma ciąży. Jeszcze chyba za wcześnie na testowanie. Ja bym wolała pójść na betę, wtedy będziesz mieć jasność co robić. Nie wiesz dokładnie kiedy była owulacja?Jeśli 31 to powinno być już wiadomo. Ale jeśli była 5 to masz jeszcze czas [emoji5]

No niestety nie sprawdzałam kiedy dokładnie była owulka :( myślę żeby we wtorek iść na betę.. wtedy będzie 100% pewności.
Ogólnie z objawów to mam bóle krzyża, biegunkę, jestem senna - aczkolwiek to idealnie wpisujące się "działania niepożądane" accofilu niestety :(

No niestety nie sprawdzałam kiedy dokładnie była owulka :( myślę żeby we wtorek iść na betę.. wtedy będzie 100% pewności.
Ogólnie z objawów to mam bóle krzyża, biegunkę, jestem senna - aczkolwiek to idealnie wpisujące się "działania niepożądane" accofilu niestety :(
Idź i sprawdź, nie warto się zadręczać. A co do objawów po accofilu widziałam jakiekolwiek tylko po pierwszych zastrzykach, tak więc kto wie [emoji4][emoji4][emoji4] czy to nie fasolka daje o sobie znać. Powodzenia

@Beciiia-87 ,ja też miałam skutki uboczne tylko po 1 zastrzyku. A kto Ci przepisuje accofil? Nie Przybycień? Jego nie ma do 20listopada. Ja bym zbadała betę,tak jak dziewczyny mówią. Który dziś masz dc? I ile dni trwają Twoje cykle?
@marzycielka81 ,wredne bakterie :/ robiłaś posiew z antybiogramem? Brałaś antybiotyk zgodny z nim?

Wróciłam do Szlachcica bo przyjmuje w mojej miejscowości i "jest pod ręką" skoro Przybycień mnie zdiagnozował to liczę że pójdę obraną drogą i się uda,
dzisiaj 27 dzień cyklu. Cykle mam 34-36 czyli długie..
Accofil przyjmuję co 3 dni.
ech sama nie wiem bo te objawy mi się właśnie coś długo utzrymują. Ciągnięcie podbrzusza też mam.. nie cały czas tylko jest pobolewanie, kłucie i potem spokój na jakiś czas. Krzyże częściej bolą.
Nie chcę sobie niczego wmawiać bo strasznie się boję rozczarowania.. zresztą wiecie jak jest.. człowiek robi sobie nadzieję.. Do tego ten test.. chociaż cień kreski by był.. sama już nie wiem.. różne myśli mam ..:( ale racjonalnie podejść do sprawy nie potrafię.

Ilis91 robilam posiew z antybiogramen. Teraz tez. Mam antyniotyk plus globulki z kwasem bornym i uro vaxom.

@Destino dzieki.

Ogolnie to troche znowu opadlam inseminacja i bakterie rowna sie brak szans na ciaze:-( ogolnie to mam 3 leki na bakterie plus dupastton estrofem, acard, clexane. Musze sobie kartke napisac bo juz mi sie kielbasi ktory lek i kiedy...

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Beciiia-87 a czemu Przybycien proponuje Ci od razu in vitro? Twoje wyniki? Plemniki? Jaki jest powód?
@marzycielka81 a co Twój dok powiedział na temat IUI i bakterii? @Ilis91 kciuki za jutrzejszą betę :)@magda1208 zapomnialam kiedy wizytujesz?
@Porzeczka1234 weekendowe oglądanie królewny przez rodzinkę zaliczone?
@anetkruczek dotarliscie do domu? :)

Ja dziś 27 dzień po pierwszych tabletach i..... chyba nadchodzi menda! :D Mam nadzieję, ze mnue jutro jasna krew zaleje :p Dzisas jak się można cieszyć z okresu ;) ;) ;)

Do góry