reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@zosiak ta fabryka perfum to te stoiska, które są w pasażach handlowych na alejkach? Jeśli tak, to ja nie jestem do nich przekonana. Bardzo długo używałam Chanel Chance - oryginału - potem kupiłam odpowiednik u nich i na skórze było to zupełnie coś innego. Wróciłam do oryginału. Teraz mam Si Armaniego i z lata moje ukochane jabłuszko DKNY.
@Porzeczka1234 życzę Ci duuuuzo siły, żebyś szybciutko wróciła do formy. Ja tez poproszę o opis CC, bo jeśli coś by się wydarzyło, to będzie CC na pewno.
A ja na choince mam pierniki, plastry pomarańczy, słomiane i drewniane ozdóbki, ozdoby z masy solnej, które sama robie. I czasem triche bombek :) :)

IMG_3589.jpg

IMG_3590.jpg

Załączniki

• IMG_3589.jpg
    IMG_3589.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 379
  • IMG_3590.jpg
    IMG_3590.jpg
    113,1 KB · Wyświetleń: 377
reklama
Zosiak mialas robiana laparoskopie?? Ja tez stawiam ze to endometrioza, sprawdzalas sobie rowniez gestosc krwi?? Moze stad bole nog i zimne stopy.

@marzycielka81 sliczne ozdoby. Ja w tamtym roku ku radosci dziecka powiesilam cukierki na choince i tez babki poszly jak cukierek nie chcial zejsc

Ja juz regularnie czuje skurcze przepowiadajace.

Ilis, do drugiej dziurki to aplikuje z pomocą jakiejś wazeliny, żelu dopochwowego, czy tez żelu conceive bo akurat go mam pod ręka.
Bez niczego jest rzeczywiście ciężko.

@kas90, @Porzeczka1234, @agatush jak ja wam zazdroszcze [emoji64][emoji178], a jednoczesnie rodzi sie juz we mnie strach, czy po urodzeniu bede potrafila cieszyc sie skarbusiem, czy zmeczenie i rozdraznienie wezmie gore. Takie rozwazania matki wariatki. Mam swoje lata i niestety bywam czesciej zmeczona niz jak mialam nascie [emoji39]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino nie bój się Kochana, zobaczysz, że pomimo boli i zmęczenia będziesz czuła tylko radość i ogrom miłości do swojego Szczęścia!! A nie żadne rozdrażnienie :-)
@agatush zmobilizowałam sie wstałam poszłam się wykąpać zdjeli mi cewnik i karmię moja mała . Ale powiem Wam ze ten cewnik boli mnie najbardziej niż rana

@bea25ta nie bój się ja tego nie czytałam co dostałam założyłam, że będzie dobrze i tego się trzymaj
Super Kochana, zobaczysz że z każdym dniem będzie coraz lepiej :-) Piękna jest twoja Zosia [emoji257] [emoji258] [emoji259]

@marshia nie te perfumy tylko ze strony internetowej fabryka zapachu. Jesli chcecie kase wydawac oki mozecie kupowac z najdrozszej polki ja teraz zuzylam dwa flakoniki chloe i herrera good girl te pierwsze lepiej mi podpasowaly bo byly delikatne takow dziewczece;) a te drugie mocne nie lubie ostatnio takich bo glows mnie boli ale tez zuzylam oczywiscie kazdy w pracy pytal co to za zapachy hihi:D mam tez perfumy drozsze ktore kupilam wczesniej tzn lancome la vie est belle oraz armani si ale te drugie dostalam od meza a pierwsze kupilam bo nie slyszalam o tej stronce ale odkad ona jest tylko takie zamawiam ;) jakis czas temu tez fiksowalamna punkcie mgielek i balsamow bath and body works ale one Tylko w Warszawie dostepne byly:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Funia90 to akurat nie jest typowe. Przerost endometrium zdarza sie i bez endometriozy. A wtedy zalecaja zabieg, tzw czyszczenie.

@marzycielka81 sliczne. W bombki bawilam sie w zeszlym roku. W te swieta bede wielorybem na kanapie [emoji4]

Z luteina do odbytu wystarczy zmoczyc tabletke wtedy po prostu wchodzi.

@agatush dziekuje [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta raczej endometrioze wykluczam mialam robiona laparoskopie. Problemy tutaj z tylozgieciem i gestoscia krwi napewno przy braniu acardu boli tez nie mialam ale rzucilam bo teraz z tymi zabkami bede miala wyrywanie wiec moglby byc problem. O gestosci i zlym krazeniu jestem pewna wiecie ile ja musze plynow wypic aby mi pobrali krew oj taka zawsze pokuta jestem. Milego dnia ka znikam ide rozruszac troche ta krew slonko swieci to i wit troche moze zlapie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry