reklama
matulkaa
Fanka BB :)
@bobasek1990 jaka cudowna nowina [emoji8] gratulacje
@marshia przykro mi z powodu mamy, bądź przy niej. Bo to tak naprawdę najważniejsze co możemy dać drugiemu człowiekowi, to nasz czas i uwaga.
@Locja ja też miałam zwiekszaną dawkę, biorę teraz 75 ale poprzedzone jest to zawsze badaniami. @Funia90 apropo tarczycy, ja na ostatniej wizycie usłyszałam, że są jakieś nowe rewelacje odnośnie poziomu tsh w ciąży i zaleceń z tym związanych.
@Destino brzuszek miodzio [emoji7] bo u mnie brzucho jakoś dalej się chowa, a tak bym już chciała się pochwalić [emoji4]
@anetkruczek, @mickey*, @czarna_mala oj wy niegrzeczne [emoji8]
@anetkruczek doktorek zawsze przykłada się do swojej roboty [emoji14]
@mała79 działajcie, działajcie [emoji4] choróbsko wam chyba nie straszne
@pixi.nova czyli nie taki diabeł straszny, super że już po
@kas90, @Porzeczka1234, @susana ucałujcie swoje dziewczyny mocno [emoji8] każde kolejne dziecko na naszym forum daje wiarę i siłę nam wszystkim
@dżoł powodzenia na wizycie
@Ilis91 kciuki zaciśnięte za ciebie i wszystkie staraczki.
@roxie123 ty też jesteś częścią tego wątku [emoji4] wolałam przemilczeć ostatnie dni na wątku, bardzo lubię tu zaglądać, też ze względu na to, że oprócz merytorycznych informacji pełno tu było zawsze wsparcia i wzajemnego zrozumienia, bez niepotrzebnego jadu. Mam nadzieję, że tak zostanie [emoji4]
Dzięki dziewczyny za rady apropo radzenia sobie ze zgagą naturalnymi sposobami, ale w moim przypadku nie zdały egzaminu. Może komuś się przyda ta informacja, przebadanymi i polecanymi preparatami dla ciężarnych są Maalox i Rennie. Uffff, na razie działają i wracam do żywych [emoji4]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
@marshia przykro mi z powodu mamy, bądź przy niej. Bo to tak naprawdę najważniejsze co możemy dać drugiemu człowiekowi, to nasz czas i uwaga.
@Locja ja też miałam zwiekszaną dawkę, biorę teraz 75 ale poprzedzone jest to zawsze badaniami. @Funia90 apropo tarczycy, ja na ostatniej wizycie usłyszałam, że są jakieś nowe rewelacje odnośnie poziomu tsh w ciąży i zaleceń z tym związanych.
@Destino brzuszek miodzio [emoji7] bo u mnie brzucho jakoś dalej się chowa, a tak bym już chciała się pochwalić [emoji4]
@anetkruczek, @mickey*, @czarna_mala oj wy niegrzeczne [emoji8]
@anetkruczek doktorek zawsze przykłada się do swojej roboty [emoji14]
@mała79 działajcie, działajcie [emoji4] choróbsko wam chyba nie straszne
@pixi.nova czyli nie taki diabeł straszny, super że już po
@kas90, @Porzeczka1234, @susana ucałujcie swoje dziewczyny mocno [emoji8] każde kolejne dziecko na naszym forum daje wiarę i siłę nam wszystkim
@dżoł powodzenia na wizycie
@Ilis91 kciuki zaciśnięte za ciebie i wszystkie staraczki.
@roxie123 ty też jesteś częścią tego wątku [emoji4] wolałam przemilczeć ostatnie dni na wątku, bardzo lubię tu zaglądać, też ze względu na to, że oprócz merytorycznych informacji pełno tu było zawsze wsparcia i wzajemnego zrozumienia, bez niepotrzebnego jadu. Mam nadzieję, że tak zostanie [emoji4]
Dzięki dziewczyny za rady apropo radzenia sobie ze zgagą naturalnymi sposobami, ale w moim przypadku nie zdały egzaminu. Może komuś się przyda ta informacja, przebadanymi i polecanymi preparatami dla ciężarnych są Maalox i Rennie. Uffff, na razie działają i wracam do żywych [emoji4]
Ostatnia edycja:
marzycielka81
Anetkruczek powodzenia jutro.
Maciejkaa zdrowka.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Maciejkaa zdrowka.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
matulkaa
Te dwa preparaty jako przebadane poleciła mi Rajtar-Ciosek na ostatniej wizycie, gdy skarżyłam się na moje dolegliwości. Tak doktor wiedziała o tym, że biorę Accofil i zgodnie z P. informowała o konieczności odstawienia w 12 tc. Za to doktorek nie wie o heparynie [emoji14] nie chciał przepisać to nie musi wiedzieć [emoji4]@matulkaa , a co z gavisconem? Przy okazji zapytam -mówiłaś dr Rajtar-Ciosek o accofilu?
@Lenka88 oj wiem coś o tym, niestety [emoji26] zgaga strasznie dała, daje mi w kość
Ostatnia edycja:
Beciiia-87
@anetkruczek ach.. Nasz dr P!! I tak go dalej lubię tak tak On to się dobrze Tobą zaopiekuje trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
@Ilis91kiedy testowanko?
@susana wzruszyłam się.
Ach.. oczy mi się kleją dobranoc Kochane!! :*
@Ilis91kiedy testowanko?
@susana wzruszyłam się.
Ach.. oczy mi się kleją dobranoc Kochane!! :*
czarna_mala
reklama
Podziel się: