reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 ja jestem przykładem , że inseminacja się udaje trzymam kciuki wierzę , że i tobie się uda ps. Ładnie się nasienie poprawiło mężowi.

@@Ilis91 moja koleżanki miała torbiel.w ciąży nie leżała cały czas ale dużo odpoczywała torbiel nie rosła tylko sie zmniejszała aż w końcu jej nie było także kochana głowa do góry

@magda1208 kochane trzymam bardzo mocno kciuki

@marshia oczywiście że jesteście super babki ❤

@bobasek1990 trzymam kciuki za kropka

reklama
Mdłości w tamtym tygodniu to był 6 ale teraz ich nie ma może za 2dni znowu będą jakieś napady to chyba jak z piersiami czasami nie idzie ich dotknąć a czasami ich wogole nie czuje

@Ilis91 głowa do góry początki ciąży nigdy dla nas nie będą łatwe, ja tylko czekałam, żeby przekroczyć termin kiedy traciłam ciąże myśląc, że później trochę odetchnę, nic bardziej mylnego. Trzymam mocno kciuki za WAS [emoji8] a pracą się nie przejmuj, to ostatnia rzecz, o której powinnaś teraz myśleć
@marzycielka81 oby inseminacja przyniosła wam już wkrótce dużo radości [emoji4]
@roxie123 nie odzywasz się, owulacją, owulacją ale daj żyć temu swojemu lubemu [emoji12] czekamy na efekty za dwa tygodnie
@magda1208 my też wierzymy w twój cud [emoji4]
@Kwiatuszekk23 gratuluję córeczki [emoji7]
@Funia90 to chyba ostatni taki wypad tylko we dwoje. Odpoczywajcie.
@marshia dzięki za polecenie Stranger things, fantastyczny [emoji4] obejrzałam dwa sezony w trzy dni [emoji7]
@magda1208 dziękuję za wywołanie. Zaczęłam już na całego ogarniać wyprawkę. Nareszcie się przełamałam [emoji4] Jadę dziś oglądać wózek w bardzo okazyjnej cenie. @kas90 dobrze pamiętam wy kupiliście Bebetto Holland? Jak wrażenia? @Porzeczka1234, @kas90 wspominałyście kiedyś o liście wyprawkowej, czy mogę prosić o podesłanie [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie chcę Was zamęczać swoim przypadkiem ale potrzebuję porady...
25 października byłam u gina.. Jeden z pęcherzyków miał 10mm. Według obliczeń płodne wypadały miedzy 31-5 listopada i wtedy miały być sexy.
Pierwszy zastrzyk miał być 5listopada właśnie...
Dzisiaj testowałam.. No i dupa (jak zwykle)
Ale dalej biorę accofil. Niestety zastrzyków starczy do 18. A dr przyjmuje w środy czyli 15.
Pytanie co robić? Mimo wszystko iść po receptę??? (upierać i błagać) czy jest jeszcze szansa na dwie krechy????
Tylko szczerze błagam Was. Jesteście na tyle doświadczone że wierzę w Was bardziej niż w dr..

25 października byłam u gina.. Jeden z pęcherzyków miał 10mm. Według obliczeń płodne wypadały miedzy 31-5 listopada i wtedy miały być sexy.
Ale dalej biorę accofil. Niestety zastrzyków starczy do 18. A dr przyjmuje w środy czyli 15.
Pytanie co robić? Mimo wszystko iść po receptę??? (upierać i błagać) czy jest jeszcze szansa na dwie krechy????
Tylko szczerze błagam Was. Jesteście na tyle doświadczone że wierzę w Was bardziej niż w dr..
Oj nie znam się. Wierzę,że któraś z dziewczyn udzieli Ci konkretnej odp:)

Nie wiem 14 dni od 5 listopada policz. I wtedy testuj.

A ja mam te same bakterie co miesiac temu. Eserichia coli i enterococtus species. Wkurzona jestem. Ledwo tydzien temu skonczylam antybiotyk.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli zastrzyk miałaś 5.11 to po nim owu jest w ciągu 36 h wiec nawet gdyby to do 15-16 możesz spokojnie testować :)
@Ilis91 głowa do góry początki ciąży nigdy dla nas nie będą łatwe, ja tylko czekałam, żeby przekroczyć termin kiedy traciłam ciąże myśląc, że później trochę odetchnę, nic bardziej mylnego. Trzymam mocno kciuki za WAS [emoji8] a pracą się nie przejmuj, to ostatnia rzecz, o której powinnaś teraz myśleć
@marzycielka81 oby inseminacja przyniosła wam już wkrótce dużo radości [emoji4]
@roxie123 nie odzywasz się, owulacją, owulacją ale daj żyć temu swojemu lubemu [emoji12] czekamy na efekty za dwa tygodnie
@magda1208 my też wierzymy w twój cud [emoji4]
@Kwiatuszekk23 gratuluję córeczki [emoji7]
@Funia90 to chyba ostatni taki wypad tylko we dwoje. Odpoczywajcie.
@marshia dzięki za polecenie Stranger things, fantastyczny [emoji4] obejrzałam dwa sezony w trzy dni [emoji7]
@magda1208 dziękuję za wywołanie. Zaczęłam już na całego ogarniać wyprawkę. Nareszcie się przełamałam [emoji4] Jadę dziś oglądać wózek w bardzo okazyjnej cenie. @kas90 dobrze pamiętam wy kupiliście Bebetto Holland? Jak wrażenia? @Porzeczka1234, @kas90 wspominałyście kiedyś o liście wyprawkowej, czy mogę prosić o podesłanie [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jest lista:
Link do: A gdy już nam się UDA.... :D

Dziewczyny zazdroszcze spotkania i postaram się nie być gorsza :D

reklama
Do góry