reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Marshia choinka piekna a pierniczki cudowne.
Destino tez bym juz chciala byc wielorybem na kanapie. Bedzie dobrze. Czasami bedzie zmeczona i rozdrazniona ale to szybko mija
Bea25ta ktory tc u Ciebie?
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Destino tez bym juz chciala byc wielorybem na kanapie. Bedzie dobrze. Czasami bedzie zmeczona i rozdrazniona ale to szybko mija
Bea25ta ktory tc u Ciebie?
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Ja też mam gęstą krew ostatnio na krzywą cukrową miałam siedem ukłuć i 3 przebite żyły [emoji23]@bea25ta raczej endometrioze wykluczam mialam robiona laparoskopie. Problemy tutaj z tylozgieciem i gestoscia krwi napewno przy braniu acardu boli tez nie mialam ale rzucilam bo teraz z tymi zabkami bede miala wyrywanie wiec moglby byc problem. O gestosci i zlym krazeniu jestem pewna wiecie ile ja musze plynow wypic aby mi pobrali krew oj taka zawsze pokuta jestem. Milego dnia ka znikam ide rozruszac troche ta krew slonko swieci to i wit troche moze zlapie.
Tulę Cię mocno [emoji8] pytaj Lewana co dalej, bo to dobry specjalista u mojej znajomej co prawda za 12 udało się ivf ale doszedł dlaczego za miesiąc rodzi trzymam kciuki i za Ciebie [emoji110][emoji110]U mnie beta ujemna.
Drugie podejście nieudane..
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
marshia
bertha
Ja też mam gęstą krew ostatnio na krzywą cukrową miałam siedem ukłuć i 3 przebite żyły [emoji23]Tulę Cię mocno [emoji8] pytaj Lewana co dalej, bo to dobry specjalista u mojej znajomej co prawda za 12 udało się ivf ale doszedł dlaczego za miesiąc rodzi trzymam kciuki i za Ciebie [emoji110][emoji110]
A jaki wlasnie u niej był problem? Do czego doszedł?
reklama
czarna_mala
Dziewczynki miała słabe swoje komóreczki, zrobili transfer z KD i od razu pykło
Podziel się: