reklama
@czarna_mala zastanawia mnie jaką "pałkę" można kupić na aliexpress i aż boję się sprawdzać
czarna_mala
Fanka BB :)
Zależy jaką sobie wymarzysz, tam mają wszystko dosłownie [emoji23][emoji23][emoji23]@czarna_mala zastanawia mnie jaką "pałkę" można kupić na aliexpress i aż boję się sprawdzać
O np. takie
Link do: Plastic Police Play Set Simulation Stick Interphone Badge Handcuff Hat Toy for Children Role playing Cosplay Game 5 Piecs A Set-in Tool Toys from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group [emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
U
użytkownik m
Gość
Polacy sentyment mają do Ameryki, więc co by za pałka nie przyszła będzie i tak super@czarna_mala zastanawia mnie jaką "pałkę" można kupić na aliexpress i aż boję się sprawdzać
@czarna_mala aaaaaaaaa szybko Ci poszło ze znalezieniem "przykladowego" modelu
czarna_mala
Są też inne jak dopiszesz "adult" [emoji23][emoji23][emoji23]@czarna_mala aaaaaaaaa szybko Ci poszło ze znalezieniem "przykladowego" modelu
Kochane rozladowalyscie moje napięcie bo ja dzisiaj siedzę i pije wino przed jutrzejsza wizytą @mickey* Pan doktor jutro przyjmuje od 18:30 to coś czuję że koło północy będę wracać do domu jak tak dalej pójdzie zacznę jeździć na te wizyty wraz z noclegiem a tak poważnie martwi mnie co mam w środku, mam nadzieję że jest dobrze ale i tak mnie to niepokoi
O tak wywołuj @bea25ta przyda wam się do tej zabawy w kajdanki chociaż ona ostatnio pisała że plasiku ma już aż na to
O tak wywołuj @bea25ta przyda wam się do tej zabawy w kajdanki chociaż ona ostatnio pisała że plasiku ma już aż na to
U
użytkownik m
Gość
jutro będzie ciężkowspółczuje, ostatnio jak byłam we wt pojechałam około 16 weszłam o 19 a za mną była kolejka do końca poczekalni,Kochane rozladowalyscie moje napięcie bo ja dzisiaj siedzę i pije wino przed jutrzejsza wizytą @mickey* Pan doktor jutro przyjmuje od 18:30 to coś czuję że koło północy będę wracać do domu jak tak dalej pójdzie zacznę jeździć na te wizyty wraz z noclegiem a tak poważnie martwi mnie co mam w środku, mam nadzieję że jest dobrze ale i tak mnie to niepokoi
będzie wszytsko gites, nie martw się
reklama
czarna_mala
@anetkruczek polecam się na przyszłość [emoji23]
Podziel się: