Chocolateri
Fanka BB :)
Póki co próbujemy z następującym zestawem : Encorton 10, Clexane , Duphaston , Femibion Natal 1 i inne witaminy , w tym ważna Wit D 2000.@Chocolateri możesz napisać mi jakie leki bierzesz na hiperandrogenizm?
Ależ tu trudne tematy są poruszane. Sama jestem przekonana, że wiara (w to, że będzie dobrze) nie zawsze pomaga i skoro można jej pomóc (in vitro) to całym sercem jestem za tym i ubolewam nad tym, że nie ma już dofinansowania. Oddając się w ręce (kogo się chce pozaziemskiego) zamyka się drogę do działania. In vitro jest leczeniem, więc jeśli można się w ten sposób leczyć to dlaczego nie? I dobrze by było gdyby odbywało się to bez wywoływania wyrzutów sumienia. Ale cóż, takie czasy...
Niestety nawalilo laboratorium i bardzo późno doslalo wyniki , przez co mieliśmy mało czasu na wdrożenie leczenia. Stymulacja do IVF już była w toku. Wszystko teraz zależy od tego czy Encorton zdąży wyciszyć moje nadnercza.
Moje wyniki wyglądały jakbym miała policystyczne jajniki . Jednak jajniki są zupełnie normalne.
Wiara czyni cuda [emoji4] I ja wierzę, że zwyczajnie czasami jest nam co innego pisane. Dlatego to IVF kończy naszą przygodę że szpitalami , punkcjami itd. Leczymy nadnercza i będzie więcej seksu [emoji3] Co ma być to będzie
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom