Porzeczka poplakałam się jak pisałaś o cc, najważniejsze że Zosia jest przy Twoim cycu i możesz patrzeć na nią, zakochiwać się coraz bardziej, i rozkoszować milością,
Witaj
@Chocolateri przykro mi z powodu Twojej cięzkiej drogi i strat
ale najważniejsze że jesteś w dobrych rękach, i lekarze dokladnie wiedzą z czym walczyć i w co uderzyć, bardzo ładnie napisać o Bogu, i wierze, ja też teraz zupełnie inaczej patrzę na to wszytsko, ale żeby znaleźc się w tym miejscu co teraz musiałam dużo zrozumieć, dopiero rozmowa z księdzem( któryś z kolei) pomogła mi zrozumieć i przestawić myślenie, to jest cudowny czlowiek, pomimo tego że młody miał niesamowite doświadczenie psychologiczne, on jakby od razu wiedział z jakim problemem do niego przyszłam i nie zastanawiał się nad tym co mi powiedzieć, on miał od razu przygotowaną odp,jakby czytał wczesniej napisany list do Mnie.
dziewczyny kązdy może mieć odmienne zdanie, kiedyś mnie też ktoś zaatakował (albo ja kogoś)
@Funia90 bo nierozumiałam dlaczego ktoś mi mówi zebym brała euthyrox bo mam hasimoto!!!
przecież hashimoto to choroba w skutek żle działającego ukł. immunologicznego, a nie złej pracy tarczycy, to nasz ukł immunologiczny ją atakuje przeciwciałami bo myśli że to coś co należy zwalczyć, a nie zła praca tarczycy!!!
a moje tsh teraz to 0,5!!! gdybym wzieła sobie załatwiła na własną rękę !!!euthyrox zapewne rozhustałabym prace tarczycy a może doszło by do przełomu tarczycowego.i zaznaczę że od kilku lat moje tsh spada sukcesywnie!!!każdej z nas organizm inaczej pracuje, dr P też się dziwi że u mnie tak wygląda, bo nijak to się ma do wiedzy medycznej ale tak pracuje mój organizm i tyle taki alien jestem
@roxie to fakt trzeba wazyć pisane słowo, ja również uważam że każdy sposób który jest zgodny z moim sumieniem aby osiagnąc cel( zdrowe dziecko) jest tym właściwym, czy to naturalna ciąża, czy ivf.
a co do panów w sukienkach i ivf, oni tak mówią bo muszą!!! sieją propagandę, że ivf to zabawa w Boga, ale ja rozgrzebałam temat z ksiedzem i on mi wprost powiedział, że owszem to grzech ciężki, ale nie prowadzi do ekskomuniki, tak jak to księża przedstawiają, no przecież nie mogą powiedzieć ivf jest super, przyzwalamy.
zmieniając temat powiedzcie mi bo jestem zielona jak wyglada teraz ivf pod względem finansowym?
jakie to koszty? bo teraz niema dofinansowania tak? i czy np jak jest ivf z kom dawczyni to koszt jest większy?