reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ojej znam ten ból.... Ja straciłam córeczkę we wrześniu w 26tyg a w listopadzie moja bratowa mówi że jest w ciazy .... ciężko mi było się cieszyć z jej szczęścia... później opowiadala jak kopie że spać nie może... A ja ryczalam jak bóbr....[emoji17]

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny bardzo dziękuje za wasze wsparcie i odpowiedzi odnosnie histeroskopii, wiem, ze wczoraj troche panikowalam. Gdyby którakolwiek z Was wahała się czy iść szczerze polecam. Ja bardzo się uspokoiłam. I tak jak nasza kochana @nafoczka pisze nowa nadzieja we mnie wstąpiła.

Jestem pewna, że każda z nas niezależnie od wieku doczeka się maleństwa.
@Ilis91 @Marthi Ja też przeżywam ciąże u znajomych czy rodziny. Niby się ułożyło już w głowie ale tak jak @Ilis91 mówisz to ukłucie w sercu.. @marshia Faktycznie to ogromny plus nie widzac kolejnych kolezanek w ciazy ;) Ja uwielbiam twoje poczucie humoru :D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny [emoji8]

Głupie pytanie za 100 punktów ; czy pierwszy dzień cyklu liczy się również od pierwszego brązowego plamienia czy już od normalnego ?

Sorki wiem ze takie pytane Bezsensu ale nie wiem ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Od krwawienia, kiedyś słyszałam jeszcze dodatkowo że jak @ przyszła po 16 do 1dc jest dnia kolejnego :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@mickey* Nie wiem czy przeczytałaś mój post, w którym chwalę ciebie za wiedzę i determinację w drążeniu tematu immunologi . Muszę podzielić się się z tobą konkluzją często po przeczytaniu twoich postów dochodzę do wniosku, że mało wiem na temat immunologi , że ciągle czegoś mi brakuje jakiegoś badania. Co do rybki to zjadłam tradycyjnie dorsza lubię ryby , chodzimy z mężem zawsze w to samo miejsce w Gdyni podają tam pysznego dorsza od rybaków Mechelinka.
Przydał mi się ten krótki wyjazd odpoczęłam od wszystkiego . Nabrałam świeżego spojrzenia.
@nafoczka Kochana nie ma za co nawet nie wiesz jak wielką przysługę" robisz" nam dziewczyną z kłopotami na tle immunologicznym prowadząc to forum. Większość z nas zawdzięcza cud min. forum ,które jest skarbnicą wiedzy i przyjaźni. Niech Bóg tobie wynagrodzi trud i pracę oraz serce które wkładasz w to forum i nie chodzi tu o "wazeliniarstwo". Tylko trzeźwą ocenę sytuacji.
@mała79 Kochan dziękuję za miłe słowo . Życzę tobie jak najlepiej.
@roxie123 Kochana życzę udanego cyklu. Przywołuję ciebie do porządku nikt nie chce abyś nas opuściła. Wiesz sama , że jestem osobą religijną ,ale co do in vitro mam podobne zdanie do burczuś będzie to ostatnia deska ratunku w walce o cud . Pomimo odmiennego poglądu szanuję twój punkt widzenia.
Co do kwestii starań i wieku ja swoją batalię o dziecko zaczęłam w 2011r. miałam wówczas 31lat nie zastanawiałam się nad tym czy to był dobry czas. Był to jednak mój świadomy wybór. Z perspektywy czasu i doświadczeń mogę zastanawiać się czy szybciej oznaczało by lepiej w moim przypadku. Staram się jednak nie analizować bo nic to nie da i choć mam za sobą trzy straty i cztery aniołki . Nieustannie wierzę i nie tracę nadziei , że z pomocą dobrego lekarza i Boga doczekam tego szczęśliwego dnia kiedy usłyszę słowo mama.
Madziu możesz wierzyć lub nie ale zawsze gdy czytam takie słowa mam łzy w oczach ♡ i tez nie chodzi o jakąś pychę ale o zwykły gest. Ja czuje, które z was mnie "lubia" a które po prostu akceptują :) to widać ;) @pixi.nova :)
@ovli22 ja liczyłam od plamienia ale my zawsze "wstajemy rono razem" :)
@roxie123
A teraz obiadek *zupa z dyni i na wywiadówkę ufff :)

Dziękuje dziewczyny ;)

Wywiadówka ?! Ojj to będzie się działo !

Ja zawsze się bałam jak moja mama szła na wywiadówkę [emoji33][emoji33]

Nafoczka a mi to się tak zbiera i zbiera i nie wiem kiedy się zacznie !!! Masakra

Ostatnia edycja:
@mickey* czyli tak jak ja .
A od kiedy leci Ci w dol? Czy moze to tah trzyma sie na podobnym poziomie?kurcze bo jak tak to na ciaze jest dobre.

@plastulika tule mocno i rozumiem pociag do macierzynstwa,jego nie da sie wyzbyc[emoji29]ciesze sie ,ze wygralas walke z choroba,a dzidzi nadejdzie[emoji8]

@Destino piekny brzusio[emoji4]

@pixi.nova ciesze sie [emoji5]

@magda1208 bardzo dobrze to napisalas.[emoji4]wczoraj chodzilo mi o to samo.
Ciesze sie ,ze odpoczelas,licze na Twoj cud[emoji8]
Ja dzis cos kiepsko,czuje sie jakbym byla struta czyms.
Wzielam nospe i spalam w ciagu dnia 1,5 godzinki ale srednio przeszlo,a brzuch cmi mnie jak na mieisiaczke.

@marshia duzo sily zycze[emoji5]

@Marthi ja mialam taka sytuacje z kolezankami w zeszlym roku,ilez sie napalakalam,oczywiscie z zalu bo im zyczylam jak najlepiej.
To normlany odruch

@Porzeczka1234 @kas90 @agatush jestescie wielkie ,ze znajdujecie czas swiezo po porodzie zeby wpasc[emoji5]

@mickey* czyli tak jak ja .
A od kiedy leci Ci w dol? Czy moze to tah trzyma sie na podobnym poziomie?kurcze bo jak tak to na ciaze jest dobre.

@plastulika tule mocno i rozumiem pociag do macierzynstwa,jego nie da sie wyzbyc[emoji29]ciesze sie ,ze wygralas walke z choroba,a dzidzi nadejdzie[emoji8]

@Destino piekny brzusio[emoji4]

@pixi.nova ciesze sie [emoji5]

@magda1208 bardzo dobrze to napisalas.[emoji4]wczoraj chodzilo mi o to samo.
Ciesze sie ,ze odpoczelas,licze na Twoj cud[emoji8]
Ja dzis cos kiepsko,czuje sie jakbym byla struta czyms.
Wzielam nospe i spalam w ciagu dnia 1,5 godzinki ale srednio przeszlo,a brzuch cmi mnie jak na mieisiaczke.

@marshia duzo sily zycze[emoji5]

@Marthi ja mialam taka sytuacje z kolezankami w zeszlym roku,ilez sie napalakalam,oczywiscie z zalu bo im zyczylam jak najlepiej.
To normlany odruch

@Porzeczka1234 @kas90 @agatush jestescie wielkie ,ze znajdujecie czas swiezo po porodzie zeby wpasc[emoji5]

Od czasu jak badam:-)czyli jakieś 3lata cały czas leci w dol zawsze było około 1,później zaczęło spadać a w tamtym roku po encortonie skoczyło doprawie 2 i teraz dosyć szybko leci w dol

@mickey* ale jak nie bedzie spadac to nie ma sie czym martwic.
Encorton pewnie spowodowal zawirowanie przeciwcial a teraz moze je uspil[emoji848]tak kminie po swojemu[emoji4]
A wiecie,ze teraz podobno tah w ciazy moze byc wyzsze niz 2,5 ,cos mi sie o uszy obilo takiego.

reklama
Dziewczynki, czuję się jak w piaskownicy czytając Wasze słowne przepychanki
Pozostawmy kwestię wiary własnemu sumieniu. Mysle ze Bóg czytając Wasze wzajemne oskarżenia nie jest szczesliwy, ze używacie wiary do wzajemnych oskarżeń
P. S. Mój chrzesniaczek jest z in vitro i chociaż sama nie rozważam takiego rozwiązania to nie oceniam jego mamy. Jest z nami i to jest najważniejsze.

Do góry