Dziewczyny ale sie goraco zrobilo.
Oczyscmy troszke ta atmosfere.
Kazda z nas ma jakis problem i jestesmy tu zeby sobie pomagac.
Ja nie odebrlam postow Roxie jako ataku na kogos,pisala przeciez ,ze szanuje wybor a wyrazila zdanie,do czego ma prawo i
@Locja tak ja Ty masz prawo tak i ona ma ,ona Teoje zdanie i wybor szanuje a My powinnysmy szanowac jej.
Ja jestem raczej indywidualistka i zawsze robie tak jak czuje i tez nikomu nie mowie co ma robic.
Takze dziewczyny uspokujcie sie bo nikt dla nikogo nie chce tu zle.
Tyle pomocy i wsparcia tu zawsze i niech tak zostanie.
A dwa ,ze w emocjach pisze sie rozne rzeczy,tym bardziej ,ze to slowo pisane i kazdy odczytuje jak chce.
@mickey* sprobuje to dam opinie o versace bo jak wiadomo gusty sa rozne[emoji4]
Oj pamietam ta sytuacje,ale tak to jest ile kobiet tyle zdan i pamiataj ja nie chcialam zebys poczula sie zle,prosilam tylko wtedy o rade z niewiedzy.
Ostatecznie ja nie biore eutyroxu,tak zalecil mi endokrynolog,tsh orzed ciaza ok 1.2 a teraz 0,6 a Ty bierzesz bo juz nie pamietam?
@roxie123 taak,w pepco sa fajne i niedrogie ozdoby[emoji4]
Jasne ,ze babke pokonasz a co[emoji16]
A i nie wyglupiaj sie ,to tylko dyskusja ,wyrazilas zdanie i tyle,kazda ma prawo[emoji4]
@bea25ta jak Twoje skurcze?ucichly?pamietam ,ze Kas na tym etapie tez miala[emoji4]
@magda1208 A to super[emoji5]M mniw namawia zebysmy za tydzien pojechali nad morze ale jeszcze sie zastanawiam[emoji4]droga nie jakos bardzo meczaca bo 5,5/6 h i z Katowic poza sezonem zajedziemy ale kurcze nie wiem ,no i znow taki weekend sporo kosztuje,ale M mowi ,ze to taki nasz ostatni wyzjazd z mala w brzuszku by byl ,bo pozniej bedzie inaczej,pieknie ale inaczej.aaa i zeby nie bylo ,ze narzekam na kase poprostu jak prawdziwy polaczek lubie ponarzekac[emoji16]
@bobasek1990 moje kciuki sa[emoji5]
@Porzeczka1234 a niech sie schleje ,w koncu mial ogromny powod do swietowania,narodziny Bydluniowej Zosienki to Wasz cud[emoji5]ciesze sie ,ze opislas cc i ,ze tak szybko dochodzisz do siebie,to Zosienka Cie napedza[emoji5]
Jejku ja tak sie tym wszystkim stresuje,marze i pragne uslyszec ten placz
@kas90 masc maltan na sutki podobno swietna[emoji6]wypowiedziala sie ta co nigdy piersia nie karmila hahah
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom