reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia mi już nic nie pozostało oprócz wyluzowania wiem że jestem obciążona genetycznie będę czekać az się doczekam z tym co biorę :) A jak się nie doczekam no coz widocznie mam inne powołanie ważne aby mąż był przy mnie i żeby mnie ktoś nie męczył psychicznie a dam rade [emoji4] Wiesz że mam trochę inne zdanie i tak samo do in vitro, które często nie daje rezultatu a ludzie biorą je jako ostatnia deskę ratunku a to nie jest tak , przecież są pary po in vitro poronieniach i dzieci mają nagle ja takich ludzi też znam i gdzie tu szukać co pomogło wiadomo to nie trwa rok dwa trzy czasami po 7 10 latach to dziecko jest kiedy ludzie mają dosyć także tylko swoje zdanie wyraziłam [emoji4]wiem też ze kiedy coś jest uszkodzone i trudniej jest zajść to lekarz musi zadziałać, róbcie swoje to co Wam serce dyktuje i aby do celu ;* życzę Wam jak najlepiej oczywiście ;* ale wiecie ile ludzi tyle poglądów [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha skarbie przykro mi..ale może jeszcze jest nadzieja?

@Porzeczka1234[/USER] przetrzymasz to kp jesteś dzielna, ja to przystawialam cyca, zaraz potem ściagalam laktatorem i dokarmuałam tym ściągnietym przez sondę ze strzykawki i tak cały czas.. aż nauczyła się dobrze ssać i ciagnać ile trzeba[emoji4]

Ostatnia edycja:
Kochana a możesz podrzucić tytuły tych prac? Ja potrzebuję tez większej wiedzy, ale z publikacji właśnie. Chcę mieć Jakues podparcie naukowe.
słońce tu miałam na mysli taki lek immunosupresyjny adalimubab- czytałam któreś forum że dziewczyna miała skopany cba i to jej lekarz zalecił a praca chyba była Maliny musiałabym poszukać spóróbuje ale nie obiecuje,
Locja ja również brałam ovarin jakiś czas temu,po nim jajka mi lepiej rosły obecnie nie biorę już

@bobasek1990 trzymam kciuki za [emoji173]

@Ilis91 kiedy test?

@marzycielka81 super jesteś zdolna piękne te bombki

@zosiak współczuję bólu może @Destino ma rację

@bertha @marshia kochane to piszę moje drogie badają robią wywiad później biorą Cię na blok i tu za zaczyna się rozmowa proszę ściągnąć majtki haha i uwaga koszule i uwaga stanik więc stoję taka gruba haha Pan dr anestezjolog się przedstawia i mowi proszę sobie usiąść i wypiać się kręgosłupem jak kot ja mówię chyba gruby kot haha wszyscy lacha dał zastrzyk kazali się położyć i po 5 minutach każą podnieść nogę ja mówię że nie umiem wszyscy breha miałam zgrany zespół 2 ginekologow 2 anestezjologów pielegniarka zabiegowa 2 położne. Jak wyciagali małą to nie myślałam o niczym tylko zeby zapłakała i nie wiem co czułam ale jak łożyska to już moje drogie takie wrażenie jakby ktoś wam coś wyrywał nie wiem platy skóry myślałam , że zwariuje i dostałam zastrzyk kolejny czegoś i było już fajnie. I co ciekawe rano się skarżyłam że jest zle a dzis już latam jak mały samochodzik wszyscy lekarze myślą ze jestem po sn a nie cc i co ciekawe już dziś plamie także nie jest tak źle. Na drugi tydzień powinnam być fukel nówka.

@agatush dziękuję wiesz też myślę że piekna ta nasza mała ale ja mało obiektywna jestem [emoji14]

@marshia ja tez zamawiam zapłacę piekne sa dodam że uwielbiam pierniki

@berha kochana przykro mi kochana bardzo ja wiem , że się powtarzam ale uważam , ze to.immunologia może upośledzać ci komórki. Chociaż wiem ze na nic moje wyużenia teraz masz problem z m życzę dużo siły do walki o związek i o maleństwo

@pixi.nova kochana ja nie wiem czy stymuluje lametta wiesz mnie stymulowała nią moja lokalna gin i u mnie ta prawidłowość która @mickey* zauważyła po stymulacji zdowa ciąża donoszona myślę ze dzięki malinie również moja dr mnie stymulowała zeby zwiększyć nasze szanse na ciążę zdrową

@magda1208 wracam powoli haha

@nafoczka jezu kp to męka dziś płakałam pierwszy raz chciałam aby dali jej butelkę ale
nie dali na szczęście haha jak to przetrwać?

@bea25ta jezu moje kotlety .....ale wiem że katering zamawiali haha cwaniaki
Porzeczka jeszcze trochę i sutki się zahartuja i będzie wszystko dobrze. Smaruj je sobie po każdym karmieniu swoim mlekiem (wycisnij troszkę i rozsmaruj). Mnie pomógł też MaltaN na brodawki :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 to trzymam kciuki za betę jeszcze Cię zaskoczy!!!

@marshia doceniam twój kunszt artystyczny i kulinarny także jak każdy artysta winnaś pobierać opłatę haha

@mała79 nie mam w szpitalu laktatora alw w domu i owszem poproszę męża żeby jutro przywiózł dzieki za pomysł. @agatush ona taka niecierpliwa nie potrafi złapać i cały szpital drży i ja też. Ale jutro będzie dopiero 2-doby damy radę.

reklama
@Ilis91 to trzymam kciuki za betę jeszcze Cię zaskoczy!!!

@marshia doceniam twój kunszt artystyczny i kulinarny także jak każdy artysta winnaś pobierać opłatę haha

@mała79 nie mam w szpitalu laktatora alw w domu i owszem poproszę męża żeby jutro przywiózł dzieki za pomysł. @agatush ona taka niecierpliwa nie potrafi złapać i cały szpital drży i ja też. Ale jutro będzie dopiero 2-doby damy radę.
A próbowałaś ja karmić 'spod ręki /pachy'? Jak moja Michaśka na początku miała problem z jedzeniem to ta pozycja była strzałem w dziesiątkę :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry