reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* Histero sprawdza macice- ocenia się endometrium czy jest jednorodne, czy są ewentualnie zrosty, przegrody lub macice dwurozne czy jakos tak ;) Widac ujscie jajowodow.
Drożność można połączyc z histeroskopia. Ja tego nie robiłam bo zachodze w pierwszym cyklu więc mi odradzano. Jednak na pewno uda Ci sie to zrobic za jednym zamachem. Szkoda sie rozdrabniac na dwie wizyty w szpitalu :)
Szpital na Wołoskiej polecam szczerze każdej. Mega mili lekarze, super atmosfera a mam już spore rozeznanie :mad: W ogole maja dobry sprzet bo wiadomo, ze tam lecza tez nasze władze o_O wiec zawsze maja wszystko jako pierwsi.

reklama
Czy będąc w ciąży mialyscie zwiększoną dawkę euthyrox? Bo ja miałam do 75, teraz po poronieniu nie wiem co robić, bo nikt mnie nie poinstruował. Nie wiem czy powinnam być na ciążowej dawce, czy wrócić do tej sprzed ciąży? Jak było u Was tarczycowych?

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom

@Locja Mi raz ginekolog zwiekszyl dawke w ciazy wg. mnie z perspektywy czasu bez sensu. W kolejnej ciazy sprawdzalam juz tsh i nie zwiekszalam dawki bo nie bylo potrzeby. A wracajac do odstawienia wiekszej dawki- ja tak zrobilam odstawilam wieksza i wrocilam do starej. Aktualnie wyniki mam super :)

@mickey ja mialam na histeroskopii dwa w 1 czyli sprawdzana macixe i droznosc jajowodow.

Bobasek1990 gratulacje.

Pixi.nova super, ze juz po. Fsjnie ze wszystko sprawnie i bez bolu. Troche mnie pocieszylas spontaniczna wada.

@Destino sliczny brzusio.

Nafoczka :-)

Ovli22 od krwawienia

Marshia hahaha rozbawilas mnie

Ilis trzymam kciuki.

@roxie123 daj spokoj bez Ciebie bedzie tu nudno.

@magda1208 przytulam

@Marthi Ciebie tez przytulam i rozumiem.

.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry