reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Locja ja mialam w ciazy wielokrotnie zmieniana dawke letroxu. Mysle ze dobrze by bylo teraz zbadac tsh zeby wiedziec czy dawke zmniejszyc czy nie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@czarna_mala zastanawia mnie jaką "pałkę" można kupić na aliexpress i aż boję się sprawdzać :D :D
Zależy jaką sobie wymarzysz, tam mają wszystko dosłownie [emoji23][emoji23][emoji23]

O np. takie
Link do: Plastic Police Play Set Simulation Stick Interphone Badge Handcuff Hat Toy for Children Role playing Cosplay Game 5 Piecs A Set-in Tool Toys from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group [emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Kochane rozladowalyscie moje napięcie bo ja dzisiaj siedzę i pije wino przed jutrzejsza wizytą :D @mickey* Pan doktor jutro przyjmuje od 18:30 to coś czuję że koło północy będę wracać do domu :D jak tak dalej pójdzie zacznę jeździć na te wizyty wraz z noclegiem :D a tak poważnie martwi mnie co mam w środku, mam nadzieję że jest dobrze ale i tak mnie to niepokoi :szok:

O tak wywołuj @bea25ta przyda wam się do tej zabawy w kajdanki :D chociaż ona ostatnio pisała że plasiku ma już aż na to :D

Kochane rozladowalyscie moje napięcie bo ja dzisiaj siedzę i pije wino przed jutrzejsza wizytą :D @mickey* Pan doktor jutro przyjmuje od 18:30 to coś czuję że koło północy będę wracać do domu :D jak tak dalej pójdzie zacznę jeździć na te wizyty wraz z noclegiem :D a tak poważnie martwi mnie co mam w środku, mam nadzieję że jest dobrze ale i tak mnie to niepokoi :szok:
jutro będzie ciężko:mad:współczuje, ostatnio jak byłam we wt pojechałam około 16 weszłam o 19 a za mną była kolejka do końca poczekalni,
będzie wszytsko gites, nie martw się

reklama
Do góry