reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@zosiak no nuedtety nie da się u nas bez tablicy Lambadajewa ;) (jak mówi Mariolka z paranienormalnych)
Łykamy encortony, acardy, Gluckophage, wit D, koenzymy, femibiony, metyle b6, b9,b12, seleny, wit e, omegi 3, Euthyroxy, ja tez NAC. Pijemy inozytol. Bez tego u nas się zwyczajnie nie uda..... nie da się tego wszystkiego zapewnić w naturalny sposób w odpowiedniej ilości. Suplementacja to nasz codzienny nawyk ;)

reklama
@fiolkowa gratulacje ! cieszę się , że donosiłaś swój cud ... niech rośnie zdrowo ;*
@Destino widzisz ile szczęścia dałaś swojemu M , będzie tylko pięknie
@pixi.nova dawno Cię nie było , ale widzę , że nie odetchnęłaś i nie dziwię się , bo badania za badaniami znam to...histero się nie bój będzie dobrze ;* co do kwasu mi dopiero metyle pomogły zbić homocysteine więc nie ma reguły chyba ;/ raczej takie wady nie są od witamin ja biorę 1x 400ug folianu . Kochana ja ten cykl mam stymulowany clo , lekarz stwierdził , że trzeba podrasować jajeczka , zobaczymy czy będzie efekt . Jesli pęcherzyki same pękną to nie trzeba zastrzyku a jak nie to tak żeby się torbielki nie porobiły
@bea25ta będzie dobrze dzidzi będzie zdrowe i różowiutkie ;*
@bobasek1990 jest pęcherzyk czekamy na serdusio :)
@zosiak czasami się zdarza zaburzenie cyklu :/mam nadzieje że @ odpuści z bólem
@marshia wydaje mi się , że na zajście nie wiadomo co się przyczyniło , czytałam duzo forum gdzie dziewczyny zachodziły i po tym i po tym , wydaje mi się , ze zależy od tego jak to wszystko razem zagra po prostu :)
@kas90 no to nas tutaj podbudowałaś , że następstwa porodu nie są wcale złe :))
@magda1208 staram się być spokojna , ale jakoś tak od środka mnie ściska :/ ciągle sobie powtarzam " Jezu Ty się tym zajmij " jak zacięta płyta bo nie mam siły już . Odpoczywaj kochana :*
@bertha przykro mi bardzo :< nie trać nadziei :**
@czarna_mala o jaaaaa jakby mnie tyle dziubakowali igłami to koszmar!

Piękne te Wasze ozdoby choinki etc . ja nie mam jeszcze weny na nic... wiem pójdę do pepco i tam pokupię :)

Idę się wykąpać i ogarnąć bo ciągle chodzę jak czarownica... musze zaskoczyć M ;p no i sobie poprawić nastrój a co tam... zawsze może być gorzej
Bardzo się boję nigdy nie było zarodka i nie usłyszałam serduszka ale staram się wierzyć że teraz będzie inaczej

70 stron nadrabiam mała spi koło mnie oczywiście ale czuję ,że nie będę marką wariatka tylko lekko szaloną haha.

@Funia90 rano dzwonię on nie odbiera ale dzwonią moje koleżanki tzn żony mężów obecnych i mówią , że mężowi nie wrocili na noc schlali się i śpią. Cóż mąż koło 11 przyjechał z bukietem róż moja sis kierowca haha. Wybaczyłam niech się chłopak cieszy. Oczywiście, że to bydluniowa haha Zosia to dla społeczeństwa a my wiemy swoje

@Destino dasz radę zobaczysz człowiek się tak podnieca tą mąła istota , że nawet zmęczenia nie czuje
Edit ciąg dalszy nastapi

@nafoczka Wybacz jeżeli zadaję głupie pytania ale kompletnie nie mam wiedzy na temat stymulacji.
Czy możesz kochana napisać dwa zdania dlaczego twój lekarz zalecił Ci lamette? chce mieć argument na moją wizytę.. Będę bardzo wdzięczna. Przepraszam jeżeli Cię męczę o to.
@Ilis91 Ja też mam odwrócone lh i fsh. Mam też amh 4,3 a to świadczy o PCO ? lekko podwyższona prolaktyna była więc to podobno też wskazuje. Co prawda obraz pecherzyków jest spoko ale wiesz..
Jakieś tam przesłanki niby są. Ja też trzymam raczej dietę także mam nadzieję, że to trochę pomoże. Jednak oczywiście mam wpadki i cheat day ;)

@bobasek1990 tyle możesz zrobić w zasadzie ;* wiem , że czekanie nie jest łatwe
@marshia my mamy zakodowane , że to wszystko nam w jakiś sposób pomaga...i może pomaga , nie wiem czy bardziej na psychikę czy ogólnie ,no po coś to bierzemy może aby wyciszyć to co nam tam przeszkadza w tym rozwoju , trzeba brać bo co zrobić .
Aczkolwiek nie zmienia to faktu , że bierzemy ile wlezie i tak dramat przychodzi po raz kolejny .... w końcu się uda jak wszystko zagra i tyle :)

@bertha :(przykro mi, tak myślałam a czy powtarzałaś test cba? co wyszły ci wysokie czynnik martwicy, interferon gamma itd?może też tu leży problem wiem pisałaś że wtedy przechodzilaś chyba infekcje? i to napewno spowodowało że wynik nie był miarodajny, co wogole lekarz powiedział nt?

ja też coraz bardziej się przekonuje że jeśli ivf to z Kom D.to jednak omija tą posraną bariere immuno:(:(:(
@Funia90 mi właśnie się kończy crystal noir, mi bardzo spasował choc faktycznie nie jest lekkim zapachem
@edloteh co u Ciebie? 3 szczepionkę masz już za soba?
@anetkruczek co upolowałaś w intimisimi?pochwal się:D:p

Nie powtarzałam. Wiesz, nie wiem nawet czy mam problem z utrzymaniem ciąży bo nie potrafię w nią zajść. W ciągu 3,5 lat starań byłam raz w ciąży - prawie 2,5 roku temu.
Nie wiem.. nie chce mi się teraz już myśleć...

@bertha nie wiem kochana co Ci doradzić...ale może trzeba uwolnić głowę po prostu i to będzie lekarstwem , jesteś młodą kobietą i jeszcze zostaniesz mamą ;*

reklama
Do góry