reklama
iveo
Fanka BB :)
@bobasek1990 cudowna wiadomość! Spokojnych i dobrych kolejnych etapow ciąży!
@dżoł jak u Ciebie? Jutro wizyta?
@marshia bardzo wspolczuje choroby mamy. Nie wim co jej jest ale mam nadzieje ze przy wspolczesnej medycynie uda sie znalezc sposob na powrot do zdrowia
Takie mysli jak mowilas targi z Bogiem tez mialam jak siostrze urodzil sie wczesniaczek.
Ale to sie tak nie da kazdy z nas ma swoj los trzeba jakos sobie wszystko przetlumaczyc choc nie zawsze to jest proste szczegolnie jesli dotyczy najblizszych
@roxie123 mam nadzieje ze troche sie wyciszysz i wrocisz do nas. Jestes czescia tego forum brakowaloby Cię.
@Destino cudowny brzuszek! Bardzo bym chciala takiego doczekać.
A maly mojej siostry juz w domku mam nadzieje ze teraz zdrowka mu bedzie juz tylko przybywać.
To trudny czas z takim wcześniaczkiem pierwszy rok to ciagle kontrole lekarskie.
@dżoł jak u Ciebie? Jutro wizyta?
@marshia bardzo wspolczuje choroby mamy. Nie wim co jej jest ale mam nadzieje ze przy wspolczesnej medycynie uda sie znalezc sposob na powrot do zdrowia
Takie mysli jak mowilas targi z Bogiem tez mialam jak siostrze urodzil sie wczesniaczek.
Ale to sie tak nie da kazdy z nas ma swoj los trzeba jakos sobie wszystko przetlumaczyc choc nie zawsze to jest proste szczegolnie jesli dotyczy najblizszych
@roxie123 mam nadzieje ze troche sie wyciszysz i wrocisz do nas. Jestes czescia tego forum brakowaloby Cię.
@Destino cudowny brzuszek! Bardzo bym chciala takiego doczekać.
A maly mojej siostry juz w domku mam nadzieje ze teraz zdrowka mu bedzie juz tylko przybywać.
To trudny czas z takim wcześniaczkiem pierwszy rok to ciagle kontrole lekarskie.
mała79
@bobasek1990 cudowna wiadomość, ciesz się kochana, teraz to juz nudne 8 miesięcy
@czarna_mała a ty jak zwykle rozbawiłas mnie kochana[emoji12] [emoji12]
@anetkruczek ja tez dzis popijam winko muszę odreagować pracę
a pozatym mam mocną owulkę to podziałamy z M[emoji4] choć coś choróbsko go nabiera...
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
@czarna_mała a ty jak zwykle rozbawiłas mnie kochana[emoji12] [emoji12]
@anetkruczek ja tez dzis popijam winko muszę odreagować pracę
a pozatym mam mocną owulkę to podziałamy z M[emoji4] choć coś choróbsko go nabiera...
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
magda1208
@bobasek1990 Nie mogło być inaczej wierzyłam i modliłam się za was. Teraz będzie tylko lepiej.
@nafoczka Dziękuję
@bea25ta Gdzie się podziałaś.
@pixi.nova Cieszę się że u ciebie pomalutku wszystko się klaruje.
@anetkruczek Powodzenia na wizycie.
@marzycielka81 Kochana wspieram i dziękuję za miłe słowo.
@Funia90 Kochana tobie również życzę spokoju i zdrówka w tych ostatnich tygodniach ciąży.
@roxie123 Proszę mi tu nie smęcić już więcej i wziąć się w garść.
Jesteś częścią tego forum.
@iveo Kochana doczekasz się brzuszka jestem przekonana. Cieszę się , że malutki już w domku z rodziną.
@dżoł Co u ciebie.?
@nafoczka Dziękuję
@bea25ta Gdzie się podziałaś.
@pixi.nova Cieszę się że u ciebie pomalutku wszystko się klaruje.
@anetkruczek Powodzenia na wizycie.
@marzycielka81 Kochana wspieram i dziękuję za miłe słowo.
@Funia90 Kochana tobie również życzę spokoju i zdrówka w tych ostatnich tygodniach ciąży.
@roxie123 Proszę mi tu nie smęcić już więcej i wziąć się w garść.
Jesteś częścią tego forum.
@iveo Kochana doczekasz się brzuszka jestem przekonana. Cieszę się , że malutki już w domku z rodziną.
@dżoł Co u ciebie.?
Ostatnia edycja:
Maciejka78
@Marthi jak Ty to robisz, ze o wszystkich pamietasz? Te emocje Kochana ktore masz to normalne odczucia. Chyba kazda z nas dopadadly przynajmniej raz. Myslalam o tym jak sama sie dowiedzialam, ze w rodzinie kolejne dzieciatko bedzie a u mnie nadal dup...a i rozpacz czarna byla...wydaje mi sie, ze tak bardzo pragniemy, staramy sie i jak nie wychodzi i wydaje nam sie, ze tylko nam nie wychodzi bo inni to tak bez problemu zachodza to ta bezsilnosc daje popalic. Ale my Cie Kochana rozumiemy bo to samo przezylysmy i przytulamy z calego serca ...
@marshia Misiu Ciebie tez przytulam. Bycie z Mama czasem w milczeniu to najlepsze co mozesz dac Kochanie. Niestety tu czasem tez puka bezsilnosc. Ale Ty miej wiare za Was dwie w to, ze jeszcze bedzie dobrze.
U mnie infekcja jakas siedze na L4 z husteczka i mascia majerankowa do nosa. Glowa boli i bez zycia jestem. Objawow ciazowych jak na lekarstwo a wiadomo wolalabym inaczej ale nic nie wbijam glupot do glowy szczerze wierze w fasolke i innej mysli nie dopuszczam
@marshia Misiu Ciebie tez przytulam. Bycie z Mama czasem w milczeniu to najlepsze co mozesz dac Kochanie. Niestety tu czasem tez puka bezsilnosc. Ale Ty miej wiare za Was dwie w to, ze jeszcze bedzie dobrze.
U mnie infekcja jakas siedze na L4 z husteczka i mascia majerankowa do nosa. Glowa boli i bez zycia jestem. Objawow ciazowych jak na lekarstwo a wiadomo wolalabym inaczej ale nic nie wbijam glupot do glowy szczerze wierze w fasolke i innej mysli nie dopuszczam
Matko laseczki, moglybyscir mniej pisac?:
CO doczytam i chce odpisac to nowe posty i juz zapominam co komu chcialam powiedziec, a pisze z tel bez aplikacji teraz i mi zjada napisane zdania haha Do tego lewą ręką co widac.
Przede wszystkim @bobasek1990 wielkie gratulacje, wiem co czujesz. Teraz juz bedzie tylko dobrze!!
@pixi.nova ciesze sie ze zabieg poszedl sprawnie i ze wszystko tam jest ok!
@marshia, przykro mi z powodu mamy
@magda1208 ale bym jechala nad morze. Niesamowity spokoj i pokora przemawiają przez twoje posty!
@Destino brzuszek do zacalowania! Podjelas juz decyzje co do porodu?
@Nafoczka<3
@Funia90, pochwal sie brzuszkiem
@Porzeczka1234, dziekuje:* no to pieknie sobie radzisz po cc:* jak z mleczkiem?
A u nas: malenka slodka! Ladnie spi, budze ją co 2 godz w nocy i je na spiocha. Ale uwaga! Straszny z niej glodomor haha przy przebieraniu mega krzyk, lapki w buzi i trzeba dac cyca natychmiast. Objada się po korek a potem ulewa. Tylko w nocy na spiocha jada malo.
CO doczytam i chce odpisac to nowe posty i juz zapominam co komu chcialam powiedziec, a pisze z tel bez aplikacji teraz i mi zjada napisane zdania haha Do tego lewą ręką co widac.
Przede wszystkim @bobasek1990 wielkie gratulacje, wiem co czujesz. Teraz juz bedzie tylko dobrze!!
@pixi.nova ciesze sie ze zabieg poszedl sprawnie i ze wszystko tam jest ok!
@marshia, przykro mi z powodu mamy
@magda1208 ale bym jechala nad morze. Niesamowity spokoj i pokora przemawiają przez twoje posty!
@Destino brzuszek do zacalowania! Podjelas juz decyzje co do porodu?
@Nafoczka<3
@Funia90, pochwal sie brzuszkiem
@Porzeczka1234, dziekuje:* no to pieknie sobie radzisz po cc:* jak z mleczkiem?
A u nas: malenka slodka! Ladnie spi, budze ją co 2 godz w nocy i je na spiocha. Ale uwaga! Straszny z niej glodomor haha przy przebieraniu mega krzyk, lapki w buzi i trzeba dac cyca natychmiast. Objada się po korek a potem ulewa. Tylko w nocy na spiocha jada malo.
susana
Hej dziewczyny
Mało piszę ale wpadam tu co parę dni aby pobyć trochę z Wami
@Porzeczka1234
Kochana Bardzo bardzo się cieszę że masz już swój skarb .
Że wszystko z Tobą i niunią w porządku .Życzę Wam dużo spokoju , miłości i przespanych nocy .
Ogromnie się cieszę jak kolejnej dziewczynie na tym wątku. udaje sie spełnić to swoje największe marzenie Pamiętajcie .Nasza wiara ,dziewczyny, czyni cuda ...
Ja stałam przed chwilą , nad łóżeczkiem mojej córuni
Widzę jak sobie spokojnie śpi na lewym boczku i jak sobie cudownie podłożyła rączkę pod policzek .
Łzy kapią mi na nią jak grochy .
Wciąż nie wierzę że ją mam .
Wiem i niektóre z Was wiedzą ,ile musiałam przejść, żeby teraz na nią móc patrzeć .Ile zrobiłam dobrych i złych rzeczy i żeby się teraz do niej móc przytulać .
Najważniejsze jednak ,że się w końcu udało .
Życzę Wam wszystkim kochane tyle wiary i uporu w powodzenie , ile ja miałam, a napewno każdej się uda .
Mało piszę ale wpadam tu co parę dni aby pobyć trochę z Wami
@Porzeczka1234
Kochana Bardzo bardzo się cieszę że masz już swój skarb .
Że wszystko z Tobą i niunią w porządku .Życzę Wam dużo spokoju , miłości i przespanych nocy .
Ogromnie się cieszę jak kolejnej dziewczynie na tym wątku. udaje sie spełnić to swoje największe marzenie Pamiętajcie .Nasza wiara ,dziewczyny, czyni cuda ...
Ja stałam przed chwilą , nad łóżeczkiem mojej córuni
Widzę jak sobie spokojnie śpi na lewym boczku i jak sobie cudownie podłożyła rączkę pod policzek .
Łzy kapią mi na nią jak grochy .
Wciąż nie wierzę że ją mam .
Wiem i niektóre z Was wiedzą ,ile musiałam przejść, żeby teraz na nią móc patrzeć .Ile zrobiłam dobrych i złych rzeczy i żeby się teraz do niej móc przytulać .
Najważniejsze jednak ,że się w końcu udało .
Życzę Wam wszystkim kochane tyle wiary i uporu w powodzenie , ile ja miałam, a napewno każdej się uda .
dżoł
@iveo tak, jutro dr Pasnik. Dzis zadzwonila pani w celu potwierdzenia wizyty i zapytalam odrazu czy sa miejsca na czwartek na szczepienia gdyby dr je zlecil no ale niestety najblizszy wolny jest w pon.
@marshia przykro mi z powodu mamy, moja zmarla na nowotwor jak mialam 11 lat [emoji22]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@marshia przykro mi z powodu mamy, moja zmarla na nowotwor jak mialam 11 lat [emoji22]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
magda1208
reklama
Maciejka78
@bobasek1990 Super ryjek mi sie smieje
No to teraz czekamy na kolejne zlote strzaly @Ilis91 @magda1208 @ovli22 &&&
@Porzeczka1234 czuje, ze juz jestescie w domku z Zosienka i nie mozecie odgonic sie od gosci
No to teraz czekamy na kolejne zlote strzaly @Ilis91 @magda1208 @ovli22 &&&
@Porzeczka1234 czuje, ze juz jestescie w domku z Zosienka i nie mozecie odgonic sie od gosci
Podziel się: