reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 trzymam kciuki!!! Udaaaa się!!! Sukces polega na tym, że jesli bardzo mocno w niego wierzymy to wtedy staje się faktem!!! Także dawaj nam jutro info jaki wynik ;) ja testuje we wtorek. Wierzę w cuda. Muszę.
Rozumiem Cię jezeli chodzi o prace.. U mnie tez .. Konczy się umowa w czerwcu.. Jednak po całych tych trudach myślę sobie.
Noo trudno. Kij w d** jak nie ta to inna ;)Teraz potrzebuje mojego małego Skarbeczka.. Tak! Właśnie tak (jesli kiedyś zajdę w ciążę) będę"je" nazywać.
Skarbeczek ;)
Dzisiaj byłam na pogrzebie.. Dziewczyna 25lat.. Urodziła cesarką dwie dziewczynki.. Zmarła na zator płucny (podobno). Makabra:( jaki ten świat jest.. Zły, smutny, niesprawiedliwy..

reklama
@Ilis91 trzymam kciuki jutro mocno zaciśnięte ❤❤

@Beciiia-87 za Ciebie też bardzo mocno trzymam kciuki ❤❤

@Porzeczka1234 piękny ten wasz skarb ❤❤

@bea25ta aaaaaaaaaa daj spokój wysiedziałam prawie jajka i to dosłownie bo owu będę mieć za parę godzin hahaha chociaż ja i tak odpuszczam ten cykl. Ale nie mam żadnych torbieli a troszke się bałam ich po tych ostatnich lekach. Brak zrostow. Ogólnie idealnie. Czyli jest moim bohaterem uratował mnie po zabiegu :D

@Porzeczka1234 jeszcze co do nóg. Mnie nie puchly cała ciąże a po porodzie miałam dwa ogromne balony. Staraj się jak najczęściej trzymać je wyżej. Mnie po tygodniu od powrotu do domu zeszła opuchlizna :-*

@Liluli leci to prawda. A Twoje Szczęście ile już ma? Zdrowo i grzecznie się chowa? [emoji4] ucałuj Swoje cudeńko od Ciotki [emoji16]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@dzol promienne wiadomosci. Moze juz niedlugo pochwalisz sie tlusciutkimi kreskami na sikancu i rosnaca beta

Kochane buziaczki [emoji8][emoji8][emoji8] my uciekamy spac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry