reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta Spokojnie. Przepraszam jeżeli coś przoczyłam. Nie chciałam nikogo nagabywać. Ok coś może źle zrozumiałam. Myślałam, że @nafoczka nie mogła długo zajść ale nie z powodu stymulacji tylko coś sie w cyklu zmieniło np. po leczeniu immunologicznym.
Troche tutaj nerwowo sie zrobilo..
@marshia miała stymulacje lamette i miała puste jajo i biochemiczną.. O ile się nie myle @marshia?

reklama
@bertha taki piekny ludzik. Przykro mi bardzo. Moze M jeszcze nie zrezygnuje, a jak ma dosc, to wyslij mi namiary na niego, wyprostujemy ci chlopa [emoji22][emoji8]

@zosiak nie do konca sie zgodze z wit c, bo przed ciaza conajmniej 2 miesiace bralam wit c 1000. Gdyby nie ta "tablica mendelejewa" to nie bylabym miala zywego dziecka. Jak zaczelam ciaze, to z reklamowka lekow, wiec czasem to pomaga.

@kas90 w domku spokojnie? Goscie poszli sobie? Jak twoja ksiezniczka?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 to jak juz piszesz o wyciskarce to jak czesto dzialasz z nia ?? i ile kosztowala?
@roxie123 juz nie boli ja mam tak 1 dnia przed @ zanim wszystko to pusci moze za gesta ta krew i po kapieli mi pomaga takze teraz luz bluse a cykl no coz 26 dni ale jakos 3 moes wczesniej byl hmm 32 dni myslicie ze moze miec na to wplyw moj uszkodzony jajowod???
@Destino o wit c nie slyszalam tutaj kto jeszcze bierze lub bral lapka w gore?? ja duzo jem papryki czerwonej oraz pije soki z porzeczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@zosiak ja bralam wit c 1000, wit d3 2000 i biore cala ciaze i femibion natal i w ciazy tez biore. Wit c w ciazy nie wskazana w takiej dawce za to rano po letroxie na czczo pije wode z sokiem z polowy cytryny. To tez ze wzgledu na problemy zoladkowe

@Destino ja jednak nie bede ryzykowac z ta wit c:) bo duzo jej mam cytryne uwielbiam a zbyt duze dawki i przed ciaza nie wskazane utrudniaja zajscie w ciaze wit D natomiast musze brac:)

Dziewczyny super te wasze świąteczne ozdoby pierniki choineczki.
@Porzeczka1234 Smutno bez twoich wpisów .Cieszę się waszym szczęściem.
@roxie123 Kochana nie wystarczy powtarzać należy bezgranicznie zaufać i oddać niepokój Jezusowi , ale to bardzo trudne wiem to z własnego doświadczenia.Postaraj się wyciszyć .
@pixi.nova Z tego co pamiętam to Porzeczka nie brała lamety z zalecenia Maliny ale swojej ginekolog. Chyba że coś pomyliłam.
@Funia90 Kochana pojechaliśmy do Pucka . Tam gdzie ostatnio piękna i spokojna okolica.

@zosiak moim zdaniem nawet tu na forum nie ma takiego zestawu lekow, ktory kazda z nas wezmie i sie powiedzie. Sa pewne elementy, ktore stosujemy, ale kazda z nas musi znalezc swoj zestaw, ktory pomoze osiagnac ostateczny cel - zdrowego rozowego bobasa.

@bertha masz dziś całe moje ♡
@pixi.nova tak jak Beatka napisała, zachodziłam bez problemu do czasu stymulacji, 1-2 cykle. Na stymulacji było 9 i w tym udraznianie sono. To mnie bardzo dołowalo skoro wcześniej nie było problemu ale może właśnie tak miało być :)
@Porzeczka1234 jAK idzie kp?

reklama
@magda1208 jeszcze nikt mnie nie widział takiej wyciszonej [emoji23]
Moje ukojenie to muzyka program pospiewam i nachodzi...taka ucieczka

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry