@fiolkowa gratulacje ! cieszę się , że donosiłaś swój cud ... niech rośnie zdrowo ;*
@Destino widzisz ile szczęścia dałaś swojemu M , będzie tylko pięknie
@pixi.nova dawno Cię nie było , ale widzę , że nie odetchnęłaś i nie dziwię się , bo badania za badaniami znam to...histero się nie bój będzie dobrze ;* co do kwasu mi dopiero metyle pomogły zbić homocysteine więc nie ma reguły chyba ;/ raczej takie wady nie są od witamin ja biorę 1x 400ug folianu . Kochana ja ten cykl mam stymulowany clo , lekarz stwierdził , że trzeba podrasować jajeczka , zobaczymy czy będzie efekt . Jesli pęcherzyki same pękną to nie trzeba zastrzyku a jak nie to tak żeby się torbielki nie porobiły
@bea25ta będzie dobrze dzidzi będzie zdrowe i różowiutkie ;*
@bobasek1990 jest pęcherzyk czekamy na serdusio
@zosiak czasami się zdarza zaburzenie cyklu :/mam nadzieje że @ odpuści z bólem
@marshia wydaje mi się , że na zajście nie wiadomo co się przyczyniło , czytałam duzo forum gdzie dziewczyny zachodziły i po tym i po tym , wydaje mi się , ze zależy od tego jak to wszystko razem zagra po prostu
@kas90 no to nas tutaj podbudowałaś , że następstwa porodu nie są wcale złe
)
@magda1208 staram się być spokojna , ale jakoś tak od środka mnie ściska :/ ciągle sobie powtarzam " Jezu Ty się tym zajmij " jak zacięta płyta bo nie mam siły już . Odpoczywaj kochana :*
@bertha przykro mi bardzo :< nie trać nadziei :**
@czarna_mala o jaaaaa jakby mnie tyle dziubakowali igłami to koszmar!
Piękne te Wasze ozdoby choinki etc . ja nie mam jeszcze weny na nic... wiem pójdę do pepco i tam pokupię
Idę się wykąpać i ogarnąć bo ciągle chodzę jak czarownica... musze zaskoczyć M ;p no i sobie poprawić nastrój a co tam... zawsze może być gorzej